Şimdi Ara

KOÇTAŞ Şezlong 799 lira 75 lik kod ile 722 lira (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
5
Favori
8.014
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şezlonglar öğleyin gelmiş müsait olunca gidip teslim aldım mağazadan, az öncede evde kurulumunu yapıp denedik, 2 adet almıştım tanesi çekle 700 liraya geldi bu malzeme bu paraya bedava resmen, bilseydim 2 tane daha alır yedeğe koyardım, hem hafif hem profili kaliteli hemde kumaşı epey sağlam öyle kamp sandalyeleri gibi ince bir kumaş değil yırtılıp kesilmediği sürece epey gider diye düşünüyorum sadece çabuk kirlenmeye müsait zaten outdoor ürün olduğu için çokta önemli değil o bakımdan.

yalnız bu mağaza teslim kuponu falan yok arkadaşlar nereden görüyorsunuz bu çekleri siz ne webte ne uygulamada çeke dair en ufak bir emare yok, teslim aldıktan sonra gelir dedik yine gelen giden bir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • müşteri hizmetleri ile görüştüm kuponlar hakkında detaylı bilgileri yok söyledikleri mağaza teslim alışveriş yaptıysanız kuponlar mağazada görünür biz göremeyiz 😂 kuponlar için 500 TL alışveriş şartı varmış ve mağazadan kontrol ettirmek gerekiyormuş. çeki kullanmak isteyen alışveriş yapacak olanlar mağazadan kontrol ettirip 500 TL üzeri alışverişlerde kullanabilir. herhangi bir son kullanma tarihi kupon birleşimi vs.. bilgisi veremiyor vasıfsız müşteri hiz. mağazada geçerli kuponu göremezlermiş, kampanya şartları kupon kazanımı sitenizde var diyorum nau nau diyor, bu arada ilk başta sanki 500 TL üst sınır yoktu diye hatırlıyorum 125 lira ve üzerinde geçerlidir diye kalmış aklımda farklı bir şey mi okudum tam emin değilim o yüzden çokta şeyetmiyorum artık, 150 TL için fuzuli sinir stres sahibi yapıyorlar insanı 🤬

• bence şenzlong plaj için değil de daha çok havuz için daha iyi,
    nedendir derseniz, çünkü havuz kenarları fayanstan olur direkman yatamazsın yükselti lazım, ,
    bu ihtiyactan ötürü şenzlog icat olundu yüksek olasılıkla,

o nedenledir ki havuzum var yazlığım var dersen alırsın 3er 5 er yok ben plaja mlaja gidecem dersen pek de aklılıca birsey değil şenzlog taşımak,

mis gibi kum neden kendini zeminden yükseltmek isteyesin ki? tamam fayans olsa yükselt, kumda buna gerek yok,
    paralı plajlarda zaten sezlong zorunlu buna gerek yok,
    parasız kuytu yerlerde zaten herkes yerde sen yükseltide olunca biraz abes kaçmayacak mı? niye çıkıntılık yapıyorsun ki?

kampet yapacam uyuyacağım dersen mantıklı, yok mlaja gidecem dersen mantıksız,

cayır cayır yansa 378 TL filan olsa tamam ben de alayım belki işimize yarar diyeyim fekat pratikte bana aqgarya olacaksa üzerine para da verip neden angaryaya gireyim?

cevat kelle gibi patika yollardan plaja ineceğim aksess kızı şenzlongumla plajın popisi benim hele hele,
    almıyorum kardeşim kalsın sağloun , alanlar güle güle kullansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 15 Ağustos 2024; 22:22:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Atlantisten Gelen Adam kullanıcısına yanıt

şezlongun sırt yükseltme özelliği var bunu kumda nasıl sağlamayı düşünüyorsunuz? yani fiyat konusu kişiden kişiye değişir bence ne ucuz ne pahalı normal bir fiyatta, ben insanların kumu kirletmesi izmaritlerini pisliklerini kuma atması nedeniyle de biraz kumdan yükselmek istediğim ve sırt desteği için tercih ettim, arabası olan için taşıması çokta problem olmayacaktır ama olmasa da büyük kayıp olmaz tabi, bu yaşıma kadar şezlongsuz gittim her seferinde denize.

• şezlong konusunda tartışmayı nasıl başardınız :D

• victoribarbo kullanıcısına yanıt
    Bizde şaşkınız hocam,

Adamin biri gelip plajda havuzda nasil ve ne ile yatilir konusunda raconu kesmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peaceb -- 16 Ağustos 2024; 14:58:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ilkerkara İ kullanıcısına yanıt

konu kirliliğe gelecekse insanlar denize işiyorlar s*çıyorlar da. plajda sırt yükselme gibi bi derdim yok, iki elimi ensemde birleştirip otomatik bir ense seviye ayarlama sistemim var benim organik,

ay çok izmarit var ben yükseleyim en iyisi tabi efendim aynı zamanda belinizi de yükseltelim şuradan, nasıl rahat mısınız arkanıza kırlent de vereyim mi, yok, battaniye varsa biraz dizlerim üşüdü, şu rüzgarı kapar mısınız azıcık ceyran yaptı, bu ne böyle ayol azıma kum doldu kürek var mı boşaltma için tabi efendim dalgalara da söyleyeyim fazla vurmasınlar plajın bu yanına fuşır fıuşır denize plaja diye geldik her yerden stres fışkırıyor bu nedir ayol daha da gelmem plaja arabam var benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 16 Ağustos 2024; 20:2:16 >

yazdığı cevaba bakar mısın ben bu adama ne yazayım daha :) insanların rahatı zoruna gitmiş anlaşılan herkesi kendisi gibi olsun istiyor.

