Şimdi Ara

koç üniversitesi saçmalığı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
2
Favori
16.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam sırf onu yazdık diye ne egoistliğimiz kaldı ne kibrimiz :D Adam üniversite not ortalamamı tahmin etti onu yazmamdan . hayır anlamıyorrum ki zaten mahlas kullanıyoruz neyin egosunu kasayım burda :D
  • darkblade36 kullanıcısına yanıt
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3AD7BA460 -- 18 Mayıs 2020; 6:1:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Revegantor1 R kullanıcısına yanıt
    Ben söyleyeyim nasıl gpa tahmini yaptığımı, yazdıkların ben üniversiteye başladığında konuştuğumuz bir sürü insana benziyor, tavırların kibrin ve sonuç ne oldu sence 2.00 Gpa?

• Yoksa ben mi söyledim Koç batar diye, Kudeb'ten burs reddi yemek için ne kadar mal varlığı gerektiğini biliyor musun?

Hocam ben yedim ne kadar gerekiyor bana bir açıklar mısınız, iki gündür burs alamamama anlam vermeye çalışıyorum

• Rivkas kullanıcısına yanıt
    Ailenin aylık bütçesinin %25'inin çocukların arasında bölüşümünde çıkan tutarın 2000'in üzerinde olması

• Ya anlatamıyorum heralde koçun ihtiyaç bursu vermesi için başarı bursunu kaldırmasına gerek yok.siz de koçun muhasebecisi gibi onu savunuyosunuz anlamıyorum . öğrenciyiz işte ne kadar maddi durumun iyi olursa olsun paraya ihtiyacın olur. zaten vereceği kişi sayısı kaç
    Küstahsın eleştirimiz bu sen niye anlayamadın?

Koç'u eleştirmekse eleştiririz birçok kötü yanı var

Ama sen küstahsın. Küçük dağları ben yarattım büyüklerinde de emeğim var bakış açısı.

• ilk 100 de olmayınca böyle dertlerimiz olmuyor diyecektim de
    ilk 200 de olunca daha fazla oluyor, hem koç pahalı( yurt yemek ...) hem de hiç bursum yok

edit: yurt ücretsiz olmalıydı bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 15 Temmuz 2017; 15:5:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Tek sorun bunu hiç Koç'tan biriyle görüştün mü, rektörüdür, burs yöneticileridir filan

Ya da başarı bursu alan insanların %30'unun o parayla araba taksidi ödediğini filan biliyor muydun?

• şurda yazdığım tek şey ilk yüze girdiğimi yazmam onu da yazan elim kırılsın.
  • Adam 2.5 milyon kişinin girdiği sınavda ilk 100 e girmiş bence de hakkı.

Hala ilk yüz diyor, benim buradaki eleştirim bir özel kurumun senin isteklerin yönünde hareket etmeyince saçma demen sanki bu hareketi yapan adamlar bir şeyden anlamıyorlar bunca yıl boşa okumuşlar gibi

• Bir zengin veledin sortie yerine Kiki'ye gitmesi mi, yoksa fakir bir çocuğun başarılı bir okulda okuması mı? Hangisi daha faydalı?

• bu garip kelimelerde neymiş diye girdim
    Kiki dediğin yerde burger 30 TL, ne desem afiyet olsun diyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 15 Temmuz 2017; 15:10:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • görüştüm. ama öğrenciler dışında kimseyle konuşamadım. lan devlet okulunda bile akademisyenler ağırladı gelenleri. ama dur bişey diyemem demi çünkü koçtur yapar.benle konuşmak zorunda da değiller zaten.bilgi almak da hakkımız değil. ne kadar egoistim ama sırf beni ağırlamadılar diye koça kızıyorum. insan yerine konmayı istemek de suç çünkü
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    ckfljqwhrnge o ne abi :D
  • bunca senedir böyle değildi ilk defa bu sene böyle oldu. onceleri anlamıyolardı o zaman
    Her sene adım adım kıstılar eskiden ilk bin artı yurttan vazgeçme vardı en son ilk yüze kadar çektiler ve şimdi de kaldırdılar ki bu hareket de Anadolu Bursiyerleri programıyla paralel olarak yeniden geliştirildi

• zaten 8 tane burslu ogrencisi varmis neden bahsediyosun dostum ha yolunacak kazlari diyosan o baska

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreamline®

Eleştirdiğimiz şey tam da burası, başarı için mi burs önemli ihtiyaç için mi?

dostum ıhtıyaca da burs verılır basarılıya da benım fıkrım bu yonde bak bılkente adamlar fıstık gıbı sıstemı var ben de bılkent endustri gıdecegım, basarıklıya burs vermek onu tesvık amaclıdır unı hayatında yenı yenı basarılar ıcın yardımdır. Koç gibi zengin bır oluşumun basarılı ınsanlara burs vererek batcaklarını zarar etceklerını sanmıyorum mıslıyle burssuzlardan alıyorlar zaten o parayı

edit: bu arada burs ıcın gıtmıssın tarzı laflar gelcegını dusunerek soyluyorum mesela koca gıtseydım ve ıhtıyac bursuna basvursaydım cıkar yanı oyle soylıyım durumu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkblade36 -- 15 Temmuz 2017; 15:19:38 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.