Şimdi Ara

Kocaelide boks

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bunların hepsi iyi öğrenince iyi sporlardır eminim. Ama bence bir kaç ay güreş eğitimi ve ardından boks en iyisi olur. Boks dövüşte rakipsizdir. Vurduğun aklı varsa bi daha kalkmaz. Güreşte vuramayacağın durumlarda herifleri yerden yere çalmak için iyi olur.
    Okulda kaba kuvvetle çoğu kişiyi yıkıyordum. Ama bir ay güreş dersi almış biri çıksa karşıma beni ordan oraya yuvarlıyordu.
    Karşındaki teknik biri olunca ne yapsan onun işine yarıyor. Kendini sanki şöyle yapimde üstümde şu hareketi dene demiş gibi hissediyorsun.

abi düşündüm abime sordum oda boks dedi bian dedim manyakmıyım ben aikido yapıcam diye :D güreş ve boks çok çok iyi olur güreş heryerde varda boksu kocaelide bulabilirmyimaraştırabilicek varmı bulamadım peki bide baktım ben bulamdım saolun

• varmı bilen
  • kocaelinde aikido mevcut..www.kocaeliaikido.com ileride bana duacı olacaksın
  • tavsiyem güreşten yana ben 4 yıl yaptım güreşte teknik daha önce gelir bence boksta öyle değil bi yerden sonra tabi karar senin güreşçi olursan kendini çok geliştirebilirsin haberin olsun kişiliğin bile gelişir
  • Bu arada kulaklarında düzleşir. Banyo yaparken filan avantajlı olabilir.
    Güreş gerçekten güzel bir spor.
  • saolunda kocaelide 2sinide yapsam iyi olur etusch senin msjındadedğin gibi güreş +boks feci olur ama boks bulsum gölcüğe yakın biyerde olsa iyi olur
  • varmı bilem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul MMA Salonu?
    geçen hafta açıldı
    Antalya Cimnastik Kursu
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: etusch

Bu arada kulaklarında düzleşir. Banyo yaparken filan avantajlı olabilir.
    Güreş gerçekten güzel bir spor.

4 yıl yaptım kulaklarıma zarar vermeden önce bıraktım basketbola başladım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.