Merhaba Kocaeli tıpta öğrenciyim. Bilgi isteyen arkadaşlar yazabilir yardımcı olmaya çalışırım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Merhaba Kocaeli tıpta öğrenciyim. Bilgi isteyen arkadaşlar yazabilir yardımcı olmaya çalışırım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
merhaba. bu yıl 11.2k geldi sıralamam Kocaeli 9.2kdan 10.3kya gerilemişti Tutar diye düşünüyorum Trakya ve Kocaeli arasında kaldım, hangisini tavsiye edersiniz? İstanbul'da oturuyorum. Mesafe anlamında pek farkları yok, sadece Edirne'ye gidişim daha kolay gibi gözüküyor. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
@torusato beylikdüzü |
@damakcatlatan aslında eğitim anlamında eşit gibiler ama kocaeli'nde gezilecek yerler daha fazla diyorlar. Bir de çevre iller açısından daha şanslı. Hızlı trenle Anadolu'daki şehirlere gitmek de mümkün. İnsan yapısı olarak nasıldır bilmiyorum. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Nasıl yabancı la arap mı ukraynalı falan mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
atsana bi araştırma uzerındeyım tıpta arap popülasyonu üzerinde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |