Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Ve Kocaeli Hakkında Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Farklı bir şehirden kocaeline gelicem fakat orada tanıdığım biri yok. Bu sene Kocaeli Üniversitesi Makine Mühendisliğini kazandım ve çok nerede kalacağımı bilmiyorum bana ulaşım, yurt mu? ev mi?, hangi semtler Kocaeli Üniversitesine yakın? soruları hakkında biraz bilgi verir misiniz lütfen. Teşekkürler...

• hocam bende elektrik kazandım hayırlı olsun.
  • Kocaelinin en güzel özelliği bir otobüsle istanbula geçebilmek bence hocam 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Christiantroy kullanıcısına yanıt
    Hocam elektrik müh mü sıralamanız kaçtı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malum Adam kullanıcısına yanıt
    Hocam elektrik müh 1. öğretim 60 k dan girdim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christiantroy -- 6 Ağustos 2019; 18:54:23 >
  • vesu41 V kullanıcısına yanıt
    hocam ben istanbulda oturuyom zaten evden gidecem galiba okula ama 1 saat fazla gözüktü yurtdada kalabilirim.
  • Hat 200 var hocam istanbuldan gelen birde bu uygulama var otobüs parasını araç sahibine veriyorsun özel araçlla gelip gidiyorsun onu da tavsiye ederim

• kartaldan ulaşım nasıl bilen var mı?
    umuttepe kampüsü
  • 098321 kullanıcısına yanıt
    Hocam kartal köprüsü peronlarında hat200 var ona ordan biniyorsunuz izmit çarşı taraflarında inerseniz oradan binip geçersiniz

• Christiantroy kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun dostum ben makine bölümündeyim görüşürüz inşallah.
  • Hiç kocaeli şehrinde oturan yok mu ya da öğrencisi olan en azından semtler hakkında bilgi verse hangi semtte otursak daha uygun olur yani sadece para olarak değil de çok kenar köşe mahalle de olmasın.
  • kartal metrodan çıktıktan sonra dümdüz yürüyün 2.duragın arkasında uzun bir kuyruk var hat 200 ona binin vilayette inin kampüse çıkmak için 33e binin başka sorusu olan özel mesaj atsın mekatronik müh deyim bende umuttepeye hoşgeldiniz
  • Lenogi L kullanıcısına yanıt
    sanada hayırlı olsun hocam görüşürüz tabi aynı fakülte :D
  • Professor Lazzers kullanıcısına yanıt
    hocam bu nedir yav 3 vasıta maşallah .:D
    Ooo tecrübeli biri var. Kyk yurtlarında kaldınız mı hiç biraz bilgi alsak konaklama için
  • Bilgisayar mühendisliğinde okuyorum kykda kalmadım ama şehirle ilgili sorulara veya özel yurt falan yardımcı olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenogi L kullanıcısına yanıt
    gazisuleymanpaşa da kalıyorum okulun hemen altındaki 2000 kişilik yurt,spor salonu vs hiçbir şey yok ama odalar güzel ve düzgün
  • mtehsan1 M kullanıcısına yanıt
    Hocam sizce kocaeli şehrinde kalınabilecek mahalle semt nereleri? Önemli olan ulaşım ve tenha bir yer olmaması.
    Orası kyk yurdu demi hocam? Geçen sene hangi tarihlerde başvurdunuz oraya acaba?
  • 23 yıldır kocaelide yaşıyorum iştediğinizi sorabilirsiniz. Öncelikler üniversite umuttepede merkeze uzak ama otobüsle 20 dk sürüyor merkezden. Çok tepede olduğu için otobüslerle bayır yolculuğu hayatınızın bir parçası olucak. Kalıcak yer derseniz üninin etrafı yurt dolu kyk olsun özel olsun Özellerin fiyatları hakkında çok bilgim yok ama biraz tuzlu gibi duydum. Ev arkadaşı bulursanız umuttepe yolunca siteler çok var Örn:Kentkonut vb. varsa sorunuz sorabilirsiniz istediğinizi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.