Şimdi Ara

Koç vs Bilkent/ Ekonomi vs. İşletme? ÖNERİLER?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aslında başlik gayet net, tam burslulari degil ama %50lileri dusunuyorum, tabi siralamalar henuz gelmedi ama şuan aklimdakiler bunlar.

sizden istedigim az ya da cok da olsa, bilgi ve onerilerinizi ogrenmek. arti ve eksilerini soylemeniz, akliniza gelenleri. bolumde de hafif kararsizlik yasiyorum, ekonomi okuyup ustune isletme masteri yapmanin faydasini soyleyenler var, isletme secip yandal diyen var, isletme okuma diyen var, ekonomi cok zor diyen var.

yorumlarinizi bekliyorum o yuzden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nivyuzirneym -- 16 Temmuz 2012; 14:48:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• obarey? kimsenin mi dicek bisisi yok? :p

• quote:

Orijinalden alıntı: bbbccc

işine yarayabilir:

http://forum.donanimhaber.com/m_50366323/tm.htm

tesekkur ederim, okudum, isimi gordu biraz ama koç hakkinda hala yetersizim sanirim.

• up?

• simdi sonuclar da aciklandi, 9-10binkerdeyim, koç ekonomi %50burslu tutar mi bilmiyorum, ola ki tuttu bi umut, onumde sayisal varsa falan bile cok kararsizim, ailemle falan konusurken cok arada kaldik.

1.si sizce tutar mi?
    2.diyelim ki, ekonomiye girip hukuktan bi iki ders almam mumkun mu su yandal mevzularinda, yandal nedir yani :D bizimkiler isletme, ekonomiden biraz cekiniyolar, hukuk istiyolar ama ben de hukuk istemiyorum, isime yarayacak dersleri alma sansim var mi?

• Hukuk istemiyorsan hiç karıştırma işi, istemediğin bir bölümü okumak hele ki istemediğin bir mesleği ömür boyu sürdürmek çok zor ve anlamsız. Zaten koçun programında bir iki hukuk dersi vardır olmadı seçmelilerden alırsın tabii ders programlarına bakmak lazım ama yani şu an bu önem sırasında pek yukarılarda olmamalı bence (=
  • sonuç nedir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.