Şimdi Ara

Kodak Z serisi Kullanan Ve almayı düşünenler BURAYA..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
8.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kodak'ın yeni Z serisi makineleri kullanan ve almayı düşünen arkadaşlar lütfen görüş ve deneyimlerinizi Bu topik altına yazın
    z740 foto örnekleri linke tıklayın

• kodak z serisi ile incelemeler Linke TIKLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: canyagar

kodak z serisi ile incelemeler Linke TIKLA
    Z700 manuel mi bas çek mi hangi sınıfa mensup yaa??
  • Z 700 P modunda manuel ayarlar mevcut diyafram genişği pozlama süresi vs gibi ayarları burdan yapabiliyosunuz.. yani bas çek sınıfında olan bir makine değil
  • quote:

Z 700 P modunda manuel ayarlar mevcut diyafram genişği pozlama süresi vs gibi ayarları burdan yapabiliyosunuz.. yani bas çek sınıfında olan bir makine değil
    quote:

Orjinalden alıntı: canyagar

Z 700 P modunda manuel ayarlar mevcut diyafram genişği pozlama süresi vs gibi ayarları burdan yapabiliyosunuz.. yani bas çek sınıfında olan bir makine değil

aptallaşmam umarım alırsam....yani kullanımı zor mudur ...o bakımdan soruyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sexai

quote:

Orjinalden alıntı: canyagar

aptallaşmam umarım alırsam....yani kullanımı zor mudur ...o bakımdan soruyorum..

Alıntıları Göster
    bende z740 var şuan ve kullanımı gayet kolay bi kaç denemeden sonra elin rahat alışıyor biraz daha paran varsa z740 önerebilirim zoom olyı süer + firmware olarak türkçe menü yukleyebiliyosun

• quote:

bende z740 var şuan ve kullanımı gayet kolay bi kaç denemeden sonra elin rahat alışıyor biraz daha paran varsa z740 önerebilirim zoom olyı süer + firmware olarak türkçe menü yukleyebiliyosun

Alıntıları Göster
    Marka : Kodak
    Model
    : Easyshare Z740
    Piksel Sayısı : 5.0
    Maksimum Çözünürlük : 2576 x 1932
    Düşük Çözünürlük : -
    CCD Çözünürlüğü : 5.4
    Sensör Tipi : CCD
    Sensör Ebadı : 1/2.5 "
    ISO Oranı : Auto, 80, 100, 200, 400, 800
    Optik Zoom : VAR 10X(38-380mm)
    Dijital Zoom : VAR 5x
    Otomatik Netlik : VAR
    Manuel Netlik : YOK
    Odak Uzaklığı
    : 60 CM
    Makro Mesafesi : 12 CM
    Beyaz Ayarı : VAR Auto ve 5 pozisyonlu
    Diyafram : F2.8 - F8 / F3.7 - F8
    Çekim Hızı : 8-1/1700 sn
    Dahili Flaş : VAR
    Harici Flaş : YOK -
    Pozlama : VAR -1 EV to +1 EV in 1/2 EV adımı ile
    Ölçüm Sistemi : Multi-segment, Center weighted, Spot
    Çekim Modları
    : Auto,P,A,S
    Objektif Değişimi : YOK -
    Video Çekimi : SESLİ 640 x 480, 13 fps, MPEG-4
    Uzaktan Kumanda : YOK
    Kendi Kendine Çekim : VAR
    Video Çıkışı : VAR
    Hafıza Türü : 32 MB dahili bellek,SD kart ile artırım
    Kayıt Formatı : JPEG,,
    Sıkıştırma Modları : Best, Better,Good
    Vizör : EVF
    LCD Ekran : 1.8 "
    Bilgisayar Bağlantısı : USB
    Pil, Batarya, Şarj Adaptörü
    : 2 ADET KALEM PİL SARJ ALETİ YOK
    Ağırlık : 330 gr.
    Boyutlar : 98 x 76 x 72 mm
    Diğer Özellikler : -

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • z740 kullanan arkadaşlar aldıkları fiyatları ve nerdewn aldıklarını yazsınlar..
  • quote:

z740 kullanan arkadaşlar aldıkları fiyatları ve nerdewn aldıklarını yazsınlar..
    kodak easyshare z-700 almayı düşünüyorum.kullanıpta memnun olanlar varmı?ya da eksi olarak gördüğünüz yönleri neler?çekim kaliteside z740 a yakın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ljarr

kodak easyshare z-700 almayı düşünüyorum.kullanıpta memnun olanlar varmı?ya da eksi olarak gördüğünüz yönleri neler?çekim kaliteside z740 a yakın mı?

