Şimdi Ara

Kocaeli/Gölcük ve Çevresi PoyrazWifi Kullananlar? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
8
Favori
58.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu sistem ile sadece 1 cihaz mı internet kullanabiliyor cep telefonu ve tablet gibi cihazları aynı anda bağlamak mümkün mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuzeyRüzğarı

arkadaşlar bu sistem ile sadece 1 cihaz mı internet kullanabiliyor cep telefonu ve tablet gibi cihazları aynı anda bağlamak mümkün mü

mümkündür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende 50 tl lik 10 mbit lik paketi seçme yi düşünüyorum acaba gölcük cuma pazarı mevkisinde bu hızı alabilirmiyim birde 1mbit in üstünde uploadı her gece veriyorlarmı 1 mbit hız twitch tv de yayın için yeterli değil sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiz4565

arkadaşlar bende 50 tl lik 10 mbit lik paketi seçme yi düşünüyorum acaba gölcük cuma pazarı mevkisinde bu hızı alabilirmiyim birde 1mbit in üstünde uploadı her gece veriyorlarmı 1 mbit hız twitch tv de yayın için yeterli değil sanırım

Ben ihsaniye merkez mahallesinden 10-15 mb görebiliyorum ki siz çok rahatlıkla 10 mb görürsünüz. Tw tv gelirsek 1 mb düşük kalacaktır. Statik paketlere bakabilirsiniz.
  • yalnız oyunlarda sürekli kopma yaşanıyor, gitti bütün aldığım puanlar deli olacam, büyük problem benim için.
  • Kopma yasıyorsan problem vardır.yarın ara ekip gondereyim. .08503037969 05326067790

• PoyrazWifi nin şubesine dün uğradım adımı listeye aldılar yurt dışından cihaz bekliyorlarmış cihazı bağlanması çok sürermi birde bu sistem çanak anten gibi alıcı verici birbirini direk mi görüyor
  • Aradım arıza kaydı bıraktım 1 ayı geçti gelen giden yok, iptal ettirecem hizmet sıfır
  • Büyük İss ler neden bu sistemi kullanmıyolar anlamıyorum onlar için düşük maliyet ve daha çok kullanıcıya erişmek demek bu sistem
  • Legendon arıza kaydı bıraktın. Dönen olmadımi. Merak edip niye gelmediniz diye sormadinmi. Baya sabirliymissin.muhtemelen bir kaç kere arammissindir.

• evet bayağı sabrettim, artık gerek kalmadı zaten çıktım
  • Ne ilginç ki çıkan hiç kimse gözükmüyor sistemde.sadece bir kişi golcuk te fazla durmadigi için çıkmak istedi bugün.

• Murat bey, öncelikle merhaba. Ben Yuvacık Tınaztepe' de ikamet ediyorum. Elimde ki çubuk anten ile ( 2.4 Ghz )
    sizin Yuvacık-Başiskele ve Bahçecik yayınlarınızı görüyorum. Hatta Yuvacık yayını o anten ile % 75 lerde görüyorum. Sizin kuracağınız sistem ile daha iyi bir verim alabileceğimi düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atilla_41 -- 20 Haziran 2014; 17:00:11 >
  • 2.4ghz reklam amaçlı. Biz müşterilere 5ghz lik alıcı anten montajı yapıyoruz. Şu anda 80 in üzerinde vericimiz var.verici linkleri 1300 MBS yi destekleyen air fiber ana hatlarda mevcut.o bölgede kullanan müşterilerinin var.

• İst sultangazide bildigin bur firma varmi

• muratcatik M kullanıcısına yanıt
    Özel mesaj cevaplama taraftarı değilsiniz herhalde?

• Cevapladım

• Üstadı özel mesajımı cevaplama imkanınız var mı lütfen?
  • 192.168.2.1 ve 192.168.1.1 adresine sayip iki modemim var ikisindede modem ayarlarına girmiyor sunucusu çok geç cevap veriyor diye hata mesajı veriyor
    1. sorum modem ayarlarına girmek için sadece modemi ethernetten bağlamak yeterli değilmi internet bağlantısı şartmıdır ayrica benim internet poyraz wifi adında internet sağlayıcısından alıyorum yani benim modem router olarak çalışıyor bununla ilgisi olabilir mi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.