Şimdi Ara

koç üniversitesi saçmalığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
2
Favori
16.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3AD7BA460 -- 18 Mayıs 2020; 5:59:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok ben aileme nasıl en az yük olurum onun hesabını yapıyorum ama koç öğrencileri iyi yoluyor onu da görmüş oldum.sanrım aldıkları paraları da internetten okulun reklamını yapmaları için trollere veriyorlar.
  • Koça kalmadık reyiz yazarız bilkent işimize bakarız.

• ŞŞakira kullanıcısına yanıt
    bilkent adamdır :D
  • Revegantor1 R kullanıcısına yanıt
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3AD7BA460 -- 18 Mayıs 2020; 5:58:48 >
  • Koç öğrenci kaybetmezmiş :DDDD kaliteli öğrenci kaybeder zaten konu da burda bu. Boüne gel sen kaliteli insanlarla yaşa hocam gayet güzel bir ortamımız var.

• sofistikeadam kullanıcısına yanıt
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3AD7BA460 -- 18 Mayıs 2020; 5:59:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revegantor1

yok ben aileme nasıl en az yük olurum onun hesabını yapıyorum ama koç öğrencileri iyi yoluyor onu da görmüş oldum.sanrım aldıkları paraları da internetten okulun reklamını yapmaları için trollere veriyorlar.

Hala anlamıyosun demi. Evde internette televizyonda bir kere koçun reklamını gördün mü? Hala reklam diyosun hala öğrenci kaybeder diyosun. İlk 60tan alan koç tıpa 15 kişilik kontenjan için 300 küsür kişi başvuruyo bir bu kadarı da yıllık 40-50 milyar para veriyor okumak için ilk 2binde olmasına rağmen. Yani merak etme senin gelmemenle hiçbir şey eksik kalmıyo senin gibi adam çok okulda. Yukarıda arkadaş net bir şekilde açıklamış koç başarıya değil ihtiyaca burs veriyo. Şimdi anlar mısın bilmiyorum ama üniversiteye başlayınca üniversite sınavının ne kadar değersiz olduğunu görünce anlayacaksın diye düşünüyorum.

• . bir günlük yemeğin 30 tl tuttuğu yerde aylık 900 tl.yurdun masrafı aylık 1k diyelim ki daha fazla. ben ihtiyacı olana vermesin mi dedim olayı niye dramatize ediyosun. hem başarıya versin hem ihtiyacı olana yok mu parası ? 18 yaşına geldim artık gidip ailemden para istemek istemiyorum . ayrıca ego kasmak istesem direk derecemi yazardım sadece durumu anlatmak için ilk yüzdeyim yazdım bu kadar gerilmene gerek yok.en baştan beri ailemin ve benim kafamda koç vardı. ama bounu görünce gerçek üniversite görmüş olduk. bu kafayla 2.00 gpa demişsin niye bu kadar sinirlendin anlamıyorum ama mantıklı argüman sunmak yerine bireylere saldırmak sanırım koçun kalitesini de bana göstermiş oldu. ne yani üniversite eleştirmek bu kadar mı zor. demeyelim mi bişey . ordaki tanıtımdaki öğrenciler bile keşke böyle yapmasalardı dediler. hatta bir konuşalım falan dediler.oranın tanıtım öğrencileri bile böyle derken senin böyle ucuz hesaplara girip şahıs üstünden yürümen gerçekten güzel.

• haha gerçekten öyle diyorum ya. lan ne bu sinir. nerden geliyor bu nefret? sonucumu bile soylemeden böyle sinirlenen birine ne diyimki durumu nasıl anlatıyım ? olayı nasıl anlatıyım sen aklımı mı okuyacaksın yoksa ?
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3AD7BA460 -- 18 Mayıs 2020; 6:0:15 >
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3AD7BA460 -- 18 Mayıs 2020; 6:0:41 >
  • kudebe başvuranların çoğu alıyo yurt bursunu
  • Bilkent eede en iyisi bildiğim 730 tl + 2 kişilik yurt da var sabancı da aynı . Kyk ilk 100 de 1275

• koçun burs politikasına saçma dedim okula değil çarpıtma .ama pardon diyemem demi . yurduna para vereceksem tabi geçinemem politik laflar yazacağına ispat yaparsın.
  • psikolog97 P kullanıcısına yanıt
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3AD7BA460 -- 18 Mayıs 2020; 6:0:50 >
  • ilk 100 e gırmenı kıskananlar damlar bırazdan ona bıle laf yaparlar kardesım merak etme tebrık ederım, o kadar derece yapmıssın tabıkı de en azından yurt senın hakkındır burs da oyle de hadı en azından dıyorum.
  • her zaman güçlünün yanında olan tipler olur anlıyorum sizi de. sanki bursu koçtan değil de sizden alıyorum. öyle geriliyosunuz ki.koç eleştirilmez kusura bakmayın.koç ne derse doğrudur. ayıp ettim affet beni koç üniversitesi
  • uğraşma ya, boğaziçi yazsın o zaman. imlaya bak nasıl girdiyse ilk yüze.
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3AD7BA460 -- 18 Mayıs 2020; 6:1:0 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.