Merhaba arkadaşlar şimdi anlatacağım konuyu muhakkak okuyunuz ! Özellik Lise ve Ortaöğretimde öğrencisi olan arkadaşlar. !
Başlıkta belirttiğim gibi söz konusu firma "Koçak Yayıncılık", ancak amacım firmayı kötülemek veya zan altında bırakmak değil ancak yaptıkları satış taktiği ve emrivakisi beni bu konu hakkında yazı yazmaya itti.
Konuya başlayacak olursak öncelikle annemi aramışlar ve söz konusu firmadan geldiklerini kardeşimin Lise eğitimi hakkında konuşacaklarını belirtmişler. Annemde gelebileceklerini söylemiş. Her neyse akşam ilgili arkadaş geldi öncelikle kendisinin de öğretmen olduğunu ve belirli yerlerden eğitim aldığını kardeşimin okulu nasıl kazandığını ve şuan için neler yapmasını detaylı bir şekilde anlattı. "Ancak şuna dikkat etmelisiniz ki gelen arkadaşlar ters psikoloji ile sizi gerçekten inandırabiliyor." BU arada firma öğrencinin bilgilerini nasıl teğmin ettiği ise bir muamma !(Bu durumda aklıma MEB ve Okul kayıtları geliyor.!) Fazla uzatmadan 2 saate varan konuşma sonunda ikna ve kendini benimsetme sürecini başarı ile geçtiler en sonda ise ne yapmamız gerektiğini söylediğimde söz konusu ürün devreye girdi.:) Ürünün online bir sistem olduğu ve bir program vasıtası ile bilgisayar yüklendiğini söyledi. Her üründe olduğu gibi bu ürününde bir fiyatının olduğunu ve bu fiyatın 2600 TL olduğunu söyledi. Bu arada verecekleri seti 4 yıl boyunca kullanabilecektik. Ne yalan söylim o andan sona zaten içime bir kurt düştü. Şu an için bu parayı veremeyeceğimi söylediğimde, önemli olmadığını ödemeyi 2 ay sonra yapabileceğimi söyledi.(Süper o kısımda tamam) Daha sonra sözleşmede gerekli yerleri doldurdu ve imza aşamasına getirdi. Sözleşmeyi aldım ve okumaya başladım, problem yok her şey tamam ancak cayma durumunda ürünü 7 gün içinde teslim edileceği yazıyor. (Bu arada ürünün demosu yok mu dediğimde hemen geçiştiriverdi arkadaş konuyu:)) Her neyse bir dakika deyip odadan çıktım ve bilgisayarın başına geldim, hemen söz konusu firmayı araştırdım ki zaten Google'da 2 sırada şikayetvar.com ve firma ile alakalı tonla şikayet.! Daha sonra alel acele beni çağırdı ve ||İşte başkalarına sorarak hiç yapmayalım bunu felan fıstık son bir deneme daha yaptı ve ben bu şekilde olmayacağını en azından sizin kim olduğunuzu nasıl bir firma olduğunuz bilmem gerektiğini söyledim. Arkadaşta o telaşla sözleşmeyi yırttı ve bize güvenmiyorsanız hiç yapmayalım dedi.:) sanki güvenilecek bir durum varmış gibi. Sorun şurda madem bir ürün satıyorsun neden önce sözleşmeyi imzalatıp sonra ürünü göstermek istiyorsun ister istemez buradaşüpheye düşüyor insan. ! Sonuç olarak eğitim öğretim döneminin başladığı bu zamanda belli ki daha çok kapıyı çalacaklar.
1.si Bu firma hakkında çok fazla şikayet bulunmakta. Şikayetleri %85'i sözleşme yüzünden Şikateyler->http://www.sikayetvar.com/firma/detay/kocak-yayincilik 2.si BU arkadaşlar bizlerin MEB'in veritabanında bulunan iletişim bilgilerimize nasıl ulaştığı ! Son olarak ta iyi veya kötü söz konusu firma sadece ürününü satmaya çalışıyor ancak yöntem kötü ve aldatıcı ! Kaldı ki biz toplum olarak emrivakilere alışkınız, mütevaziliğimizden ve evlatlarımıza kıyamadığımızdan kaynaklanan bir onaylama yapımız var. Belki ben bu durumun farkına vardım ancak farkına varmadan aldatıcı bir şekilde imzalayan eminim bir çok aile olacaktık. İmzalamadan önce muhakkak araştırın!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme