Şimdi Ara

koç üniversitesi saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
2
Favori
16.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mf4 te ilk yüze girdim.koç veya boğaziçi ee olacaktı.koçu düşünmemin nedeni yurt ve burs imkanı olacaktı ama eskiden ilk yüze direk verilen burs ve ücretsiz yurt kaldırılmış. aldığım derecenin önemi yokmuş.kudebe başvurcakmışım eger ailemin maddi durumu iyiyse yurda bile para ödeyeceğim.bu durumda yaklaşık 30 k yıllık masrafım olacak.bu aptal politikayı neden başlattılar bilmiyorum ama yaptıklarının mantıklı yanı yok. zaten 8 kişiye indirip tam bursluyu öğrenci seviyesini bayağı düşürmüşlerdi.iyice saçmalamış oldular bu politikayla.neden boun bilkent varken insanlar koç yazsın ?

• Eğer az biraz araştırsaydın Harvard- Stanford'ta bu zaten uygulanıyor, bu bir saçmalık değil maddi durumu iyi olan insanı niye okul okutsun ki ama eğer ailenin maddi durumu iyiyse -ama sen onlardan destek alamayacaksan- olulla konış yine Kudeb'i verirler, Koç bunu başlattı çünkü ilk yüz bursiyerlerin çoğunun evi vardı daha öğrenciyken
    abi boşver koçu falan git tertemiz bilkent yaz. yurt bursu da ilk 10kdaysan kapsamlı burslu oluyodum zaten. koç tamamen ticarethaneye dönmüş durumda. ihtiyaç bursunu verirsin ama başarı bursu da verilmeli bence. eğer ilk 100deki adam seni tercih ediyorsa bunun bi karşılığı olmalı. kimse kara kaşın kara gözün için tercih etmiyor seni. ayrıca bu sistemin stanford'da olması bi şey değiştirmez çünkü burası türkiye. her şeyimiz amerikayla aynı mi bi bu eksik mi kalmıştı yani?
  • O paralarla üniversiteye yatırım yapıyorlar Amerika'da da öyle.
  • zaten 63 kişi tamamen paralı . onlardan alsın.zaten çok zengin bir grup ihtiyacı mı var? eskiden böyle değildi.ilk defa bu sene yapmışlar. eğer okullarına da bir ticarethane gözüyle bakacaklarsa bu ülkeye katkıları ne olacak
  • Sen koça sadece yurt ve para kazanmak için geliyosan gelme diye yapıyolar. İlk yüzden koça giren 50-60 kişi var onlar salak sadece yurt için giriyolar. Durumun el verecek durumda değilse alırsın bursunu birader bu kadar kolay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam bursluya yurt bursu vermemesine ben de çok şaşırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 15 Temmuz 2017; 13:47:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bubbachuck B kullanıcısına yanıt
    koç yazmayacağım zaten ama bu şekilde çok öğrenci kaybedecekler.en başta kafamda koç olmasına rağmen boun yazıcam şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revegantor1

koç yazmayacağım zaten ama bu şekilde çok öğrenci kaybedecekler.en başta kafamda koç olmasına rağmen boun yazıcam şimdi

Ne diyim kardeşim hayırlısı olur senin için umarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koç vs Hacettepe
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • e knk adamlar ygs lys basarisiyla ögrenci kalitesinin orantisiz oldugunu anlamislar iste..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah'a çok şükür ilk 100'e girmediğim için böyle dertlerim yok

• bubbachuck B kullanıcısına yanıt
    saolasın hocam.
  • Eğer az biraz araştırsaydın Harvard- Stanford'ta bu zaten uygulanıyor, bu bir saçmalık değil maddi durumu iyi olan insanı niye okul okutsun ki ama eğer ailenin maddi durumu iyiyse -ama sen onlardan destek alamayacaksan- olulla konış yine Kudeb'i verirler, Koç bunu başlattı çünkü ilk yüz bursiyerlerin çoğunun evi vardı daha öğrenciyken

• zaten oyle ama yurt verselerdi bari boun bile veriyor :D
  • Revegantor1 R kullanıcısına yanıt
    Koç asla öğrenci kaybetmez, senin gönlün rahat olsun

• Türkiye'de özel üniversitelerin sistemi çok kötü zaten. Amerika'da böyle falan değil hiç bir özel üniversite 2k ile 50k yı birlikte almıyor orada.

• quote:

Orijinalden alıntı: heymannn

Türkiye'de özel üniversitelerin sistemi çok kötü zaten. Amerika'da böyle falan değil hiç bir özel üniversite 2k ile 50k yı birlikte almıyor orada.

Dünyanın en dahi beyinlerinin okuduğu harvard ta abdullah gülün oğlu nasıl okudu? Asıl orda parayı bastın mı gider okursun. Her şey para ve referans. Mark hiç dedi mi acaba zamanında ben parasıyla giren adamla aynı sınıfta derse girmem diye.

• niye mi okutsun :D O kadar parayı ahirete götürceklerse okutmasın eyvallah. sanki verdiği de aylık 200 dolar.koç gibi imkanları fazla olan bir gruba yakışmıyor. ayrıca çok daha rahat okuyableceğim yerler varken niye koça üstüne para vereyim ki.100 yıllık 50 yıllık kurumlar varken üstelik kişi başına düşen akademisyen sayısı 3 katı (boun ee için) olan yerler neden koç yazayım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bubbachuck

quote:

Orijinalden alıntı: heymannn

Türkiye'de özel üniversitelerin sistemi çok kötü zaten. Amerika'da böyle falan değil hiç bir özel üniversite 2k ile 50k yı birlikte almıyor orada.

Dünyanın en dahi beyinlerinin okuduğu harvard ta abdullah gülün oğlu nasıl okudu? Asıl orda parayı bastın mı gider okursun. Her şey para ve referans. Mark hiç dedi mi acaba zamanında ben parasıyla giren adamla aynı sınıfta derse girmem diye.

Referans dediniz mi akan sular durur işte parayla falan alakası yok.Kaldı ki Abdullah Gül'ün oğlunun Sat'den kaç aldığını da bilmiyoruz. Elinizde sınav sonucunuz geçmiş başarılarınız olacak anca öyle. Parasını verip okumak burada ve sosyal devlet anlayışı olan Avrupa ülkelerinde var sadece. Amerika'da devlet üniversitesi olan University of California 33.000 dolar senelik. Hepsi ücretli zaten. Sistem burdan çok daha farklı.

Haliyle mark da bir şey diyemedi çünkü parası olmayan orada okul okumuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heymannn -- 15 Temmuz 2017; 14:15:54 >

Revegantor1 bizi tercih etmediği için üniversitenin kapısına kilit vurup evlere dağılacağız.
    -Koç Üniversitesi Yönetim Kurulu
    Bu üniversite öğrencilerim benden nasıl daha iyi eğitim alabilire bakıyor, sen ise üniversiteyi nasıl yolarımın hesabını yapıyorsun, Tercih yüce Türk Halkının

• sana iyi şartlar sunacak başka birçok üni çıkar rahat ol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.