Şimdi Ara

KODAK V705 MI YOKSA V 550 MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU IKISI VEYA KODAKIN V SERISINE AIT HANGISI DAHA IYIDIR ORNEGIN BIRDE V 610 VARMIS BU ARADA V 705 I ALMANYADAN 169 EUROYA GETIRECEGIM BIRDE BISE SORACAM V SRERILERINDE SADECE LENSLERI GORUYORUM YANI ACILIP KAPANAN CINSTEN MERCEK YOK BU KONUDA ACEMIYIM RESIM KALITESI NASILDIR V 705 ILE CEKILEN ORNEK FOTOLARI BULABILECEGIM BIR ADRES VARMI COK TESEKKURLER

• kardeş v705 yerine v610 almanı tavsiye ederim.her iksinde de çift lens teknolojisi var ama v610 10x optik zoom v705 5x optik zoom a sahip..aslında en güzel incelemeyi www.letsgodigital.com.tr de bulabilirsin.
    v610 nun çok detaylı incelemesi var orada.v550 yi boşver o zaten eski makine
  • peki neden daha pahali bu v 705
  • birkaç yeni özellike ilave etmişler mesela histogram özelliği var(ne işe yaradığı kodakta yazıyor),perfect touch teknolojisi gibi ha birde biri 6 mp v705 ise 7.1 mp....gibi...
  • bu makinayi bende merak ediyorum ya v 705 kullanan yokmu acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

bu makinayi bende merak ediyorum ya v 705 kullanan yokmu acaba?

dostum forum da maalesef kodakın üst makinalerını pek kullanan yok.aslında kodak çok kaliteli bir markadır ve ve işi sadece fotoğraf olduğu için son derece başarılıdır...bakalım kullanan çıkacakmı....??
  • dostum cok haklisin bende soyle genel bir arastirma yapmis ve isin isinden cikamamistim ama genelde herkes amator kullanicilar icin ayni seyi soyluyor yani isi sadece fotograf olan kodaki tavsiye ediyor iki kere sony almaya karar verdim hatta bigun kafaya koydum tam alcakken adam bana kodaklari gosterdi ve gene vazgectim bu isi cok zor her gecen gun yeni makina cikyior tabiki bir tanesini alip yeni cikcacaklara gulumsemeyle bakmak tan baska care yok ama almisken iki uc yil idare etsin diyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: SeRo^73

quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

bu makinayi bende merak ediyorum ya v 705 kullanan yokmu acaba?

dostum forum da maalesef kodakın üst makinalerını pek kullanan yok.aslında kodak çok kaliteli bir markadır ve ve işi sadece fotoğraf olduğu için son derece başarılıdır...bakalım kullanan çıkacakmı....??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • v serisi kodak'ların bir eksisi pil sürelerinin kısa olması, diğeri de yazılımsal da olsa fottoğraf çekiminde görüntü sabitleyici özelliğinin olmaması, ben de v610 almayı düşünmüştüm bir ara.
  • aslında z710 diye bir model çıkacak.profesyonel bir cihaz..aldımmı böyle bir şeymi almak lazım diye de düşünmüyor değilim.bu saatten sonra da en az 5x optik zoom olan bir ciahz almak lazım..aslında bu cihaz c875 de olabilir .ama maalesef bu modelleri alıp ta kullanan ve foruma yazan kimse yok...
  • NEDEN BOYLE YAPARLAR ANLAMAK MUMKUN DEGIL NE YANI BOYLE PAHAli telefon yap basit iki ozelligi koyma galiba cep telefonu olayi gibi butun ozellikler bir arada toplansa kim alirki yeni cikanlari
    quote:

Orjinalden alıntı: fatihin_fethi

v serisi kodak'ların bir eksisi pil sürelerinin kısa olması, diğeri de yazılımsal da olsa fottoğraf çekiminde görüntü sabitleyici özelliğinin olmaması, ben de v610 almayı düşünmüştüm bir ara.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.