Şimdi Ara

KOÇTAŞ Şezlong 799 lira 75 lik kod ile 722 lira (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
5
Favori
8.015
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atlantisten Gelen Adam kullanıcısına yanıt

Adam çok mantıklı yazmış. Koçtaş a gelmiş siparişim ama bu msj üzerine gidip alasim gelmedi. Aydınlanma yaşadım belkide, garipKOÇTAŞ Şezlong 799 lira 75 lik kod ile 722 lira KOÇTAŞ Şezlong 799 lira 75 lik kod ile 722 lira 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sipariş veripte ürünü teslim olan var mı arkadaşlar, malzeme kalitesi nasıldır görsel vs... bir şeyler paylaşsanız da fikir sahibi olsak, bulunduğum şehirdeki koçtaş şubesine baktım ama burada yokmuş o yüzden kararsız kaldım

• DexterFringe D kullanıcısına yanıt

Ben beğendim kaliteli

KOÇTAŞ Şezlong 799 lira 75 lik kod ile 722 lira

• senged kullanıcısına yanıt

baya iyi görünüyor teşekkürler hocam zahmet edip görsel paylaşmışsınız 👏

bu arada mağaza teslim siparişlere 150 TL hediye çeki veriyor, peki bu çek hemen hesaba yükleniyor mu ? kampanya açıklamalarını okudum ama detay vermemişler, bilginiz var mıdır arkadaşlar ?

Tek eksik tatil parası sanırım :)

Bende magazada inceledim, ayni öyle yattim hocam :)

Parasına göre çok iyi, her türlü iş görür 👍

Ağır diyenler vardı ama bence ağır değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peaceb -- 13 Ağustos 2024; 16:34:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bir müşteri kampanyadan en fazla 3 kez faydalanabilir.

Mağaza teslim seçenekli yapılan ilk 150 TL alışverişten sonra kazanılan indirim kodu, bir sonraki mağaza alışverişinde minimum 500 TL ve üzeri siparişlerde kullanılabilir.

Bu kampanyadan en fazla (maksimum) 450 TL tutarında puan kazanılabilir.

• peaceb kullanıcısına yanıt

onu anladım da hocam 150 TL ne zaman hesaba tanımlanıyor onunla ilgili net bir ifade yok. misal benim 3 tane ihtiyacım var ve mağaza teslim alacağım, 150 TL hemen hesaba geçiyorsa tek tek sipariş geçmek daha mantıklı (yüzde 10 kod veriyor mobilden sürekli) bu açıklamada öyle bir karışıklık var ki hemen yatabilir anlamı da çıkabilir ürün teslim edildikten sonra anlamı da.

sipariş veren arkadaşlar daha net bilgiye sahiptir diye düşünüyorum 👍

Hesaba tanimlamiyor hocam, bir sonraki alisverisinizde kullanabileceginiz indirim kodu veriyor. 500e150lik indirim kodu.

İndirim kodu mağaza alişverisinde gecerliymis, şezlonga kullanirsin ama magaza fiyatindan, o yüzden kod şezlong icin yaramaz.

Magazada uygun bir sey denk gelirse degernedirilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peaceb -- 13 Ağustos 2024; 17:10:2 >
  • peaceb kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam bilgilendirme için mağaza alışverişlerinde geçerliyse o zaman tek tek almaya gerek yok,

bende bir ekleme/bilgilendirme yapayım belki faydası olur satın almayı düşünenlere ;

şimdi tekrar mağazaya uğradım internet fiyatından mağazadan sipariş veriliyormuş, bizim burada ellerinde stok olmadığı için getirtiyorlar yine aynı şekilde 800 liraya düşüyor yalnız indirim kodu geçerli değil ve 150 TL kupon yok , şezlongu almayı düşünen beklemek istemeyen kuponla ilgilenmeyen acelesi olan vs... varsa arzu ederse gidip mağazadan kontrol edip (stok varsa) 800 liraya satın alabilirler.

bu arada buradaki mağazada düz mavi renklisi vardı, çalışan arkadaş sadece profili metal renkli ve mekanizma bir tık farklı onun dışında kumaşı ebatları herşeyi aynı dedi, yere biraz yakın 22-23 santim civarı sanırım yalnız epey kolaylık olur plajda, bir tanede plaj şemsiyesi mis gibi.

