Şimdi Ara

Kocaelispor, BAL Ligi'nde Seyirci Rekoru Kırabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Kocaelispor, BAL Ligi'nde Seyirci Rekoru Kırabilir

Her geçen hafta İzmit İsmetpaşa Stadyumunu dolduran binlerce taraftar Amatör ligde mücadele eden Kocaelispor'u yalnız bırakmıyor. Geçtiğimiz hafta Kozlu ve geçen hafta da Çınarlı karşısına yine binlerce taraftarının desteğini arkasına alarak çıkan yeşil siyahlılar her iki maçı da kayıpsız geçti ve liderlik kürsüsüne oturdu.

BAL LİGİ SEYİRCİ REKORU KIRILACAK

Kocaelispor bu hafta (8 Şubat Pazar saat: 13:30 ) İzmit İsmetpaşa'da Büyükçekmeçe'yi ağırlayacak. Kocaelispor sahasında oynayacağı bu maçı da kazanarak zafere doğru emin adımlarla yürümeye devam etmek istiyor.
    Kocaelispor yönetimi her hafta gittikçe artan ilgiyi rekorla süslemek için harekete geçti. Daha önce BAL 1. Grup`ta, oynanan Erzurum Büyükşehir Belediyespor-Ardahan 23 Şubatspor maçında 12 bin 217 seyirci ile Erzurumlular amatörde seyirci rekorunu kırmıştı. Bu rekor Aydın Adnan Menderes Stadı`nda oynanan BAL 8. Grup Aydınspor 1923-Çiğli Belediyespor maçında amatör liginde 14 bin 94 seyirci ile Aydınspor'un eline geçti. Kocaelispor Külübü Başkanı Bahri Yavuz Amatör spor futbol müsabakasında Aydın'ın elinde bulunan seyirci rekorunu 8 Şubat Pazar günü İsmetpaşa'da kıracaklarını belirterek taraftarları rekor gururuna ortak olmaya davet etti.

Tekirdağspor karşılaşmasında 8Bin, Kozlu ve Çınarlıspor karşılaşmasında 12Binlere oynayan Kocaelispor, Bu hafta 14Bin ile rekoru Aydınspor'dan almayı planlıyor.

• Konuyu ben acicaktim ula ;)

amator de iz birakmak lazim ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravewarrior41

Konuyu ben acicaktim ula ;)

Çevreni arkadaşlarını, aileni al gel başkan rekor ve zafer bizimdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Körfezli89

quote:

Orijinalden alıntı: bravewarrior41

Konuyu ben acicaktim ula ;)

Çevreni arkadaşlarını, aileni al gel başkan rekor ve zafer bizimdir

Aynen öyle stad 20.000 kişilik değil ama 20.000 kişi demiş başkan nasıl olucak bakalım
  • amatör ruhun futbolda devam ettiğini görmek, endüstriyel futbola saygı duymayan insanları görmek güzel, lakin kocaeli ve sakaryanın en büyük sorunu tribün içinde çifth takımlı karakterlerdir.
  • bal ligi yarı profesyonel bir lig ve böyle taraftar desteğine sahip takımların önü açık, bigün bizede nasip olur inşallah
  • Kayseri gibi stadın %80'inin boş olduğu takımlardansa Kocaeli,ADS gibi takımları görmek isterim Süper Lig'te.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • düşünsenize ligde şuan kasımpaşalar başakşhirler erciyes kayseriler yerine bursa eskişehir adana ads göztepe altay sakarya ve tabii ki kocaelispor oynuyor.
    vallahi 3 büyükler rekabetinden daha fazla rekabet olur
  • BİLET FİYATLARI
    Dağ Tarafı Kale Arkası Bilet: 1 TL
    Deniz Tarafı Kale Arkası Bilet: 5 TL
    Maraton Tribünü Bilet: 5 TL
    Numaralı B Tribünü Bilet: 20 TL
    Numaralı A Tribünü Bilet: 30 TL
    BİLET SATIŞ NOKTALARI
    1- Fethiye Caddesi Stand
    2- Alemdar Caddesi Görkemspor
    3- Belsa Plaza Akademispor
    4- Doğu Kışla Parkı Karşısı Köfteci Niyazi
    5- Körfez Sanayi Sitesi Bülbüloğulları Büfe
    6- Fuar İçi Kulüp Binası

Kocaelispor yönetiminin yaptığı açıklamada; Dağ Tarafı Kombine Kartları bu maç ile birlikte sadece Dağ Tarafı 4 Numaralı Kapıda geçerli olacaktır. Dağ Tarafı Biletli taraftarlarımız ise 7 Numaralı kapıyı kullanacaktır. Müsabakaya velilerinin yanında gelen 13 yaş altı çocuklar, velilerinin girdiği tribüne ücretsiz olarak girebileceklerdir. Stat Kapıları saat 11:00 de açılacak olup, kapılarda oluşabilecek yoğunluğu göz önünde bulundurarak Taraftarlarımızın maça erken gelmelerini rica ederiz.

HEDEF 20,000 Kişi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.