• Denize tek gidersem sadece havlu ile giderim. Fakat ailecek gideceksem bagaj dolar. Denk gelsem 3 tane kapardım. Net 7 saat kumsalda duruyoruz. Kum ne kadar rahat olsada oturulmaz o kadar.

7 tane en kalitelisinden şezlong'um vardı. 3 kağıtçı kayınço almış.

• portatifin, katlanırın, hastasıyım, pratiklik, taşınabilirlik, ergonomiklik olmazsa olmazımdır,

lakin ben bu şezlong olayını kafamda bi yere oturtamadım, tamam kampet yapacam okey,
    tamam kamp sandalyesi okey, tamam katlanır masa tabure, şişirilebilir yatak matak amenna, alalım alalım,

flashforward yaşadım bi an yüklenmişim 20 litlreik buzluğu havluyu şemsiyeyi, inmekteyim keçiyolundan sıcak denizlere şimdi bu akses kızını nereme alayım başımın üstüne mi? koltuğumun altına mı? tatile mi geldik kavimler göçü mü, yatak yorgan döşek topkapı garında iner gibi,
    nerde çokluk orada angarya, hafiflik pratiklik ve mekanize, evet mekanize, taşırkenki halimi düşündüm şezlongu hem giderken hem dönerken, kendimi ikna edemedim,
    şu sonuca vardım şezlong bir dayatmadır, onu da sırtını dayarsın diye kumda izmarit var diye sempatize etmek de ne bileyim, ben bu şezlongu almazsam benim keyfimden bir şey eksilir mi? ben bu şezlonga yatmazsam ömrümden bir şey eksilir mi? ben her halükarda bu denize girip girip çıkacak mıyım? o halde neden atraksiyon?
    şimdi iki tane plajcı var kumsalda biri akses kızı şezlonguna uzanmış para vermiş olmanın gereğiyle mümkün olduğunca kendini yatar pozisyona sokarak çakılı durmakta öbürsüsü ise gerek hasır veyahut havlusuyla bırakırvermiş kendini toprak ananın kucağına, toprak ana diyor gel yevrum yemem seni şezlonglu diyor izmarit var çok pis,
    oysaki hasırlı mekanize, hasırlı, pratik hasırlı kamufle hedef küçültmüş vaziyette, hasırlıya he desen koparacak dizginlerini rulo edecek koltuğunun altına hemen düşecek yollara oysaki şenzlonglu öyle mi? sanki yatıya gelmiş karyola getireydin bari. bu şenzlongluya desen hop sen sarı şenzlonglu - bana mı dedin abi evet sana dedim bu plajda senden başka sarı şenzlonglu var mı? hadi gidiyoruz, desen dur abi şenzlongumu toplayayım başlatma şenzlonguna vaktimiz yok düş yola, şenzlonglu bakacak şenzlonguna son defa değer mi değmez, çok da anlam yüklememek lazım, fazla da yerleşmemek lazım hiç bir yere, her an göçecekmiş gibi ilişik yaşmak lazım ille de sahip* olacaksan bir şeye o şey şenzlong olmasın bari ille de bir şeyi sahipleneceksen güneşi, sahipleneceksin kumu, denizi sahipleneceksin ilişeceksin plaja yerleşmeyeceksin. sağol şenzlong bi de seni taşıyamam şu kısacık konuklukta (bu vesileyle ahmet abilere ve can abiye burdan selamlarımı yollarım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 17 Ağustos 2024; 23:50:11 >

https://www.amazon.com.tr/Naturehike-katlanabilir-ayarlanabilir-taşınabilir-fonksiyonlu/dp/B0CWQZXZCJ/

