Şimdi Ara

KOCAELİ BARINMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kyk'ya kesin gözüyle baktığım için bu zamana kadar hiçbir yere bakmadım. 750. yedekteyim, Kocaeli de kiminle konuştuysam özel yurtları tavsiye etmiyorlar kışın yakmıyorlarmış vs hem de yeme içme temizlik yok 400 küsürden başlıyor. Ev tutayım desem yol bilmem iz bilmem, internetteki ev arkadaşı ilanı verenlere bakıyorum ama nasıl güvenebilirim, 750. yedekten birkaç aya çıkarsa çantamı alıp ben gidiyorum diyebilir miyim bilemiyorum, tecrübesi olan birileri yardımcı olursa çok sevinirim

• Ben özel yurda kaydoldum yurdu da begendim,bir sürü özel yurt da var ayrica gidip görebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 750. yedek çok sonra çıkar çıkarsa, o zamana kadar da bi yer bulman lazım.özel yurtta kalacaksın bi süre veya eve çıkacaksın.özel yurtta 1 senelik sözleşme olur min.bunu da göz önünde bulundurman lazım

ev tutma meselesinde yol iz bilip bilmemen sorun değil, öğrenirsin.tutacağın ev okula max 20dk olur.eve çıkıp bölümden tanıştığın evde kalan arkadaslarınla 2. dönem falan aynı eve çıkabilirsin

misal veriyorum, arkadaşlarıyla eve çıkmak için kykdan ayrilan arkadaslarim olmustu.

500-700 tl arasina okula yakin site icinde evler var, yurda 1 sene para vermek istemiyorsan en mantiklisi bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.