Curacao Sarı Çizgili Şezlong | Şezlong (koctas.com.tr) Bu şezlongun mavisini kullanıyorum. Profilleri kaliteli, zannımca Malezya üretimi, hafiflik ve uygun fiyat bakımından üstüne yok, tavsiye ederim. İsteyene özelden 750 liraya 75 lik kod verebilirim bir tane var. |
KOÇTAŞ Şezlong 799 lira 75 lik kod ile 722 lira
-
-
Birkaç güne fiyatı yükseltebilirler.
-
İsterse bedava versinler, koçç grubuna zırnık koklatmam. Bu arada marka da dandik baya.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
niye ki koç grubu naptı sana
-
Sen almayınca koç grubu batacak zaten,üç tane sipariş geçtim teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kamp yatağı olmaz mı bundan çadır içine?
Şişme kamp matları bile bundan pahalı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Seni 3te durduran neydi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ölçüleri uygunsa neden olmasin, yorumlardan gördüğüm kadariyla yere yakin, cadiriniz yuksekse belki oturmaniza bile imkan saglar, ama altina kesinlikle bir hatta iki mat koymak gerekebilir, ayaklari tabana zarar vermesin.
Ayni ürün, 600 yorum ve foto var.. bir göz atin isterseniz.
trendyol.comBlooma Katlanabilir Şezlong Su-mavisi Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/blooma/katlanabilir-sezlong-su-mavisi-p-131950718?boutiqueId=61&merchantId=462295
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
999 tl olmuş bile.
-
Akla ilk gelen!
-
Yaklaşık 2 hafta önce bimde 849 tl ye satılan şezlong vardı ama hiçbir bimde bulamadım. normal katlanır sandalyeler gelmişti
Bundan gören yada alan var mı?
a101 ve bim market aktüel ürünleriBim Katlanır Şezlong / Sandalye Yorumları ve Özellikleri - A101 ve BİM Market Aktüel Ürünlerihttps://bilginedir.com/bim-katlanir-sezlong-sandalye-yorumlari-ve-ozellikleri/ -
max Gs'li.
Sepete ekleyince %20 indirim oluyor fiyatta hala
-
75 TL indirim kodu nedir?
-
yazmıyor konu sahibi beyefendi ben yazayım. Ekranda beklerseniz çark çıkıyor günde 1 defa ama 75 tl ihtimali çok düşük çıkmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_X -- 7 Ağustos 2024; 9:47:32 > -
Gizli sekmeden açın biraz bekleyin sürekli kod veriyor 1500/100 koduyla iki tane aldım. 5-6 kez denedim 75 vermedi.
Ben linke ilk tıklayışta çıktı çarkı çevirdim verdi 75 tl ve satın aldım şezlongu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Microsoft edge' de gizli sekme nerden açılıyor?
-
şanslısın ben dünden beri çeviriyorum 3000 e 75 gibi birşey çıkıyor %5 çıktı bir kerede
niye ki koç grubu naptı sana |
Ben beğendim kaliteli |
max Gs'li.
|
İsterse bedava versinler, koçç grubuna zırnık koklatmam. Bu arada marka da dandik baya.
|
Sen almayınca koç grubu batacak zaten,üç tane sipariş geçtim teşekkürler |
al işte dert birdi iki oldu,
şenzlongdan kaçarken bir de el arabasına tutulduk, az eşyan olacak paldır küdür yürüyeceksin, insanoğlu göçebe bir formdur, bakmayın son zamanlara, niye her yere konfor taşımak zorundayız ki en büyük konfor hareket edebilme yeteneği değil midir? düşünsene yürüyebiliyoruz koşabiliyoruz oturup kalkabiliyoruz, bundan büyük konfor mu var? niye yalancı konforun peşindeyiz ki cevat kelle gibi plaja gitmenin konfornan ne ilgisi var en büyük konfor nefes alabilme özgürlüğüdür bana göre, kıçı krık çin malı ucube mi bana konfor sağlayacakmış şenzlong kim lan? o benim gözümü yesin inanmıyorum şezlonga, şenzlong bana hayatta konfordan ziyade külfet gibi görünüyor,dizi dizi şenzlonglar dizi dizi yaşam formları uzanmış asker disiplinde arzı endam eylemekte, oysa hasırlı/havlulu öyle mi, gelişi güzel sermiş mitili atmış, gözüne kum mu kaçmış kulağına izmarit mi üflemiş umurunda değil hele de bakın şu asalete. plajda ben bir şenzlonglu ve bir hasırlı görsem hemen teşhisi koyarım, şenzlonglu naif ürkek mıymıy sürekli söylenen bahane üreten hiç bi şeyi beğenmeyen bir tip olarak canlanır gözümde, hasırlı ise, gözükara her an tetikte, ortama uyum sağlayan sözünün eri, tabiatla dost dobra bir adam olarak canlanır gözümde, bana deseler ki denize şenzlonglu mu düşse kurtatırsın, hasırlı mı? hasırlı derim, şenzlongluyla işim olmaz, şenzlongluyu kurtarsam gözlüğüm düştü mayomun cebinde anahtarım vardı düştü onu da kurtarak diye söylenip duru. ama hasırlı öylemi saol gardaş Allah razı olsun der bana, velevki aldık sarı şenzlongu, bir iki defa kullandık sonra küçük tuvalete attık varlığı bile unuttuk bi gün eşyaları düzenleyek dedik, bel vermiş demirler atmış ipmler sökülmüş kumaşlarla karşı karşıya kaldık len ne ara eskidi bu 2 defa kullandık dedik, fekat ruhsuz eşya böyledir, kullandırtmaz kendini fazla, salar bırakır kendini, sonra ne yapsak letgoya koysak satılmaz mı dedik hanıma, o da kim ne yapsın onu boyaları atmış kumaşı sökülmüş koy çöpün yanına alsın biri der, istemeye istemeye çöpün yanına koymaya gideriz , o ara aldığımız ilk gün aklımıza gelir ne kadar da hevesliydik oysaki helecana şubeye gelmesini bekledik, 150 lira da çek gelecek bedava olum, şöyle yatacam plaja böyle yatacam plaja diye hayaller kurduk sonra? sonrası bu işte, çöpe doğru yürüyüş, konteyerın içine değil de yanına yada arkadaki duvara yasladık, sağlam daha biri alır sağını solunu elden geçirir kullanır umuduyla, eve dönerken son bi dönüp baktık göz ucuyla, az sonra geldi kağıt toplayıcı şöyle kaldırdı elinin ucuyla baktı bu iş görmez dedi, binlerce kez tecrübe ettiği çöp yanı eşyası uzmanlığı ile, hızlıca çıkardı falçatasını cebinden iki üç hamlede caaaart caaart diye kesti kumaşı 1-2 kilo demir 10 lira eder diye düşündü, şenzlong hiç direnmedi saldı kendini kağıt toplayıcının kucağına, işte bir konforumuz daha son buldu, şu fani gök kubbe altında, ey fani bir defa daha düşün, hayatına kattığı için en çok şenzlonga mı teşekkür etmelisin? yoksa? |
Akla ilk gelen! |
şezlong konusunda tartışmayı nasıl başardınız :D |
Benzer içerikler
- 5 kg şeker - a101
- modanisa migros kodu
- pegasus doğum günü indirimi
- yanımda premium ne kadar
- çaykur çaycı yorum
- black friday ne zaman 2024
- amazon prime günleri ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X