Bildirim
Kodak EasyShare Z1012 IS ile arkaplanı flu şekilde çekmek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
DİYAFRAM ÖNCELİKLİ MODDA DİYAFRAMI SONUNA KADAR AÇIP ZOOMUDA KÖKLE
ÇEKECEĞİN OBJEYE MÜMKÜN OLDUĞU KADAR YAKLAŞ
ÇEKECEĞİN OBJENİN ARKASINDA 15-20 METREYE KADAR MÜMKÜNSE BAŞKA Bİ OBJEE OLMASIN -
arkadaşım verdiğin bilgiler için tşk ederim.ama bi sorum olca diyaframı nasıl açabilirim. -
MAKİNANIN ÜZERİNDE BİR MOD TEKERİ VAR.ONU A KONUMUNA GETİR.LCD EKRANDA BİR F HARFİNİ VE YANINDA YAZAN Bİ RAKAM GÖRÜCEKSİN.BU RAKAMI EN KÜÇÜK DEĞERE AYARLAYIP.
Bİ ÖNCEKİ MESAJIMDA DEDİKLERİMİ YAPIP ÇEKİM YAPABİLİRSİN -
Arkadaşım gösterdiğin ilgi için teşekkür ederim birazdan antremana akşam deneyip sonucu burya yazıcam -
mod A dayken f 5,6 bu ayarla oynıyamıyorum her yolu denedim olmadı.Ama mod P deyken f 2,8 den başlıyo ve zoom yaptıkça artıyo. -
Kısaca beceremedim -
diyaframa takılmayın. o rakam zaten zoom yaptıkça büyür. siz arkasında epey boşluk olan bir çiçeğe 70 cm-1 metre kadar yaklaşıp en az 6x zoom yapın. -
_Lupara_ Ve güney tan ikinize de çok teşekkür ederim ikinizin verdiği bilgiler doğrutlusunda bi resim çektim ve bence oldu daha çok gencim ve daha yeni
yeni öğreniyorum.Çektiğim resmi upload ettim burdan bakabilrisiniz.RESİM İÇİN TIKLA
SİZCE OLMUŞ MU?
Not;Niye çicek çekmedin derseniz bahçede çicek yok O yüzden bende arka bahçede bulunan incir ağcının yaprağını çektim.
Çekim Hakkında; f/4.5 İso-64 Odak uzaklığı-64mm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerognc -- 13 Temmuz 2010; 17:56:23 >
-
gayet güzel olmuş. Işığı arkanıza alırsanız yada sabah 7-10 arası, akşam 16 dan sonra çekim yaparsanız fotoğraflarınız daha güzel olur. -
Tekrar Teşekkür ederim. -
evet gayet iyi.zoom yapmışın,diyaframıda zooma göre sonuna kadar açmışın
gayet iyi olmuş -
Teşekkür ederim. -
Bu tür çekimler otomatik modlu makinelerde yapabilirmiyiz? -
quote:
Orijinalden alıntı: Sharp`
Bu tür çekimler otomatik modlu makinelerde yapabilirmiyiz?
YAPARSIN TABİ
DEDİKLERİMİZİ UYGULA YETER -
Benim bi sorum olcak akşamları etkiliyeci fotoğraflar nasıl çekebilirim ve gün batarken ve makinamda enstantane hızını değiştire biliyomum?Bunlara son sorular ve cevaplarsanız çok mutlu olurum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerognc -- 14 Temmuz 2010; 0:47:44 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kerognc
Benim bi sorum olcak akşamları etkiliyeci fotoğraflar nasıl çekebilirim ve gün batarken ve makinamda enstantane hızını değiştire biliyomum?Bunlara son sorular ve cevaplarsanız çok mutlu olurum
tabiki çekersin.elindeki makinanın manuel imkanları güzel.
hemen hemen herşeyi yapmana müsade eder ama bunu nasıl yapacağını anlatmak pm le oldukça zor.
-
kısayoldan anlatsak -
http://www.pclabs.com.tr/kategori/fotografcilik/
Burada ilginizi çekecek başlıklar bulabilirsiniz.
Böylece güneytan ı kurtarmış olayım. -
Benzer içerikler
- keysmart kimin
- dc 5v ne demek
- instax mini 11 turuncu ışık yanıp sönüyor
- e devlet askerlik fotoğraf yükleme
- basılı bir belgeyi dijital ortama aktarmak için neler yapabiliriz
- yapay zeka photoshop
- hdr ne işe yarar
- çocuk fotoğraf makinesi tavsiye
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X