Şimdi Ara

Kocaeli özel servis arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2003 model toyota aracıma bakım yaptırmak istiyorum kocaeliden foruma katılan arkadaşlar servis önerilerinizi bekliyorum

• kosaelide Zirve oto yu kesinlikle tavsiye ederim.www.zirveotoizmit.com toyotası olan arkadaşların buraya danışmasını isterim
  • konu açıldığı için bende yazmak gereği duydum kocaeli de oturuyorum 2003 model toyota rav 4 aracım var ve bakımlarını Zirve oto ya yaptırıyorum ve oradaki çalışan arkadaşların ilgisinden fazlasıyla memnunum.bi kere insanı güleryüzle karşılıyorlar ve aracıma kendi aracları gibi bakım yaptıklarına eminim.tavsiye ederim
  • Alper oto . Ustası işini ehlidir. Tavsiye olunur

Sadece Toyota üzerine çalışır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stimur41 -- 8 Şubat 2013; 13:39:08 >
  • arkadaşlar kocaeli de toyota üzerine bence Zirve oto gercekten başarılı.ben aracımın bakımlarını yaklaşık iki yıldır zirve oto ya yaptırıyorum ve fazlasıyla memnunum.fiyatları ilgi ve alakaları çok iyi.toyota fabrikasından ayrılıp servis açmış iki arkadaş ama çok samimiler.kocaeli ve çevresindeki toyota kullananlara tavsiye ederim
  • Bende bugün zirve otoya bakım için gittim ve çok memnun kaldım yaptıkları işi yaparken sizi bilgilendiriyorlar ve çok samimiler kocaelide ikamet edenlerin mutlaka ugramalarını tavsiye ederim
  • Ben Honda sahibiyim ve Kocaeli de Toyota ve honda için zirve oto yu kesinlikle öneriyorum ve pişman olmayacağınızdan eminim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa İçi Özel Servis Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar Kocaeli'nde Japon markaları özellikle TOYOTA ve HONDA olarak ZİRVE OTO diyorum,herkese tavsiye ediyorum.Ahmet ve Erdem usta bu işi biliyorlar.

www.zirveotoizmit.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.