Şimdi Ara

Kocaeli Makine düşünenler sorsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha öncede bi konu açmıştım fakat işlerden ilgilenemedim.
    Kocaeli Makine mezunuyum.Yıldızda 1 yıl yüksek lisans yapıp şimdi yatay geçişle İtü Makineye geçtim.Yüksek Lisans Derslerinin kalanını ve tezi İtüde yapıcam.
    Kocaeli düşünenler varsa sorsun sorularını diğer ünilerle karşılaştırayım.
    Özeldende yazabilirsiniz ordanda cevaplarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi st-koly-baly -- 15 Temmuz 2017; 19:10:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ikinci öğretimi yazmayı düşünüyorum

ingilizce ve almanca var üstüne koyarak devam edeceğim doyurucu bir eğitim hedefliyorum

sonrası yüksek lisans vs. inş

idealleri olan birini hedeflerine ulaştıracak bir kadro mevcut mu?

ve şehir olarak Kocaeli hakkında bir iki bilgi alabilir miyim?

teşekkürler

• ColmanVeBandanası kullanıcısına yanıt
    İngilizce ve almancayı iyi seviyeye getirerek çıktığında çok rahat iş bulursun.

Akademik kadrosu otomotiv dışındaki ana bilim dallarının tamamında süperdir.Otomotive yönelik ders sayısı azdır.Kalan tüm ana bilim dallarında çok iyi hocalara sahiptir.Formül bulmuş ,ilk yerli türbini üretmiş hocalara sahiptir.Akadek kadro çok iyidir.

Şehir olarak ise İzmir performansı bekleme fakat Sakarya düzce gibi illerden iyidir.Körfez manzarası fena değildir.

• st-koly-baly S kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim

• Hocam ben kocaelide oturuyorum. makine düşünüyorum sıralamam hemen hemen da tutuyor kocaeliyi. ama aklımda mezuna kalıp seneye yıldız teknik veya marmaraya falan gitmeyi düşünüyorum. Herkes diyor kocaelide de okusan kendini geliştirmene bağlı iş imkanı diye ancak ben ytü den falan mezun olursam daha iyi yerlere gelebileceğimi düşünüyorum. Şu anda çok kararsızım ne yapmamı önerirsin
  • Kocaeli bilgisayar mühendisliği bir itu odtu kadar olasamada eğitimi iyi midir ?

Birde ingilizce eğitimi nasil ogretiyorlar mi dersler ingilizce mi

• quote:

Orijinalden alıntı: bilocan4141

Hocam ben kocaelide oturuyorum. makine düşünüyorum sıralamam hemen hemen da tutuyor kocaeliyi. ama aklımda mezuna kalıp seneye yıldız teknik veya marmaraya falan gitmeyi düşünüyorum. Herkes diyor kocaelide de okusan kendini geliştirmene bağlı iş imkanı diye ancak ben ytü den falan mezun olursam daha iyi yerlere gelebileceğimi düşünüyorum. Şu anda çok kararsızım ne yapmamı önerirsin

Marmara için asla kalma mezuna.Kocaeli eğitim olarak daha iyidir.Bunu ben değil Marmara Makinede yar doc olan lisansı kocaelide okuyan bir akademisyen söylüyor.

Yıldıza gelecek olursak.Mezun olduğunuzda ingilizce olarak aynı seviyede olduğunuz bir Yıldızlı başvurduğu 10 işyerinden altısına görüşmeye cağırılıyorsa Kocaeliden mezun dördüne cağırılır.

Eğitim olarak Otomotiv ve enerji alanında yıldızda verilen dersler daha fazla ve daha iyi.Kocaeli otomotiv ve enerji derslerinde daha az ders veriyor.Fakat Konstrüksiyon,Malzeme,Titreşim Akustik gibi alanlarda Kocaeli eğitiminin Yıldızdan altta kalır yanı yok.

Yıldızda Lab ve proje araştırma sayısı daha fazladır.

Kocaeliyi puan sıralamasında muadilleri ( Sakarya,Gebze,Bursa,Dokuz Eylül,Gazi) ile karşılaştırıldığında bir çok yönden daha iyidir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.