Bildirim
Kocaeli özel servis arıyorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
kosaelide Zirve oto yu kesinlikle tavsiye ederim.www.zirveotoizmit.com toyotası olan arkadaşların buraya danışmasını isterim -
konu açıldığı için bende yazmak gereği duydum kocaeli de oturuyorum 2003 model toyota rav 4 aracım var ve bakımlarını Zirve oto ya yaptırıyorum ve oradaki çalışan arkadaşların ilgisinden fazlasıyla memnunum.bi kere insanı güleryüzle karşılıyorlar ve aracıma kendi aracları gibi bakım yaptıklarına eminim.tavsiye ederim -
Alper oto . Ustası işini ehlidir. Tavsiye olunur
Sadece Toyota üzerine çalışır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stimur41 -- 8 Şubat 2013; 13:39:08 > -
arkadaşlar kocaeli de toyota üzerine bence Zirve oto gercekten başarılı.ben aracımın bakımlarını yaklaşık iki yıldır zirve oto ya yaptırıyorum ve fazlasıyla memnunum.fiyatları ilgi ve alakaları çok iyi.toyota fabrikasından ayrılıp servis açmış iki arkadaş ama çok samimiler.kocaeli ve çevresindeki toyota kullananlara tavsiye ederim -
Bende bugün zirve otoya bakım için gittim ve çok memnun kaldım yaptıkları işi yaparken sizi bilgilendiriyorlar ve çok samimiler kocaelide ikamet edenlerin mutlaka ugramalarını tavsiye ederim -
Ben Honda sahibiyim ve Kocaeli de Toyota ve honda için zirve oto yu kesinlikle öneriyorum ve pişman olmayacağınızdan eminim.. -
Arkadaşlar Kocaeli'nde Japon markaları özellikle TOYOTA ve HONDA olarak ZİRVE OTO diyorum,herkese tavsiye ediyorum.Ahmet ve Erdem usta bu işi biliyorlar.
www.zirveotoizmit.com
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X