Bildirim
Kodak EasyShare CX7430 hakkında yardım?
KAHVE DUNYASI Kahve Dünyası Bitter Gofrik, 24'lü : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/KAHVE-DUNYASI-D%C3%BCnyas%C4%B1-Bitter-Gofrik/dp/B074PT2HZ8
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ne hakkında yardım ? -
7430 hakkında çok topic açılan modellerden biri. Birkaç sayfa geriye gidersen birçok bilgiye ulaşabilirsin. -
macro özelliği var mı? -
Ve fiyatına göre iyi bir fotoğraf makinesimi? Bir fotğraf makinesi almak istiyorum bunda karar kılmış gibiyim ama gene de tam emin değilim. bu fiyatlarda (aşağı yukarı) bundan daha iyisi var mı? -
bildiğim kadarıyla macro su 10 cm. Bu fiyatlarda bence ideal bir makina en son 290 civarıydı internet sitelerinde.
Tabi hafiza kartını, pilleri ve taşıma çantasını da eklersen 400 ü bulur. -
teşekkür ederim bir de bu fotoğraf makinesiyle çekilmiş fotoğrafları nerden bulabilirim? Macro 10 cm demek ne demek tam anlamadım? Benim bu konular hakkında pek bilgim yok o yüzden soruyorum. -
şimdi internettten çıkmak zorundayım önerilerinizi yarın okuyabileceğim teşekkür ederim. -
dostum cx7430 parana değecek bir makinadır.Verdiğin paranın karşılığını fazlası ile alırsın meraklanma. -
slm lar arkadaşilar. konu olan makina ile bende ilgileniyorum. yorumlarınız çok olumlu olarak gözüküyor.
gazibicer kardeşim eğer makinayı aldıysan baya bir incelemişsindir.
yorumlarını benimle paylaşırsan sevinirim. olumlu ise hafta sonu bende almayı düşünüyorum da. -
turbatur dostum,
daha makinayı almadım ama almayı düşünüyorum. başka forumlardan da edindiğim bilgilerle de bu makina üstünde karar kılmış gibiyim. inşallah yanlış yapmıyozdur. bu makineyi kullanan arkadaşlar varsa onlarla irtibata geçsek çok iyi olur aslında. herkese teşekkür ederim. -
Bir şey daha sormak istiyorum; kodak cx7430 da manual deklanşör ayarı var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazibicer -- 6 Mayıs 2005, 12:56:36 > -
kodak easyshare cx7430 da manual focus ayarı yok herhalde değil mi? 300 ytl civarı manual deklanşör ayarı olan makina var mı? -
çok anlamadığım için net birşey söyleyemem ama elimdeki teknik bilgileri ilave ediyorum belki işine yarar. (mutlaka incelemişsindir ama ben yine paylaşayım) bu arada sen kaça buldun makinayı. (kodak ta 300 ytl.)
TEKNİK ÖZELLİKLER
Standart Özellikleri
CCD çözünürlüğü
4,23 MP (2408 x 1758 piksel)
Görüntü çözünürlüğü
4,0 MP (2304 x 1728 piksel)
Görüntü kalitesi
4,0 MP – best (en iyi; baskı ve büyütme için)
3,5 MP – best (en iyi; 10 x 15 cm baskılar için en uygun oran, 3:2)
2,1 MP – better (daha iyi; küçük baskılar için)
1,1 MP – good (iyi; e-posta için)
Zoom
12X toplam zoom3X optik zoom (35 mm eşdeğeri: 34-102 mm)4X gelişmiş dijital zoom
Odak/otomatik odak
TTL-AF, seçilebilir modlar: multi-zone (çok bölgeli), center zone (merkez bölgeli)
Odak mesafesi
60 cm (23,6 inç) – sonsuzluk arası (normal mod); 10 m (32,8 ft.) – sonsuzluk arası (manzara modu)
Ekran
4 cm (1,6 inç) iç/dış mekan renkli ekran
Vizör
Gerçek görüntülü optik vizör
Obtüratör hızı
1/2 -1/1400 saniye
Açıklık
f/2,7 – f/-5,2 (geniş açı); f/4,6 – f/-8,7 (tele)
Uzun süreli pozlama
0,7 - 4 saniye
ISO eşdeğeri
Otomatik (80-160); manuel (80, 100, 200, 400)
