Şimdi Ara

Kodak PD-450W Fotoğraf Yazıcısı ve Akıllı Telefon Şarj Ünitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.420
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşla bakarken denk geldim fiyat baya uygun.

Fotoğraf baskısı 1 - 1.5 TL ye felan geliyor ortalama.
    1 Kartuşla 120 fotoğraf basıyor. Kartuşları 120-130 lira civarında

515 TL
    www.amazon.com.tr
    Kodak PD-450W Termal 10x15 Fotoğraf Yazıcısı ve Akıllı Telefon Şarj Ünitesi: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/PD-450W-Adapt%c3%b6r-Tepsisi-Androidten-%c4%b0phonea/dp/B06XS1D62L?tag=donanimtr01-21&ie=UTF8&language=tr_TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaitreSkiLL -- 8 Haziran 2020; 4:12:1 >

• Bi omur boyunca 500 fotograf anca bastiririm. Onu da zaten 1 tl den basiyorlar. 500tl / omur boyu taksit taksit hemde;)

Boyle seylerde hemen gaza gelmeyin gencler.

Alirsiniz elinizde kalir. Bir iki kullanirsiniz sonra bi koseye atarsiniz, ben bunu niye aldim diye kara kara dusunursunuz. Sonra 2. Elde yari fiyatina satmaya calisirsiniz alici bulamazsiniz .

Zaman ekonomi zamani..

Hadi iyi forumlar
    Fotoğraf çıktısı alacak bir sürü yer varken bu alete bu kadar para vermek anlamlı gelmiyor bana
    Elimdeki hp photosmart yazıcının kartuşları kurudu kullanmaya kullanmaya. Hala bir sürü hp yazıcı kağıdı var.
    Sürekli fotoğraf baskısı alan birisi değilseniz gerekli bir alet değil diye düşünüyorum.
    Herkesin durumu aynı olmayabilir, o ayrı konu
  • Hep bu tarz bir urun almak istemisimdir. Takipteyim beyler, yorumlari bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kağıtları çok pahalı 250 -350 TL aralığında ( kodak phc 120 diye aratın)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fotoğraf çıktısı alacak bir sürü yer varken bu alete bu kadar para vermek anlamlı gelmiyor bana
    Elimdeki hp photosmart yazıcının kartuşları kurudu kullanmaya kullanmaya. Hala bir sürü hp yazıcı kağıdı var.
    Sürekli fotoğraf baskısı alan birisi değilseniz gerekli bir alet değil diye düşünüyorum.
    Herkesin durumu aynı olmayabilir, o ayrı konu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu aletin cikti basarisini normal yazici ile almak istiyorsaniz, hem ayni ozellikte kagida yine ciddi para vermek zorundasiniz

Ve yazicinizin sadece fotograf basmak icin uretilmis bu cihaz kadar kapasiteli olmasi gerekir

Yani bir uzerimde yorum yapan sahsin "normal bir yaziciyla bu basliktaki cihaz kadar iyi fotograf basilabilecegi" seklindeki yorumu ciddi bir bilgi eksikliginin sonucudur

• Bi omur boyunca 500 fotograf anca bastiririm. Onu da zaten 1 tl den basiyorlar. 500tl / omur boyu taksit taksit hemde;)

Boyle seylerde hemen gaza gelmeyin gencler.

Alirsiniz elinizde kalir. Bir iki kullanirsiniz sonra bi koseye atarsiniz, ben bunu niye aldim diye kara kara dusunursunuz. Sonra 2. Elde yari fiyatina satmaya calisirsiniz alici bulamazsiniz .

Zaman ekonomi zamani..

Hadi iyi forumlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben fotoğraf çıktısı almayalı heralde 10 sene olmuştur , zilyon tane fotoğraf var 2001 den beri dijital makina kullanıyorum , hangi birinin çıktısını alacağım ki ?
  • Fotoların çıktısını almak elbette güzel. Ancak bu paraya değmez. Fiyat makul olsaydı olurdu.

• Zamanında Bu ürünü alıp iade etmiş biri olarak çıktılar hiç tatmin edici gelmemişti beklentiniz düşük olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben bu ürünün samsung marka olanını aldım 2-3 defa anca kullanmışımdır. yıllarca duruyor. isteyene kartuş ve foto kağıtlarıyla beraber 200 den vereyim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.