Rahatına düşkünler için pazar arabasının büyükleri var hocam. Amaç rahatlıksa şezlongu neden elimizde taşıyalım ki şezlongu da rahat edelim diye almıyor muyuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isok -- 18 Ağustos 2024; 22:0:35 >
  • isok kullanıcısına yanıt
    al işte dert birdi iki oldu,
    şenzlongdan kaçarken bir de el arabasına tutulduk,
    az eşyan olacak paldır küdür yürüyeceksin,
    insanoğlu göçebe bir formdur, bakmayın son zamanlara,

niye her yere konfor taşımak zorundayız ki en büyük konfor hareket edebilme yeteneği değil midir?
    düşünsene yürüyebiliyoruz koşabiliyoruz oturup kalkabiliyoruz, bundan büyük konfor mu var?
    niye yalancı konforun peşindeyiz ki

cevat kelle gibi plaja gitmenin konfornan ne ilgisi var

en büyük konfor nefes alabilme özgürlüğüdür bana göre, kıçı krık çin malı ucube mi bana konfor sağlayacakmış şenzlong kim lan? o benim gözümü yesin

inanmıyorum şezlonga, şenzlong bana hayatta konfordan ziyade külfet gibi görünüyor,dizi dizi şenzlonglar dizi dizi yaşam formları uzanmış asker disiplinde arzı endam eylemekte,
    oysa hasırlı/havlulu öyle mi, gelişi güzel sermiş mitili atmış, gözüne kum mu kaçmış kulağına izmarit mi üflemiş umurunda değil hele de bakın şu asalete.

plajda ben bir şenzlonglu ve bir hasırlı görsem hemen teşhisi koyarım,
    şenzlonglu naif ürkek mıymıy sürekli söylenen bahane üreten hiç bi şeyi beğenmeyen bir tip olarak canlanır gözümde,
    hasırlı ise, gözükara her an tetikte, ortama uyum sağlayan sözünün eri, tabiatla dost dobra bir adam olarak canlanır gözümde,
    bana deseler ki denize şenzlonglu mu düşse kurtatırsın, hasırlı mı?
    hasırlı derim, şenzlongluyla işim olmaz, şenzlongluyu kurtarsam gözlüğüm düştü mayomun cebinde anahtarım vardı düştü onu da kurtarak diye söylenip duru.

ama hasırlı öylemi saol gardaş Allah razı olsun der bana,

velevki aldık sarı şenzlongu, bir iki defa kullandık sonra küçük tuvalete attık varlığı bile unuttuk bi gün eşyaları düzenleyek dedik, bel vermiş demirler atmış ipmler sökülmüş kumaşlarla karşı karşıya kaldık len ne ara eskidi bu 2 defa kullandık dedik, fekat ruhsuz eşya böyledir, kullandırtmaz kendini fazla, salar bırakır kendini,
    sonra ne yapsak letgoya koysak satılmaz mı dedik hanıma, o da kim ne yapsın onu boyaları atmış kumaşı sökülmüş koy çöpün yanına alsın biri der,

istemeye istemeye çöpün yanına koymaya gideriz , o ara aldığımız ilk gün aklımıza gelir ne kadar da hevesliydik oysaki helecana şubeye gelmesini bekledik, 150 lira da çek gelecek bedava olum, şöyle yatacam plaja böyle yatacam plaja diye hayaller kurduk sonra? sonrası bu işte, çöpe doğru yürüyüş, konteyerın içine değil de yanına yada arkadaki duvara yasladık, sağlam daha biri alır sağını solunu elden geçirir kullanır umuduyla,

eve dönerken son bi dönüp baktık göz ucuyla,
    az sonra geldi kağıt toplayıcı şöyle kaldırdı elinin ucuyla baktı bu iş görmez dedi, binlerce kez tecrübe ettiği çöp yanı eşyası uzmanlığı ile, hızlıca çıkardı falçatasını cebinden iki üç hamlede caaaart caaart diye kesti kumaşı 1-2 kilo demir 10 lira eder diye düşündü,
    şenzlong hiç direnmedi saldı kendini kağıt toplayıcının kucağına, işte bir konforumuz daha son buldu, şu fani gök kubbe altında,
    ey fani bir defa daha düşün, hayatına kattığı için en çok şenzlonga mı teşekkür etmelisin? yoksa?

• Koçtaş 200/2000

CR200M-WYEP-WLE8-Y6FE

• senged kullanıcısına yanıt
    Kral tvden de havuz görseli açmış daha iyi anlayabilelim diye

• Ben daha anca dün magazadan teslim alabildim ürünü,
    personel 500e150 kodunu bana kendi hatirlatti, isterseniz hemen kullanabilirsiniz dedi, simdi kullanmak istemezseniz kısa süre içinde kullanmaya bakın silinebilir diye uyarida bulundu.

• DexterFringe D kullanıcısına yanıt

kayıt oluşturdum, tatil geldi geçti, 1 ay oldu, koçtaş hala 150₺ yükleyecek hesaba.

• fırtınalar kopuyor şezlong sandalye yük arabası dert olmuş , yayıl izmarit dolu kumlara Büyüksün

• Ne cins adamlar var ya, destan gibi yazmış da yazmış. Alt tarafı senzlong. alıyorsan al almiyorsan alma ne tatava yaptın

Aynen sayfalar dolusu izmarit ve çöp dolu kumun faydalarını yazmış ,alan alsın almayan izmarit dolu kumlarda yatsın .

Ürün geldi biraz büyükçe pazar arabasına koyarız bı şekilde artık. Yazlık için alınan keyif için alınan herşey genelde konforunu yükseltir onedenle saçmalamak yersiz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.