• Magazadan uygun birşey var mı çek için bir tane aldım kalitesi fena değil

• az önce mağaza teslim olarak sipariş verdim ama 150 TL kupon görünmüyor hiçbir yerde denemek için farklı bir ürün attım sepete sepet indirimi olarakta koçtaş puan olarakta görünmüyor, tam olarak nerede bu kupon arkadaşlar teslim aldıktan sonra mı yüklenecek yoksa ?

not : mağazada stok olmadığı için 3-6 iş günü içinde teslim olacaktır diyor kupon yüklenen arkadaşlar mağazadan hemen teslim almış olabilir mi acaba ?

• Pozitif yönleri

-Arkasında kademe ayarı var 4 adet kademe bulunuyor.

-100 kg birini rahat taşıyor

-karşılaştığım birçok bu standartlarda şezlonga göre kaliteli

Negatif yönleri

-Taşıma çantası yok

-Taşırken tutmak için kolay tutma yeri yok zor taşınıyor.

-Kolları dayayacak yer yok

Ürün linkteki üründenün yarı fiyatında ve linkteki üründen daha kaliteli

Linkteki ürünü 1000 tl ye aldım taşıması çok rahat ama malzeme kalitesini gördükten sonra koçtaştaki ürün mükemmel.

KOÇTAŞ Şezlong 799 lira 75 lik kod ile 722 liratrendyol.com
    moniev Litus Katlanır Şezlong Plaj Şezlongu Portatif Kamp Sandalyesi Ve Bahçe Şezlongu - Gri Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/moniev/litus-katlanir-sezlong-plaj-sezlongu-portatif-kamp-sandalyesi-ve-bahce-sezlongu-gri-p-655222185?boutiqueId=61&merchantId=333451

2 adet ürünü online sipariş verip gebze center dan teslim aldım ancak 150 tl yi 10 gündür yüklemiyorlar.

• erka1907 kullanıcısına yanıt

kayıt oluşturdunuz mu hocam ne diyor müşteri hizmetleri, bu 150 TL kupon teslim alındıktan sonra yükleniyormuş sanırım bizimde kargo aşamasında hala mağazaya gelmedi ama ne mevcut nede gelecek kuponlarda görünmüyor bir şey . üstelik önce 1 adet aldım sonra yine yüzde 10 kupon çıktı olmuşken 2 tane olsun bari diyerek 1 tane daha aldım yani kampanya detaylarına göre 150+150 TL kupon olması lazım, bu hafta şezlonglar gelirse teslim aldıktan sonra tekrar durumu paylaşırım buradan.

ortada bir kampanya var ama ne detayı nede süreç hakkında koçtaş sitesinde adam akıllı net bir açıklama yok, konu içinde ürün alan arkadaşlar bu kuponla kullanım detayıyla alakalı ne kadar çok bilgilendirme yaparsa birbirimize o kadar faydamız olur, konu sahibi arkadaş sağolsun sayesinde ucuza şezlong aldık ama 150 TL kuponda neden koçtaşa kalsın zaten kupon olmasa adrese ister oturur kargo beklerdik.

https://www.sikayetvar.com/koctas/koctas-magaza-teslim-siparisine-150tl-indirim-kodu-yalan

Mavisi daha pahalı olan değil mi?

Çeki teslim alınca takip edelim

• %10 indirim kuponunu verdi 719 TL ye geldi. Aklımda idi yazlıkta lazım , pazar arabam var 4 sandalye bir şemsiye bir masa birde sığıyor bunu sığdırabilirsem efsane olur. Tam yük eşeği olurum

• Opt O kullanıcısına yanıt

düz mavisi daha pahalı ama yukarıda arkadaşın paylaştığı sarı çizgili olanın görseli maviden daha iyi duruyor, mavi olan boyasız düz metal çabuk paslanır gibi , belki teşhir ürünü olduğu için öyledir bilemiyorum ama aynı fiyatta olsa muhtemelen çizgili olanı seçerdim, tercih sizin yinede yakınınızda mağaza varaa gidip bizzat karşılaştırın

• ottoserdar O kullanıcısına yanıt

Araç ne başkan?

Pazar arabası bana da lazım, var mı tavsiye link?

• Jumaruu kullanıcısına yanıt

Migros tan aldım anlık çektim 200 TL altına zımba ile bir tahta sabitledim dediğim gibi 4 sandalye bir şemsiye masa sığıyor onunede boşluk olan kismada şezlong koyarsam güzel olacak pratik taşıma işi bununla pratik oldu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.