|
Koca ekran koyup, geri görüş kamerası koymamak
-
-
Kapitalizm
-
-
O da birşeymi kuzenim yeni aldığı Dacia Duster’da aracın dört tarafında kamera olduğunu söyledi.İyi süper dedim.Ama 360 derece görünüm yok,hatta geri vitese alınca geri görüş kamerası bile otomatik açılmıyor dedi.😃
Not Youtubedan buldum,geri kamera açılıyormuş,belki bilmediği bir ayar yada bozukluk vardır.Ama 360 derece görünüm yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Baran -- 29 Aralık 2020; 13:52:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Egea'da da carplay ve geri görüş kamerası için en az Mirror donanım almak lazım. Urban Plus ile aradaki sadece 4 bin lira fiyat farkına rağmen piyasada Mirror yok. Çünkü Fiat Urban Plus'a abanıyor. Mirror almak istersen bayiler sıraya dahi almıyordu. İlanlarda 5 Urban Plus'a karşılık 1 Mirror var.
Üstelik Carplay için o birebir aynı tabletin değişmesi de gerekiyor.
-
Adam sana kamera takmayacağım dememiş ki, ekran benden demiş , kamera istersen omunda parasını ver takayım demiş.
Böyle şeylere neden hala şaşırıyorsunuz .
eklesin fiyata. Benim arabada da app connect var kullanmak nasip olamadı bir türlü. Çünkü aktivasyon kodu istiyor:). Eklesin arabanın fiyatına böyle çakallıklara girmesinler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geri görüş kamerası artık standart olmalı
Volvo xc 60 2017 modelde eski kasa diye geçer, geri görüş yoktu. Sonradan taktırmak için de 2017 de 5bin TL para istiyorlardı. Yani egea filan değil bildiğin taklalar atarak hiç birşey olmayan premium arabada geri görüş ek pakete giriyordu. -
Apple CarPlay benim için artık direk tercih nedeni
Geri görüş kamerası da yine olmazsa olmaz
Bunun iyi şoförlükle alakası yok , asıl çok yol yapıp gün sonunda yorulduğunda dikkat azalıyor artık ister istemez , varsa teknolojinin böyle nimetleri faydalanmak gerek
Hele o yıllar önce otomatik kullanmam manuel daha iyi diyen halim bugün karşıma gelse “bi yürü git” derim -
Geçen ay 233 bine C3 Aircross 1.2 Shine paket aldım...
Navigasyon, açılabilir sunroof, anahtarsız giriş ve çalıştırma ve geri görüş kamerası, şerit ikaz asistanı, katlanabilir ayna gibi özellikleri ile full bir araç...
(kamiq sorduğumda sırf sunroof için 13 bin lira ekstra istediler... Başka bir araçta katlanabilir ayna için ekstra 5 bin lira istediler...)
Millet burun kıvırıyordu forumda C3a'ya ... Şimdi düşünüyorum da ne iyi yapmışım...
Geri gönüş kamerasına bakınca midesi bulanan bir ben miyim? Sadece ilk geri vitese taktığımda arkamda çocuk var mı diye bakıyorum, sonra aynalardan devam..
Carplay benim de olmazsa olmazım ancak kablosuz carplay ciddi bir batarya tüketimi yapıyor. Onsuz kullanamam derseniz de 3. parti kablosuz carplay ürünlerinden alabilirsiniz.
-
audi buna nasıl müsade etmiş? dava açılabilir bir konu gibi duruyor.
-
Onu bırak hala 2 hava yastıklı araç satılıyor. Güvenlik donanımları artık standart olmalı
-
Bazi araclarin en fulunde bile hiz sabitleyici yok.
Bazi araclarin en bosunda 7 hava yastigi var, bazilarinin sadece en fulunde 6 hava yastigi var altlarinda 2 hava yastigi var.
Bazi araclar var durdugu yerde yamuluyor.
Bazi araclar var kronik problemlerini servis cagirip beles tamir ediyor degistiriyor, bazi araclarda herkesin karsilastigi bariz hatalar icin servisle mahkemelik olsan bile killarinin kpirdatmiyor.
