Kocaeli'de Gazetecilik bölümü düşünüyorum.Düşünceleriniz neler?
mezun olduktan sonra iş bulabileceğini düşünüyorsan oku.
katılıyorum bende kocaeli gazetecilik mezunuyum 30 yaşıma geldim hala işsizim bi sene daha hazırlanabilirsen bu sene tercih yapma bence.
quote:
Orijinalden alıntı: dkmnhmt
katılıyorum bende kocaeli gazetecilik mezunuyum 30 yaşıma geldim hala işsizim bi sene daha hazırlanabilirsen bu sene tercih yapma bence.
Nitelikleriniz neler? (Mezun olarak hazırlandım,tekrar hazırlanmayacağım)
nitelikten kastınız ?
quote:
Orijinalden alıntı: dkmnhmt
nitelikten kastınız ?
Yani her mezun olan işsiz değil sonuçta.Eksik yanlarınız olmalı ki şu an bu sektörde iş bulamadınız.
İş bulamamaktan değilde cüzi miktarlara çalışmak işime gelmedi diyelim mesleği seversen kendini geliştirirsen iyi paralarda kazanabilirsin senin için hayırlısı olsun
Teşekkür ederim.Gazetecilik okuyan biri İletişim Fakültesi mezunu olduğu için gazete dışında başka mecralarda iş bulamaz mı sizce? Bu aklıma takılan bir soru
televizyon ve dergi sektöründede çalışabilirsin ya da internet sitelerinde ama bunlar için muhabir olmayacaksan kesinlikle sayfa tasarım video montaj gibi programlamaları bilmen gerekir ayrıca şimdiden bi dslr makine alarak fotoğrafcılığı ve video çekimimlerinde tecrübe edinmeni tavsiye ederim.
dkmnhmtD
kullanıcısına yanıt
Teşekkürler :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme