Şimdi Ara

Koca adam için bisiklet tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hayatıma biraz hareket katma amacıyla yol şehir dağ ateş su toprak tahta gibi yerlerde sürmek için dizayn edilmiş über bir bisiklete ihtiyacım var. 95 kiloyum, 187 boyum var. Bacak boyumu tam ölçemedim yanımda metre olmadığı için.

Uzman arkadaşlardan tavsiye istiyorum. Özelliklede benimle aynı boyuta sahip olanlardan.

Bundan yaklaşık 8 kilo eksik ve 5 yıl genç olduğum zamanlarda bisiklet sürerdim. Ammavelakin eski bisikletimin kadrosunda ve şasesinde ciddi bükülmeler oldu ve zamanla bisiklet kullanılamaz hale geldi.

Sizden ricam şu koca adama sağlam hafif f/p oranı yüksek ve uzun ömürlü bir bisiklet önermeniz.

Bütçem max 1300 TL

Şimdiden çok teşekkür ediyorum. iyi forumlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mtb mi istiyorsunuz, Şehir bisikleti mi? Mtb istiyorsanız salcano astro var.. Şehir bisikleti olarak city sportlara bakabilirsiniz.. Carraro big 627 ve ya salcano ng 350 de olabilir... Bu modellerden hoşunuza gideni alabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • az bütce çok şey istiyorsunuz.
  • CizikFerrari kullanıcısına yanıt
    İnce lastikli şehir bisikletinin 95kg nasıl taşır bilemem ben 85kg şehir bisikleti alacağım pazarlığa göre (nakit) Carraro 225 almazsan 224 alacağım

• 1500 liraya bmw cruise bike aldım arkadaşlar lastikleri ince falan ama bir sıkıntı göremedim bisiklet çok harika cidden arkadaş ünideki bir etkinlikte kazanmış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.