Alıntıları Göster
    çekim kalitesi z740 ile hemen hemen aynı zoom farkı en belirgin özellik 2 model arasında ancak z740 biraz daha manule ayarlara yatkın bi alet
  • quote:

çekim kalitesi z740 ile hemen hemen aynı zoom farkı en belirgin özellik 2 model arasında ancak z740 biraz daha manule ayarlara yatkın bi alet

Alıntıları Göster
    kodak z700 kullanıyorum, öncelikli olarak amatör bir kullanıcı olduğum için istediklerimi karşılıyor.

ilk olarak çok hoşuma gitmeyen yönlenlerini söyleyeyim isterseniz. flash ı çok güçlü, bazen çok parlak fotolar çekiyor. lcd ekranı tam olarak çektiğiniz fotoyu yansıtmıyor, yanılmalar olabiliyor. videosunda zoom özelliği yok.

iyi yanları, görüntü kalitesi benim için gayet başarılı, makro çekimlerini çok beğeniyorum, PAS ayarları var fakat kullanabilmek için temel bilgi gerektiriyor. internette bu makina ile çekilmiş fotolara baktım, gerçekten çok güzel çalışmalar var. videosunda 800*600 sesli çekim yapabiliyorsunuz ve sınırlama yok, makina ile mutlaka şarjlı pil kullanın, alkalin piller çabuk bitiyor.

sonuç olarak bu fiyata bence gayet uygun bir makina.

• quote:

Orijinalden alıntı: Finney

kodak z700 kullanıyorum, öncelikli olarak amatör bir kullanıcı olduğum için istediklerimi karşılıyor.

ilk olarak çok hoşuma gitmeyen yönlenlerini söyleyeyim isterseniz. flash ı çok güçlü, bazen çok parlak fotolar çekiyor. lcd ekranı tam olarak çektiğiniz fotoyu yansıtmıyor, yanılmalar olabiliyor. videosunda zoom özelliği yok.

iyi yanları, görüntü kalitesi benim için gayet başarılı, makro çekimlerini çok beğeniyorum, PAS ayarları var fakat kullanabilmek için temel bilgi gerektiriyor. internette bu makina ile çekilmiş fotolara baktım, gerçekten çok güzel çalışmalar var. videosunda 800*600 sesli çekim yapabiliyorsunuz ve sınırlama yok, makina ile mutlaka şarjlı pil kullanın, alkalin piller çabuk bitiyor.

Alıntıları Göster
    kullanmadım ancak geriden fiyat/performans ornı gayet iyi bir alet olarak görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: parietale

kullanmadım ancak geriden fiyat/performans ornı gayet iyi bir alet olarak görünüyor.

Alıntıları Göster
    yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ljarr

yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    bütün fotoğraf makinelerin de alkalin Pİl KuLLANMAYIn arkadaşlar bunu yerine en az 2100Mah Nimh pil kullanın ki performans alabilin
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Finney

Flaşın güçlü olması hiçbirzaman eksi bir özellik değildir. Yakın çekimlerde flaşın aşırı patlamasını önlemek için Enstanteneyi kısabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: xtolga

quote:

Orjinalden alıntı: Finney

Flaşın güçlü olması hiçbirzaman eksi bir özellik değildir. Yakın çekimlerde flaşın aşırı patlamasını önlemek için Enstanteneyi kısabilirsin.

Alıntıları Göster
    kaç lira türkiyede...kaça aldı alan arkadaşlar...vardır siteler de ben sizin kaça aldığınızı merak ediyorum

• quote:

kaç lira türkiyede...kaça aldı alan arkadaşlar...vardır siteler de ben sizin kaça aldığınızı merak ediyorum

Alıntıları Göster
    fiyatı 370 ytl civari sirkeci tarafında ve kadiköyde bi araştırma yapabilirsib
  • quote:

Alıntıları Göster
    256 lık sd kart ile beraber 370 veya 380 e aldım. tam hatırlayamadım şimdi.
  • quote:

256 lık sd kart ile beraber 370 veya 380 e aldım. tam hatırlayamadım şimdi.

Alıntıları Göster
    hmm teşekkürler...
  • quote:

hmm teşekkürler...

Alıntıları Göster
    İzmir'de bir arkadaş 300 YTL istiyordu. İlgilenirsen telini veririm. Satmadıysa tabi şansına...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.