Kisaca markalari tuketiciler simartiyor. Almayarak ya da bu tip araclari tercih etmezseniz bu adamlar bu kadar simaramaz.
quote:
Orijinalden alıntı: serdarkalkan
Navigasyon, açılabilir sunroof, anahtarsız giriş ve çalıştırma ve geri görüş kamerası, şerit ikaz asistanı, katlanabilir ayna gibi özellikleri ile full bir araç...
(kamiq sorduğumda sırf sunroof için 13 bin lira ekstra istediler... Başka bir araçta katlanabilir ayna için ekstra 5 bin lira istediler...)
Millet burun kıvırıyordu forumda C3a'ya ... Şimdi düşünüyorum da ne iyi yapmışım...Citroen, o donanımlar olmadan C3 ün satılamayacağını bildiği için koyuyor zaten. Satışlar artsın, tek tek çıkaracak onları
-
Bence koca ekran da gereksiz. Normal teyp ekranı yeter de artar bile.
Geri sinyal olarak da dıt dıt dıt diye ötenlerden var. Fazlasıyla yetiyor.
Kiralık araç egea 2019. -
Tonlarca para verdikten sonra bir çok donanım ve özelliğin olmaması ve istenilen donanımlar içinde ekstra yüksek ederler istenmesi kabul edilecek bir şey değil..!
Üstelik çok para verdikten sonra bazı donanımları isteseniz bile ekletme şansınız olmuyor maalesef.
Donanım ekletmek istediğinizde ise otomobilin hemen değil siparişe eklenip 1 kaç ay içinde teslim edileceği söyleniyor.O bir kaç ayda zaman gelirse oda sizin fiyata yansıtılıyor.
Ama yapacak çok fazla bir şeyimiz yok ...Ya keriz niyetine konacağız yada almayacağız ...
-
insan hayatına değer veren tüm ülkelerde standart/yasal zorunluluk olması lazım.
neylersiniz ki güvenlik açısından belli miktarda/nitelikte hava yastıkları bulunması zorunluluğu dahi yokken boşa kürek çekiliyor.. (yeni kasa i20lere bakmaya gitmiştim bir iki ay önce; elite paket hariç 2 hava yastığı var tüm paketlerde demişlerdi..)
geri görüş kamerası bir konfor unsuru, kolay park etmeye yarayan bir lüks olarak düşünülüyor, değil. özellikle büyük araçlarda/kapalı kasalarda, kısaca tüm araçlarda zorunlu olmalı. geri giderken yaşanan yaralamalı/ölümlü kazaları "bir" adet azaltsa değer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftymc -- 30 Aralık 2020; 14:16:8 > -
Orda diğer markalar da var
Aynı sınıftaki Mercedes BMW vs.
Bir sorun olasıydı çoktan aksiyon alırlardı.
Bu arada araba efsane 😁
Citroen, o donanımlar olmadan C3 ün satılamayacağını bildiği için koyuyor zaten. Satışlar artsın, tek tek çıkaracak onları |
Kapitalizm |
Geri görüş kamerası artık standart olmalı
|
Navigasyon, açılabilir sunroof, anahtarsız giriş ve çalıştırma ve geri görüş kamerası, şerit ikaz asistanı, katlanabilir ayna gibi özellikleri ile full bir araç... (kamiq sorduğumda sırf sunroof için 13 bin lira ekstra istediler... Başka bir araçta katlanabilir ayna için ekstra 5 bin lira istediler...) Millet burun kıvırıyordu forumda C3a'ya ... Şimdi düşünüyorum da ne iyi yapmışım... |
Benzer içerikler
- otomatik şanzıman adaptasyonu nasıl yapılır
- ehliyet için gözlüklü fotoğraf şart mı
- petlas 4 mevsim lastik yorumları
- kablolu carplay kablosuza çevirme
- antalya renault servis tavsiye
- byd satış rakamları
- alpine araba
- fiat 600 fiyat
- torres evx menzil yorumları
- honda elektrikli suv
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X