Beyaz ayarı
Auto (otomatik), daylight (gün ışığı), tungsten, fluorescent (flüoresan)
Flaş modu
Auto (otomatik), red-eye (kırmızı göz), fill (sürekli), off (kapalı)
Flaş etki mesafesi
geniş açı – 0,6-3,6 m (2-11,8 ft); tele – 0,6-2,1 m (2-6,9 ft)
Otomatik zamanlayıcı
10 saniye
Performans Özellikleri
Görünüm modları/diğer modlar
Auto (otomatik), portrait (portre), landscape (manzara), night (gece), close-up (yakın çekim), sport (spor), movie (video)
Renk modu
Color (renkli), black and white (siyah-beyaz), sepia (sepya)
Makro/yakın çekim modu
Geniş açı – 13-70 cm (5,1-27,6 inç); tele – 22-70 cm (8,7-27,6 inç)
Seri çekim modu
3 fps, 6 fotoğrafa kadar
Işık ölçüm yöntemi
TTL/AE; seçimler: multi-pattern (çok şekilli), center-weighted (merkez ağırlıklı), center spot (merkez noktalı)
Pozlama değeri
0,5 EV artımla +/- 2,0 EV
Poz kontrolü
Programlı AE
Bas ve anında yakala
0,6 saniye
Çekimden çekime
1,6 saniye
Video modu
Sesli çekimle sürekli MPEG-4 video, makinede sesli oynatma
Video görüntü çözünürlüğü
13 fps’de VGA (640x480 piksel)20 fps’de QVGA (320x240 piksel)
Video uzunluğu
harici bellek kartının kapasitesiyle sınırlı
Kullanım Kolaylığı Sağlayan Özellikler
Otomatik yönlendirme otomatik fotoğraf yönlendirme
Sık kullanılanlar modu
Makinede 100 fotoğraf saklama kapasitesi
Özel işlevli düğmeler
delete (sil), Share (Paylaş), review (yeniden izleme), menu (menü), flash/information (flaş/bilgi), burst/self timer (seri çekim/otomatik zamanlayıcı)
Review (yeniden izleme) modu
2X veya 4X büyütme, slayt gösterisi, çoğaltma, kaydırarak hızlı tarama, koruma, albüm
Video çıkışı
NTSC, PAL (kullanıcı seçim yapabilir)
Yazılım
KODAK EASYSHARE Yazılımı
Uyum
KODAK EASYSHARE Camera Dock 6000 (makine yuvası), KODAK EASYSHARE Printer Dock 6000 (yazıcı yuvası)
Diğer Özellikler
Depolama
Dahili depolama: 16MB dahili bellek
Harici depolama: SD/MMC kart genişletme yuvası
Güç seçenekleri
İsteğe bağlı KODAK EASYSHARE yuvaları ve Ni-MH şarj edilebilir pil paketi (makine içinde şarj); 2 AA KODAK MAX Dijital Fotoğraf Makinesi Pili, 2 AA lityum veya Ni-MH pil ya da 1 CRV3 lityum pil, 3 volt adaptör
Görüntü dosyası formatı
Fotoğraf: JPEG/EXIF v.2.2,
Video: Quicktime MOV (MPEG-4 sıkıştırma)
Arabirim
USB uyumlu, KODAK EASYSHARE 6000 Serisi Dock’lar (yuvalar), ses/görüntü konektörleri
Objektif koruma
Yerleşik objektif kapağı
Üçayak bağlantısı
0,63 cm (1/4 inç) standart
Ağırlık
Pilsiz: 178 g (6,3 oz.)
Boyutlar
En x Boy x Derinlik: 102.5 x 65 x 38 mm (4,0x2,6x1,5 inç)
Garanti
2 yıl
-
bilgiler için teşekkürler. kardeş ben fiyatını sormadım ama 300ytl civarı olması lazım. otomatik deklanşör ayarı olmaması bizim mtkn abinin ki gibi damla resimleri çekemeyeceğiz anlamına mı geliyor acaba? Bu konu hakkında bilgi verirsen sevinirim. -
valla bu işten pek anlamıyorum. damla çekermiyiz bilemiyorum.www.steves-digicams.com/2004_reviews/cx7430_samples.html adresini incelemeni tavsiye ederim örnek resimler var. makro resimlerde mevcut ben baya beyendim ve makinayı almaya kesin karar verdim. sayfada bir de video görüntü var hiç fena değil.
çok aradım ama bu fiyatlara daha iyisini ben bulamadım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X