Şimdi Ara

Kodak Z serisi Kullanan Ve almayı düşünenler BURAYA..! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
8.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya abi 200 civarı ayarladım..diyorum birini bulsamda öyle alsam abd'de...butterfly yada beach'te 156 dolardı en son...
    ne biliim yaaa alamıycam galiba....bana fotograf cekmek yasak sanırım..
    quote:

Orjinalden alıntı: duduco

İzmir'de bir arkadaş 300 YTL istiyordu. İlgilenirsen telini veririm. Satmadıysa tabi şansına...
  • arkadaşlar ben kodak Z730 ve Z740 arasında kaldım,satıcıyla konuştugumda Z740 ın 10x zoom avantajına karşı,Z730 un lenslerinin daha kaliteli olduğundan ve manual kontrollerin daha fazla olduğundan dem vurdu,sonuç olarak dün 450 ytl verip,Z730 sahibi oldum,bu işlerde acemiyim ama dün fotograf çekim teknikleri bölümündeki(çok aydınlatıcı bi bölüm olmuş bu arada) ayarları deneyip bi şeyler yapmaya çalıştım,özellikle enstantane ayarını 1/1000 yapıp duştan akan su damlacıklarını görmek müthiş bişeymiş.kendimi geliştirdikçe fotoları buraya koymaya çalışacagım.Bunlar ne kadar önemli kriterler bilmiyorum ama,hem 10x zoom hemde kaliteli bi lensin birlikte bulunduğu kodak makine kodak Z7590 sanırım.Z730 da başlangıç için iyi bir seçim gibi geldi bana ama.bide Z730 la Dock 6000/7000 serisinin kullanımını hakkında bilgisi olanınız varmı,sanırım D-22 denilen bi adaptör kullanılıyomuş takmak için,bu adaptör kolay bulunur mu,pahalımıdır?saygılarımla

• Bu adaptör z740 ile birlikte kısa bir süre için hediye ediliyor. ayrıca z730 güzel bir makina gülegüle kullan z740 lenside satıcının bahsettiği gibi kotu bir lens değil z730 da bulunan lens gerçek anlamda güzel ancek öle çokçok fark atacak bi lens değil zoom olayını çok yapacaksan z740 önerirdim ancak kullanmayacaksan Doğru seçim yapmışın tekrar tebrikler..
  • çok lafff az işşş...
    beyler bayanlarr......ÖRNEK FOTO.............TOPİC'te NE YAZIYORRR

• Buyrun size örnek resim çözunurluk düşürüldüğü için görüntüde sorun olabilir. z740 ile gun doğarken

Kodak Z serisi Kullanan Ve almayı düşünenler BURAYA..!
  • buda z740 fotosu buda benden örnek foto istersenniz daha gondercem ...
  • ankara gece

• meraba ben olympus c770 almayı düşünüyorum ama z740 ı gördükten sonra ha aldım derken aklıma girdi optik zoom benim için önemli olduğu için bircok makineyi elemiştim ama kodak z740 ı gördükten sonra kararsız kaldım oolympus daha pahalı bir makine ama makrosu daha iyi hralde ve biraz daha ufak ve kendi hafızası daha ii ama fiyatta bir ucurum var yaklasın 100ytl siz ne dersiniz en gec 5 gün içinde karar vermeliyim gerci bu kodak ı görmeseydim coktan alacaktımda simdi yeniden forumlara döndüm

resim cekmede genel amacım manzra cekimi olacak gece cekimide önemli makro cekim yaparmıyım bilmiyoum pek deneme yapmadım o konuda zaman gösterecek kadok baslığı ama tarafsız olmaya calısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: canyagar

kodak'ın yeni Z serisi makineleri kullanan ve almayı düşünen arkadaşlar lütfen görüş ve deneyimlerinizi Bu topik altına yazın
    z740 foto örnekleri linke tıklayın

çok güzellllll yavvvvv.....ben kodak c 340 kullanıyorum ne yapıcam şimdiiiiiii...
  • bende z700ü yeni aldım. 340ytl.
  • yaf abd'de baktım 155 dolar...220 lira
    adalet mi bu beee...
    quote:

Orjinalden alıntı: boss87

bende z700ü yeni aldım. 340ytl.
  • arkadaşlar burası türkiye bütün dijital ürünleri ortalama 60-70 fazla para ödüyoruz oda şundan KDV + Gümrük Olayı
  • Bende Z700 aldım fakat bana biraaz fdazla pro geldi. Terimleri pek bilmiom makro,diyafram,.. vs.
    Mesela manuel ayarda yapmak istediim bişi var örneğin yakın bi nesneyi çekicem fakat nesnenin arkası blur gözükecek yani bulanık yardımcı olursanız çok sevinirim.Ayrıca makineyi yeni aldım. Kalite harika otomatik çekim özelliği size çok yardımcı oluyor...
  • Z730 ile çektiğim iki makro denemesi.(ilk defa resim koyuyorum,olmadıysa kusura bakmayın,hatta bu resim koyma işini daha iyi nasıl yapacagımı bana özelden birisi anlatabilirse çok sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: zefzef

Z730 ile çektiğim iki makro denemesi.(ilk defa resim koyuyorum,olmadıysa kusura bakmayın,hatta bu resim koyma işini daha iyi nasıl yapacagımı bana özelden birisi anlatabilirse çok sevinirim

Arkadaşım çok saol fakat ben örnek resimerdeki
    çekimi yapmak istiorum fakat manuel ayarlar nasıl olcak bilmiyorum.Otomatik de zaten çekim yapabiliyorum fakat ben manuelide öörenmek istiyorum tşkler....

• quote:

Orjinalden alıntı: onteo

Bende Z700 aldım fakat bana biraaz fdazla pro geldi. Terimleri pek bilmiom makro,diyafram,.. vs.
    Mesela manuel ayarda yapmak istediim bişi var örneğin yakın bi nesneyi çekicem fakat nesnenin arkası blur gözükecek yani bulanık yardımcı olursanız çok sevinirim.Ayrıca makineyi yeni aldım. Kalite harika otomatik çekim özelliği size çok yardımcı oluyor...

Dostum yukarda ayrıntılı anlatılıyor bu konu. DERS: FOTOĞRAF ÇEKİM TEKNİKLERİ üzerine tıklarsan ulaşabilirsin

• arkadaşlar yine bir makro örneği,yine bir oyuncak:)(mısır gevreği kutusundan çıktı).bugun tripod aldım,yarın gece kocatepe camisini çekmeye gidicem fırsatım olursa,güzel çekebilirsem sizlerle paylaşacağım,saygılar.

• Arkadaslar Z740 emsallerinin içinde en ucuz ve kaliteli makina diyebilirim.lensinin yeşil oluşu dezavantajı ince bir ayarla çok karanlık ortamda flaşsız cok güzel resimler alabiliyorsunuz zoom esnasında ellerinin titremesi resmi bozmuyor.cektiğiniz resmi otomatik düzenlemesi çok harika.pahalı makinalara okadar para vermeyin bence kodak alın derim.
  • evet Z740 emsal özellikte maineler arasında fiyat performans açısında batığımızda bende bir numara diyebilirim ve çok hızlı bir makine ayrıca manuel ayarları harika çabucak kavranıyo bide menunun TR olması avantajıda cabası tek sorun ona uygun güzel bi taşıma kılıfı bulamadım
  • arkadaşlar buyrun Z730 ile çektiğim Kocatepe Cami fotoları

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.