Şimdi Ara

Koca ekran koyup, geri görüş kamerası koymamak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • VW 'lerde en sevmediğim yanı..En üst pakette opsiyonel..

• quote:

Orijinalden alıntı: zed

Citroen, o donanımlar olmadan C3 ün satılamayacağını bildiği için koyuyor zaten. Satışlar artsın, tek tek çıkaracak onları  

Alıntıları Göster

Kamiq sorduğumda sırf sunroof için 13 bin lira ekstra para istediler...

Sonuçta bu bir ticaret, ben fiyat performansına bakarım bir ürünün... Avantajlı olarak almış mıyım almışım...

Vw grubu bazı araçlarına cc eklesin önce.. 😉

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarkalkan

Kamiq sorduğumda sırf sunroof için 13 bin lira ekstra para istediler...

Sonuçta bu bir ticaret, ben fiyat performansına bakarım bir ürünün... Avantajlı olarak almış mıyım almışım...

Vw grubu bazı araçlarına cc eklesin önce.. 😉

Alıntıları Göster

Yeni aracınız hayırlı olsun. Memnunsanız gerisi hikaye

• Turk insaninin donanim seviyelerine karşı imtihanı.

Yok kardeşim kamera mamera, sen seçtiğin hükumeti surekli vergi artışı yapmamasini sağla sana full+full araba satalim.

Kimse sana zorla araba satmiyor, bu vergi oranina rağmen sen araba almaya calisiyorsun ben araba satmaya calisiyorum, dovizle araba ithal edip tl gumruk matrahina gore vergi alan bir sistem var bir kamera nedeniyle 20% toplam otv matrahi değişiyorsa değil kamera, 4 tekerlek araba ile geldigine sukret.

Sonra sen alıp takarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 30 Aralık 2020; 16:9:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftymc

insan hayatına değer veren tüm ülkelerde standart/yasal zorunluluk olması lazım.

neylersiniz ki güvenlik açısından belli miktarda/nitelikte hava yastıkları bulunması zorunluluğu dahi yokken boşa kürek çekiliyor.. (yeni kasa i20lere bakmaya gitmiştim bir iki ay önce; elite paket hariç 2 hava yastığı var tüm paketlerde demişlerdi..)

geri görüş kamerası bir konfor unsuru, kolay park etmeye yarayan bir lüks olarak düşünülüyor, değil. özellikle büyük araçlarda/kapalı kasalarda, kısaca tüm araçlarda zorunlu olmalı. geri giderken yaşanan yaralamalı/ölümlü kazaları "bir" adet azaltsa değer.

ABD.de geri gorus kamerasi zorunlu hocam

Bizde de zorunlu olur da, bi 10-15 sene geriden takip ediyoruz maalesef.

Geri gorus kamerasi cok onemli, ancak taktirilmasi zor degil. Cok fazla taktirma cozumu var. Ben de sonradan taktirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: zed

Yeni aracınız hayırlı olsun. Memnunsanız gerisi hikaye

Alıntıları Göster

Çok teşekkür ederim.. En iyileri sizin olsun.. 😉

• Bir cok aracta ekrandan radyo harici seylerde yapiliyor. aracin ayarlari, klima ayarlari, koltuk ayarlari vs. donanima gore.

Simdi adam aaa buna kucuk ekran koyim aaa buna buyuk koyim yapmiyor artik cunku ekranlar ucuzladi. Ekrani hepsine koyuyor. Aldigin donanima gore de ekrani kullanmis oluyorsun. Normal olan da bu zaten.

Androidin kablolu veya kablosuz olmasi ise ureticilerin degil google in elinde olan bir sey. Yakinda kablosuz olur ama.

• autindustry A kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkür ederim. Gerçekten bir on beş - yirmi sene sonra zorunluluk haline gelir öyleyse.

O da maalesef yine kendiliğinden vatandaşını düşündüğü için değil de, bir dayatmayla ne bileyim (ab normlarına uyma vb. yüzünden) olur gibi.

• Türkiye ekonomisi bu düzeyde olduğu sürece , stepneden tut arka kamera anahtarsız giriş gibi basit şeyler bile opsiyonluktan öteye gidemez

• Civic Elegance ın çok satma sebeplerinden bana göre

Geri görüş kamerası , üstelik 2 açılı seçilebiliyor

Hayalet ekran

Sunroof

Ön koltuk ısıtma 3 kademeli

Dijital klima

Oto kararan dikiz aynası

Elektirkli el freni

6 hoparlörlü ses sistemi

Hız sabitleme

Otomatik vites (fark çok az olduğu için manuel alan yok)

Autohold

4 cam tek dokunuş açma/kapama

Alaşım jant

Sis farı

Otomatik yağmur/far sensörü

Bunların hepsi standart , birde fiyat yine Ece elegance 220 ye çekildimi fiyat/performans aracı oluyor

Bana göre bütün araçlarda standart olmak zorunda , ufak çocuklar büyük tehlike

Ticarilerde SUV larda mecbur tutulmalı

• serdarkalkan S kullanıcısına yanıt
    Altın kaplamada yapsa tipsiz araba be usta...
  • Üreticiye neden yükleniyorsunuz?

Yüklenmeniz gereken yer distribütör ve vatandaşın talebi.

Distribütör sipariş geçiyor fabrika üretip gönderiyor.

Türk toplumu geri görüş kamerasını tercih etmiyorsa ancak ekranı daha çekici bulup tercih ediyorsa distribütör de ona göre sipariş geçiyor. Sonuçta bu işin çalışmaları yapılıyor, piyasanın talebi göz önünde bulunduruluyor. Vergi baremine denk getirmek ve daha fazla kar elde etmek için distribütörler hesap kitap yapıyor sonuçta.

• 2013-2014 BMW3 serisi F30 da bile geri görüş opsiyoneldi.

Onu geçtim adamlar 2020 yeni kasa (G20) 3 serisi premium arabada arka havalandırma kanalı koymadılar onu daha yeni standart hale getirdiler.

• Oda bişeymi, Lineanın giriş paketindeki teyp de Bluetooth var ama müzik dinlenemiyor. Sadece telefon görüşmesi yapılabiliyor. :))) Ülkeler arabalardaki vergiyi arttırdıkça daha çok ilginç şeylerle karşılaşacağımız kesin.

• deve de büyük ama ipini eşşek çekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: horizon714

Altın kaplamada yapsa tipsiz araba be usta...

Fiyat, performans ve özellikleri düşününce, paramız buna yetti be usta... Tipi de zevk meselesi işte... Sempatik bulanlar da var itici bulanlar da... Ama konforunu tartışmam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarkalkan -- 1 Mart 2021; 19:46:3 >
  • Gösteriş meraklısı, rikayar bir miller olduğumuz için. Yıl 2021 hâlâ poloda hız sabitleyici yok, skoda kamiq de elite pakette hız sabitleyici yok. Elite kelime anlamını bilmeden donanım ismi koyuyorlar   ama hız sabitleyici yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Ekrana siyah bant cek 

Bazi ulkelerde zorunluluk geri gorus kamerasi. Arabanin arkasindan cocuk vs. gecerken gormeyebilirsiniz (ozellikle SUVlerde) cunku cam seviyesinin altinda kaliyor boyu. Geri gorus kamerasi onemli bir guvenlik ozelligi bu yonden.

• Sonradan 2bin 3bin verip kamera takilabiliyor da o fiyatlar nedir yahu. Arabaya incik boncuk her seyi koyup bir hiz sabitleyici koymamak kadar sacma bir davranis. Yada elektrikli park freni koyup arka camlari cevirmeli yapmak gibi...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.