Şimdi Ara

Koçtaş Priz indirimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
1.642
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.koctas.com.tr/search?q=Koçtaş+Basic+Beyaz+:price-asc&sp=Koçtaş+Basic+Beyaz+

İnternet sitesinde mağazada stok var diyor ama gidince stok olmayabilir

https://www.koctas.com.tr/viko-karre-uydu-prizi-f-konnektorlu-sonlu/p/1000181222

bu linktenin çerçevesiz sonlu(arkadan 2 portlu yani yan odaya paralel hat bağlanabilir) ahşap renkli olanı 15 tl çerçevesini sordum 110 tl dedi :) eski çıkanın çerçeveyi uydurdum

Koçtaş Priz indirimleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky_balbao -- 29 Ekim 2024; 20:21:13 >

• İkili ve tekli olsa süper olurmuş ama üçlü ve zil için olanı da güzel fiyatmış. Bulursam alacağım.

• Bayadır bu indirimler mevcutta bulabilmek baya zor oluyor. Alttaki iki ürünü aldım gayet memnunum.
    Akım koruma prizi baya işe yarıyor

https://www.koctas.com.tr/koctas-basic-akim-korumali-usb-li-fis-priz/p/1000611963?recommended_by=dynamic&recommended_code=044ba0161031850df5b79691468aed39

https://www.koctas.com.tr/koctas-basic-3lu-15-mt-anahtarli-akim-korumali-usb-li-grup-priz/p/1000611962

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Yorumlar biraz sakat...
    Makineyi durdurdu, bozuldu gibi yorumlar, ürünü beyaz eşyada kullanmayı düşünen insanı çok düşündürüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • The Beatles kullanıcısına yanıt
    Onları bende gördüm gülüp geçtim hocam.
    Ürünün amacı o zaten aşırı asındığı zaman kapanmak:)
    Isındığı zaman kapanıyor sonra tekrar aktif oluyor. Bozacak bir durumu yok yani. Yazan kişide beyaz eşya devamlı kapanıyorsa zaten tesisat sorunludur

Cevabınız için teşekkür ederim hazır sizi bulmuşken sorabilir miyim?
    Üründe usb girişi olmasının sizin açınızdan yarattığı avantajlar neler, bu hususta kullandığınız elektronik aletlerinizi vb. açıklar mısınız?

• The Beatles kullanıcısına yanıt
    Günümüzde herşey USB ile şarj oluyor malum. Çocuğun odasında bağlı bir adet. Kamerası USB bağlı direk. Priz kısmı lazım oluyor illa. Oyuncaklar oluyor şarjlı onları ordan şarj ediyoruz. Odamda mevcut. Yatarken telefonu takıyorum. Telefonda özellik var. Sabah alarm çalana kadar yavaş yavaş şarj oluyor. Batarya ömrünü koruyor acele etmiyor. Diğer USB ye lamba takıyorum yanıyor. Uzatma olanında TV ye bağlı. Misafir falan gelince şarj aleti sormadan gidiyor direk kablosunu takıyor :)
    İkiside type a olmasa iyi biri C port olsa günümüze daha uygun ama Koçtaş marka böyle. Ürünün orijinal üreticisi nilson elektrik de biri C biri A olan model var. Uygun denk gelirsem alıcam bir adet.
    He derseniz siz bana USB li lazım değil TV takıcam yeter. Koçtaş marka USB olmayanı da var. 45₺ falandı sanırım.
    Bu modeller termal korumalı diye geçer. Isınınca kapanma ondan olur. Saç kurutma bağlayın 2 dk sonra kapanır çünkü aşırı ısınıyor makina da prizde . Yangın önlemek maksatlı
    Beyaz eşya gibi ürünleri belki daha üst model tunçmatik gibi ürünlerle korumalı ama onlarında fiyatları yüksek tabi

Telefonun batarya ömrünü korumak hakkında ipuçları güzel olmuş, çoluk çocuğa karışamadık fakat usb ile şarj olabilecek pek çok elektronik alet veya usb girişli aydınlatma seçeneklerini öğrendiğim iyi oldu.
    Şimdi o bahsettiğiniz beyaz eşyaya uygun ürünleri aramak da bana düşsün, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Koçtaş Priz indirimleri
    Çöp mü?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.