koçtaki fakirler

-
-
Buna niye bu kadar güldüm GDLSGSKAGSLADHKSJSNAHD
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
zenginlerin yeri divan herhalde bursluların asla göremediği yurtta var beton dershanelerde bile bu sistem varken doğal bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
garip olan şu ki fakirlere yardım da etmiyorlar, arkadaşım sayda ilk 300'e girdi burslu yerleşti ama sadece cep harçlığı veriyorlar. Yurt fiyatları zaten aşırı fazla, koç'a gidip kapitalizmi damarlarınıza kadar hissedebilirsiniz
-
iş hayatında da hissedilecek sonuçta erken olması acayip kötü değil
şaka gibi ama gerçekten de böyle bir yemekhane düzeni var
-
Ulan başta troll sandım,Koç’taki arkadaşıma sorunca gerçek olduğunu öğrendim.
Böyle bir şey var ama okulun politikasından ziyade yemekhanelerin fiyatları ile ilgili bir durum.Yukarıdaki yemekhaneler daha pahalı ama en ucuz yemekhane bile gayet iyi dedi.
Gene de bana saçma ve ironik geldi bu politika.
-
fiyatlar ne kadar
-
Piramit düzeni ünlüymüş
Ben endüstriye gitmeyi düşünüyordum baktım burs yok yurt yok, kudeb çıkarsa belki...
Vazgeçtim, zaten çıtır farkla kaçıyormuş
zemin en az 250, -1 100-200, -2'de tabldot 36tl imis
-
En alt kat 45₺ diğerlerini bilmiyorum.
-
vay a*k
-
oha ben trollüyon sanmıştım gerçekmiş bu
-
-2. kat dediğin şey dışardan girildiğinde zemin kat, -1 dediğin çimenlikten gitmediğinde 2. kat, üstüne aşağıda 2 kat daha var. Ama sorduğun soru yemek fiyatı kat sayısıyla yükseliyor mu ise hayır, ama en üst katta oturacak daha az yer oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.zelganger -- 2 Aralık 2023; 1:20:58 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
koçta mı okuyorsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X