Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi mi Uludağ Üniversitesi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Makine mühendisliği için bu iki üniversiteden birini tercih etmek istiyorum.Sizce hangisi daha iyidir. Kampüsleri, eğitimleri ve ortamı için hangisini tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı soruyu ben de hukuk fakültesi için merak ediyorum.

• Biri cevap verebilir mi artık lütfen.Bu iki üniversiteden birinde okuyan hiç kimse yok mudur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • qwerty123asd Q kullanıcısına yanıt
    Dostum 2 üniversite arasında çok fark olduğunu zannetmiyorum.Sonuçta ODTÜ ve İTÜ değiller.Ben Bursa'da oturuyorum.İlk önce şehir olarak Bursa , Kocaeli'den daha üstün daha modern daha gelişmiş bir şehir.İki şehirde Türkiye'nin sanayisinin kalbi konumundalar.Akademik kadro açısından uludağda 20 tane prof. ve 5 tane doçent var.Kocaelide ise 9 prof. ve 9 doçent var.İkiside bu bölümün eğitimini 1976 yılından beri veriyor.Ayrıca Kocaelinin mühendislik fakültesi 10 yıl süreyle YTÜ'ye bağlıydı.(1982-1992)
    Şuan Tofaş fabrikasının üst kuruluna baktığında uludağdan mezun makine mühendisleri var.kocaelide hazırlık zorunlu eğitim %30 İngilizce.bende bir
    üniversitede makine mühendisliği okuyorum 3e geçtim.Bu yaz Kocaeli,sakarya ve uludağa başvurucam :) allah yardımcımız olsun.sakaryanın makinasıda sağlamdır bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blksr457 -- 8 Temmuz 2015; 1:18:36 >
  • KOÜ de mühendislik toptan daha zordur bitirince boşta kalmazsin bide ingilizce yap hava kapaklar izmit şehir olarak kötü bir yer değil ben izmitliyim ama son yıllarda gelişme kaydedemedi yerinde sayıyor ama sikilmazsin insanları başta tuhaf gelebilir özellikle kendi dili var izmitin :) zamanla alışık ve seversin ayrıca rektorunu araştır bak internetten hayatında böyle rektör ne duymussundur ne gormussundur

• tercih rehberi

Tercih konusunda kafanıza takılan herşeyin cevabını bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.