Şimdi Ara

Kocaeli'de Oturan Arkadaşlar Bir Baksın [Ev Lazım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, hemen konuya giriş yapayım. 3 arkadaşız şu an ki ev ile taahhütümüz bitmek üzere ve bize yeni bir ev lazım. Normalde Bayındırlık tarafında filan çok rahat bulabilirdik ancak bir arkadaş Arslanbey kampüsünde olduğu için yol üzerinde veya yola yakın bir yer bulmamız lazım. Bir tavsiye bile iş görür, buraları bilen varsa yazsın şimdiden teşekkürler

• up
  • Ya ikiniz umuttepedeyken biriniz arslanbeyde olacaksa sıkıntı olabilir yol üstü ev bulmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En mantıklısı belsa veya yürüyüş yolu üzerinde ev bakmanız ama ordada kiralar çok uçuk 1000 liradan başlıyor eski evler bence en mantıklısı Akçakoca çarşıya da Umuttepe ye de 10 dakika

• lepistes92 kullanıcısına yanıt
    Ya hocam o taraftaki evler genelde çöp + leş ya, Yahyakaptana yaklaştıkça evler modernleşiyor bu taraflarda bilen biri varsa iyi olur ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Property of R.Star

Ya hocam o taraftaki evler genelde çöp + leş ya, Yahyakaptana yaklaştıkça evler modernleşiyor bu taraflarda bilen biri varsa iyi olur ya

Orduevi taraflarında bulabilirsiniz belki veya bu saat kulesinin arka tarafı Acısu'nun oralarda da bulabilirsiniz uygun fiyatlı. En mantıklısı bu şekilde olur.
  • Sen biliyorsundur belki

• Ben cayirovadayim la burak biliyordur cagirayim.

• Property of R.Star kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Akçakoca da kalıyorum izmitin kalınabilecek heryerinde arkadaşım var ayrıca Akçakoca evler gayet iyi durumda elbet vardır Bi kaç tane çürük ama bulabilirsen evler gayet iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

Ben cayirovadayim la burak biliyordur cagirayim.

Arslanbey bana çok yabancı. Tanıdığı bırak şuana kadar hiç işim bile düşmedi Derince, çenesuyu, izmit tarafları olaydı bol bol tavsiye verirdim
  • @Engineer ! @lepistes92

Teşekkürler hocam, bugün bakacak yer arıyorduk. Buralara bakarız bugün artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.