Şimdi Ara

koç üniversitesi saçmalığı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
2
Favori
16.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu burs olayı devam ediyor mu acaba? Yani yazdık gittik ama yurt için para istiyorlar şoku yaşanmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • QualityDommage kullanıcısına yanıt
    Ayrıca başvuruyorsun, eğer koç düşünürüm dersen evrakları hazırla
    https://dos.ku.edu.tr/kudeb/
    11i diyor hemen gönderirsin erkenden açıklanır ona göre tercih yaparsın

yani ösym puanınla tercih edip burslu kazanınca sadece eğitim öğretim ücretin tam burslu
    Yurt yemek için kudeb gerekli

Bir de anadolu bursiyerliğine başvurmuş muydun, onda her şey dahil oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 6 Temmuz 2019; 7:40:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu yine hortlatıyorum ancak şu an konuyu açan arkadaşla aynı durumda ve düşüncedeyim

bu saçmalığın arkasındaki "ihtiyaç" konusunu bir yana bırakırsak belgeleri isteme tarihleri bile ayrı bir sıkıntı

daha tercih dönemi başlamamış ayın 23ünde başlayacak benim kafamda daha tam anlamıyla bir üniversite şekillenmemiş çünkü sıralamamız elimize daha yeni geçmiş ancak bu adamlar
    en geç ayın 26'sına kudeb belgelerini göndermemizi istiyor

tercihi yapsak bile burs işini bu kargaşanın ortasında aceleye getirmeye ne gerek var sizi kovalayan mı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5.56x45mmNATO -- 19 Temmuz 2019; 13:48:7 >
  • up
  • abi boşver koçu falan git tertemiz bilkent yaz. yurt bursu da ilk 10kdaysan kapsamlı burslu oluyodum zaten. koç tamamen ticarethaneye dönmüş durumda. ihtiyaç bursunu verirsin ama başarı bursu da verilmeli bence. eğer ilk 100deki adam seni tercih ediyorsa bunun bi karşılığı olmalı. kimse kara kaşın kara gözün için tercih etmiyor seni. ayrıca bu sistemin stanford'da olması bi şey değiştirmez çünkü burası türkiye. her şeyimiz amerikayla aynı mi bi bu eksik mi kalmıştı yani?

• hocam nereyi yazdin

• Ayrıca koç ilk 100 bursu alıyorsan cep harçlığı vermiyor

Ben tanıtım gününe gittiğimde anladım; onlar burslu öğrenciye külfet, yük gözüyle bakıyorlar

Tercih listeme bile yazmadım koçu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5.56x45mmNATO 5 kullanıcısına yanıt
    aynen öyle. bilkent'te öyle mi adam ilk 10kya kadar burs veriyo bu çok büyük bi şans.

• iyi de bu doğru olan zaten, koça tam burslu gidecek puanı alan herkes zaten başarılıdır bu noktadan sonra burs verirken başarıdan çok ihtiyaça bakılması gerekir.

• Yurtdışında da sistem böyledir üniversiteyi kazanan adaya maddi durumu yetersiz ise burs verilir maddi durumu yeterli ise isterse einstein olsun yine burs verilmez.

• Aynen öyle hocam bu burs imkanları o banttaki öğrencileri çekmek için çok önemli bir şey

• 5.56x45mmNATO 5 kullanıcısına yanıt
    yani hocam. sonuçta burda maddi imkanı kötü olan öğrenci mağdur edilmiyo ki. başarılıysa ona da veriliyo ama başarılı öğrenciyi sırf maddi durumu iyi diye cezalandırmak aptallık. bunu da zaten sadece koç yapıyor özeller arasında.

• Sheldon Lee Cooper kullanıcısına yanıt
    iyi de burda zaten durumu kötü olan öğrenci mağdur edilmiyo ki eğer başarılıysa ona da veriliyo. ama başarılı öğrenciyi sırf maddi durumu iyi diye burs vermemek aptallık. sonuç olarak bunlar özel okullar ve derece yapan adamlar bu okulları eğitim kalitesi, burs imkanları vb. şeyler yüzünden tercih ederler. kaldı ki koç zaten tam burslusu 6 7 kişi alıyor, bilkent 15 20 kişi alıyor üstüne ilk 10k ya kapsamlı burs veriyor ama batmıyor, zarar etmiyor. koskoca koç'ta 6 7 öğrenciye burs verdi diye batmaz herhalde.

• aynen öyle. sabancı ve bilkent'te amerikan sistemi uyguluyorlar, öğrenciye burs veriyorlar ama koç vermiyor neymiş amerikan sistemi uygulaniyormus eee diğerleri de uyguluyor. boşver hocam koç fanboylarina anlatamazsın bunları sanki para almışlar koçu övmek için.

• aynen hocam adamın sanki evsiz olması lazım annesinin babasının ölmüş olması lazım burs alabilmek için. böyle bi şey yok herkes ilk 100 bursu için birbiriyle yarıştığı bi ülkeden bahsediyoruz maddi durumu iyi olan ne kadar iyi olabilecek ki. basari bursu her başarılı öğrencinin hakkıdır ama burda ilk 100e giremeyen adamlar gelmiş ama senin durumun iyi diye masal okuyorlar anca.

• koç üniversitesi saçmalığı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.