Şimdi Ara

KOCAELİ HABERLEŞMEYE YATAY GEÇİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaş bugun universiteye gittim, kampüsü fena değil. manzarası da çok güzel ama sakarya çok silik bir yer geldi, böyle küçük bir şehir gibi gelmişti. neyse binaya geldim, bölüm başkan yardımcısıyla konuştum. bana iç açıcı şeyler söylemedi, okulun ceng/seng bölümlerinin daha iyi olduğunu eem’den ilgi olmayıp bitirdiğinde asgari ücretle çalışan mühendislern olduğunu söyledi. iki üç mezunla da konuştum, bölüm birincisi ise baykar ya da havelsan gibi büyük şirketlere girenin kendi tanodığının olmadığını söyledi. birkaç mezun bizim okuldan otokar’da çalışan çok var diyor filtrelediğimde 5 kişi çıkıyor eem’den.

ailem yüzünden yazdım, marmara malzeme yazılabilirmiş ytü stat da geliyordu en önemlisi koü haberleşme geliyordu ama babam kardeşinle aynı okulu okuma diye burayı yazdırdı. alta akdeniz yazmıştım ama maddiyattan dolayı okutamayız dediler, burası geldi.

içimi hiç açmadı, akademik konudan da okul itüden ayrılmasına rağmen bizim bölümde 2-3 itülü hoca var sadece. okul çok övülüyor, evet asla hakkını yemem. okulun konumu güzel, manzarası da güzel. universite olduğunu belli ediyor ama çark caddesi ve mavi durak da öyle büyük yerler değiller. kocaeli izmitte yapılacak çok daha güzel şeyler var.

ne önerirsiniz? koü haberleşmeyi filtrelediğimde çok güzel imkanlara sahip olduğunu gördüm, sakaryada da sanayi ortaklığı yokmuş çok büyük eksi. öğrencilere karşı bi önyargı oluşmuş firmalarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-012141028 -- 29 Ağustos 2022; 21:5:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ULAN SANA DEDİK O KADAR YAZMA DİYE SAKARYA YETER ULAN YETER

• Sakarya güzel şehir bence usta

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ytü stat aralarında en mantıklısı tabi bölümüne karar ver önce bence

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt

güzel şehir de eğitimi hakkında süphelerim vardı hep. acaba bilgisi olan çıkar mı ya

• ya sen bilirsin, saü böyle çok garip bir okul. hani savunma sanayisinde çalışanların yüzde 60’ı bilgisayarcı 20’si makineci yüzde 15’i eemci falan. böyle bi ayrım yok, bi istikrar yok. ben elektronikci olmak istiyorum ama okul hocaları da pek iyi konusmadı icime sinmedi.

• o zaman bence de kocaeli elektronik daha iyidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boğaziçi yatay geçiş
    13 yıl önce açıldı
    Gebze Teknik Uni Yatay Geçiş
    4 yıl önce açıldı
    İTÜ İçi Yatay Geçiş
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya ailemle cok sorunlu günler geciriyorum, kardeşim de elohabcı ve asla burayı kabul etmiyorlar ailem cok stresli insanlar ve bunalıyorum. daha sakaryaya gitmeden neden böyle diyorsun diyorlar da haklılar ama içime sinmiyor ve hiç böyle universite okumaya gidecek adam havası yok. ulan universite grubuna giriyoruz, adam sürekli kyklar 8 kişi olmuş diyor. giriyoruz eem’ciler ölü gibi cart curt. okul da içimi açmıyor, valla manzarası falan iyi de sakarya köy gibi. benim nerede oturduğumu biliyorsun,buranın bile belli bi gezilecek yeri var istanbula da 1 saat marmarayla kadıköye.

ailem yazdırdı hocam, sıralama kötü geldi diye ayakta uyuduk işte.

• canım sıkkın amk

• up

• Hemşirelik yaz kanka ciddiyim trollemiyorum

• Sysmmhg_ruhu kullanıcısına yanıt

istemiyorum

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Knk iyi bi araştır bence. Bir hocanın dediğine aldırma. Kendin iyi bi analiz et. Mesela Ben SAÜ sengdeyim. Eem hocalari baya iyi senge göre. Ama hoca sana eem kötü ceng ve seng daha iyi demiş. Okuldan ziyade bölüm anlamında demiş mesela bunu bence. Kısmen doğru aslında. Ama eem yi seviyorsan illa okuyacam geliştiririm kendimi dersen seç bence.

• ÖĞRENCİ00 Ö kullanıcısına yanıt

dostum, uniye gittin mi bilmiyorum. pek içime sinmedi, okulun konumu kötü sadece lokasyonu güzel sapancıya görüyorsun. istanbul gibi bir yer değil, çark caddesi de ortalama altı yerlerde olan çarşı gibi bir yer.

eem’ye gittik herkes ölü gibi, bune olum. bu arada mezunlardan da önermeyen hiç gelme diyor öneren gel diyor da. eem’cilerin çalıştığı yerler hiç açıcı yerler değil, şirketlere bakıyorum karabük mezunuyla aynı rütbede aybı şirkette çalışıyor hepsi.

daraldım olum, her şey okul değil ama başka bi derdim yok.

• Gitmedim okula daha.Seçme knk sen. Yani geçiş yapmayı düşün. Yazdıklarından onu anlıyorum. İcine sinmemiş. Bide istanbuldan geliyorsun heralde. Tabi sakarya boş gelir sana. Ben urfadan gelecem mesela. Çok farkı yok sehir olarak. Ayrıca çok bar/club tarzi yerlerde takılmam ben. Cok sorun olmaz diye düşünüyorum bana. Ama senin için böyle değil durum

• ÖĞRENCİ00 Ö kullanıcısına yanıt

bar/clup değil olay beyse teşekkür ederim

• Anladım ya dediğini club felan derken lafın gelişi söyledim. Biraz köy gibi bir şehir. Bunu herkes söylüyor zaten. Ama dediğim gibi. Kişisel olarak değişir beklentiler degistikçe.

• Bilişim sistemleri mühendisliğine ne dersin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.