İki makine arasında çok kararsız kaldım..görünüşe göre ikisinin arasındaki bariz iki fark kodak'ın Hd. video çekebilmesi. Nikon'un ise Makro çekim yapabilmesi. Siz olsanız hangisini alırdınız ? Makro çekim o kadar önemli olur muydu.. 20 cm diyor. ondan daha yakın mesafeye odaklanmada çok mu sorun çıkarır. kullananlar ya da bilenler yorum yapabilir mi.. ?
Compare the Kodak EasyShare Z1015 IS vs Nikon Coolpix L100
Important Differences Kodak Z1015 IS Nikon L100
Supports RAW yes vs no The Kodak Z1015 IS supports shooting in RAW format Records Movies High quality (720p) vs Standard (480p) The Kodak Z1015 IS records movies in HD Min Focus Distance 20cm vs 1cm The Nikon L100 can focus much closer to objects Max Light Sensitivity 6,400 ISO (Boost) vs 3,200 ISO The Kodak Z1015 IS's maximum light sensitivity is 1 f-stop better Announced Jul 10, 2008 vs Feb 3, 2009 The Nikon L100 is 6 months newer
Important Similarities Kodak Z1015 IS Nikon L100
Optical Zoom 15x (420mm) vs 15x (420mm) They have the same zoom range Widest Aperture f/3.5 vs f/3.5 Their lenses capture the same amount of light Built in Flash Yes vs Yes Both cameras have a built in flash LCD Display 3.0", 230k dots vs 3.0", 230k dots They have very similar screens Weight 375 g vs 360 g The Nikon L100 weighs 4% less Megapixels 10.0 megapixels vs 10.1 megapixels They take photos at approximately the same resolution Min Focal Length 28mm vs 28mm Their lenses have the same min focal length
kesinlikle kodak 1/1.6 inch lik kompakt makinalar arasında piyasadaki en büyük sensöre sahip iki üç makinadan biri ayrıca 5x optikzoom hd video ve dahada önemli olan optik titrewşim önleyici farkı var.
quote:
Orijinalden alıntı: doroşenko
kesinlikle kodak 1/1.6 inch lik kompakt makinalar arasında piyasadaki en büyük sensöre sahip iki üç makinadan biri ayrıca 5x optikzoom hd video ve dahada önemli olan optik titrewşim önleyici farkı var.
yanlış bilgi vermeyin sensörü 1/2.3 tür kodakın.iki makinanında eksisi çok kardeşim. alsana iki makinanında artılarını aynı gövdede toplamış.ikisinide her konuda tokatlıycak bi makina panasonic fz-38 biraz daha bütçeni zorla bunu al. bu ilanda hemen teslim ve 2 yıl firma güvencemiz var diyor http://urun.gittigidiyor.com/PANASONIC-LUMIX-DMC-FZ38-12-1MP-18X-HD-DIJ-MAK_W0QQidZZ24240610
Arkadaşlar kafa karıştırmak istemem ancak ben çok araştırdım, Kodak z1485 IS aldım, sadece fotoğraf kalitesi değil video kalitesi ile de çok üst düzeyde benim diyen video kamera ile yarışır.
Fiyatıda GG de 380-400 aralığında.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme