Şimdi Ara

Kodak Z serisi Kullanan Ve almayı düşünenler BURAYA..! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
8.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar bana yardımcı olucak kimse yokmu????
  • Yaw ben de Z730 ile Z700 arasında kaldım. Z730 şınaydır lensle güzel, Z700 de al titremesini nötrlüyor, yani tam benlik! Ne yapacağım ben??
  • Eğer Kodak Z700 makinanız varsa mutlaka firm. güncellemesi yapın,
    Makinanızın menüsüne türkçe dili de ekleniyor
  • beyler kodak ana topigimiz bolunuyormu c 875 den sonra simdide z serisi diye ayrilmis gerek varmiydi ????
  • Kodak Z1275 diye bir model çıkarmış sanırım Eylül'de Türkiye'ye gelecek... model hakkında bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: doziz

Kodak Z1275 diye bir model çıkarmış sanırım Eylül'de Türkiye'ye gelecek... model hakkında bilgisi olan var mı?

arkadaşım çıkmış bu model ..gerçekten süper alet..fiyatı da çok uygun bence hediyesiyle..teknosada var.. link bu:http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119980526&CS_Category=_SBSHDAD_156_1357_180&CS_Catalog=_FOTOGRAF___VIDEO_KAMERA&T_Category=_DIJITAL_FOTOGRAF_MAKINESI156

özellikler için dehttp://www.kodak.com/eknec/PageQuerier.jhtml?pq-path=11207&pq-locale=tr_TR

hem 12 mp hem 5x optik zoomlu Schneider lens hem de HD kalitesinde video çekiyomuş

• Barış teşekkür ederim... Hiç kullanan olmadığı için tereddüt içindeydim... Olsun alan ilk ben olayım deneyimlerimi sizinle paylaşayım... 1-2 hafta içinde alırım inşallah...
  • quote:

Orjinalden alıntı: doziz

Barış teşekkür ederim... Hiç kullanan olmadığı için tereddüt içindeydim... Olsun alan ilk ben olayım deneyimlerimi sizinle paylaşayım... 1-2 hafta içinde alırım inşallah...

walla benimde alasım var da sıkışığım bu aralar..tek hediyesinin fiyatı bile 180 ytl..makine 370-380 ytlye geliyor bu da süper bi fiyat bence..memnun kalırsın inşallah..yorumlarını da bekliyoruz ..
  • yaw bende kodak Z1275 almayı düşünüyorum ama teknosalarda hediyesiyle birlikte 550 civarı fiyata satılıyo.Hediyesini almadan sadece makinayı alsak süper olucak.Bu tv ye bağlanabiliyo mu bir de C875 deki manuel ayarlara izin veriyomu makine hakkında bilgilendirirseniz sevinirim...
  • bu makineyi bende dusunuyorum ama pek anlamam makıneden yardımcı olan arkadas olursa dusunucem bu makıneyı bende teknosadan almayı dusunuyorum ve 12 mp olması ılerıye donuk olucak ama performans falan nasıl olucak dedıqım qıbı pek makıneden anlamıyorum ve yardımlarınızı beklıyorum bu ılk makınem olucak....
  • arkadasım uzun süreler boyunca arastırdım forumlardaki arkadaslar da yardım etti.Kararımı verdim ve dün kodak Z 1275 aldım teknosadan.Kaliteli bi makine istiyosan iyi bi bütçen de varsa kaçırma derim.Yanında verilen dijital çerçevenin fiyatı zaten 180 ytl civarı kampanyasıyla çok iyi oluyo
  • bu makine kompact dımı ben amatorum o yuzden gece ve qunduz cekımlerınde net kalitesı ıyı fotolar cekebılen ve bas cek otomatıkte iyi olan bır makıne ıstıyorum taby zamanla cekmesını oqrendıkce denerım ama coqunlukta tercıhım boyle olucak bu tur dusunenler ıcın profosyonel bır cıhaz mı bana makıne ıle deneyımlerınden bahdesebılır mısın ?
  • Selem arkadaşlar bende sizin aranıza Z812İs modeli ile katılıyorum. Hepsiburda.com dan 568/10 taksitle 1gb hafıza kartı ile g600 doc renkli foto yazıcı hediyeli. İnşallah gelecek hafta elime ulaşır. Bu makinada yok yok. Diğer foto makilanaların tüm eksikleri sanki bu modelde giderilmiş. Örnek panasoniclerin son çıkan modelleri ile fujinin son çıkan s8000fd modelinde video çekim sırasında zoom yapılamıyor. Fakat z812 de yapılıyor. Hem batarya hemde pil kullanılabiliyor. En büyük artısı hd kalitesinde video çekimi bu özellik birkaç modelde var fakat en iyisi z812is modeli. Ağırlık olarakda diger modellerinin önünde kısaca bu modeli aldığıma çok memnunum.
  • ben de makinelerden pek anlamam ama diger makinelerin görüntüleriyle Z1275 in görüntülerini kıyasladıgımda Z1275 cidden çok iyi.Gece cekimlerinden de memnunum. Fotograflar çok net ve canlı çıkıyo.McChAoS arkadaşım İstersen teknosalara git orda makineyi dene gözünle gör ben çok araştırdım sonunda bu makinede karar kıldım.
  • Güzel bir fotograf makinesi alıncaya kadar bayaağı araştırma yaptım Canon s3+ Sony H5 + Panasonic FZ8- Fuji s6500Fd - S8000fd - Canon s5- Panasonic TZ3 + Panasonic TZ1 olympus SP550 modeli vs vs..... hepsinin örnek fotolarını örnek video kayıtlarını loş ışık çekimlerini inceledim. Hemen hemen hepsi mutlaka bir özelliğini eksik bırakıyor. Kiminde sdhc desteği(TZ1) yok kiminin LCD ekranı küçük (S3), kimi video çekim sırasında optik zoomu kullanamıyorsun (TZ3 + FZ8 +FZ18 + SP550(zoomda ses kullanılmıyor) ) bir çoğu mpeg4 sıkıştırması yapmıyor. Kodak Z812is modeli ile aradığımı buldum. ZAten şu hd kalitesindeki video çekimine hayran kaldım gelelim şu z1275 modeline
    Bence Z1275' in en büyük eksiği Optik Sabitleme sisteminin olmaması. Hem foto hemde video çekimleri sırasında optik sabitleme (is) çok önemli rol oynuyor. Buna karşın nispeten Z812is e göre küçük ve hafif (Bence buda fazla bir avantaj değil). En büyük avantajı ise 1/6 lık CCD'si

• quote:

Orjinalden alıntı: draculaozo

yaw bende kodak Z1275 almayı düşünüyorum ama teknosalarda hediyesiyle birlikte 550 civarı fiyata satılıyo.Hediyesini almadan sadece makinayı alsak süper olucak.Bu tv ye bağlanabiliyo mu bir de C875 deki manuel ayarlara izin veriyomu makine hakkında bilgilendirirseniz sevinirim...

evet biz de arkadaşa aldık z1275 i..ufacık bi makina .. manuel ayarları da var..titremedeki bulanlıklığı önleme özelliği de..tvye bağlama özelliği var mı bilmiyorum.. yanında verilen dijital çerçeve de süper bişey..arkadaş memlekete gitti..bayramdan sonra makineden örnek fotoğraflar ve videoları koycam inşallah..bekleyin beni anacııımm

• quote:

Orjinalden alıntı: draculaozo

ben de makinelerden pek anlamam ama diger makinelerin görüntüleriyle Z1275 in görüntülerini kıyasladıgımda Z1275 cidden çok iyi.Gece cekimlerinden de memnunum. Fotograflar çok net ve canlı çıkıyo.McChAoS arkadaşım İstersen teknosalara git orda makineyi dene gözünle gör ben çok araştırdım sonunda bu makinede karar kıldım.

ya forumda farklı baslıkları qezıyorum beynım bulandı acıkcası kıbar ve sık makine ıstıyorum bırde bu kodak z1275 urunu kıbar ve sık mı ? Casio exilim Z1050 10mp kibar ve şık bu 2 urunu karsılastırırsak hanqısınden daha iyi verim alırım ben amatorum sonucta qece ve qunduz bas cek kaliteli resimler istiyorum ...bırde qece cekımlerı ıcın bazı makinelerde yesıl bır ısık mı kırmızı mı ne yanıyo(ismini bılmıyorum) cekmeden hemen oncebu ısıqın faydası cok oluyormus bu ısık bu 2 makede var mı ? son ßi$ey bırde kalem pıl tercıh etmek ıstemıyorum batarya olursa memnun kalırım sımdıden yardımlarınız ıcın tesekkur ederım....

• kimSenin fıkrı yoq mu ?
  • kodak z1275 boyut olarak daha ufak..ama biraz daha kalın çünkü 5x optik zoomu var. boyutlar : 89.5 × 64.5 × 31.6 mm.. ayrıca 1280x720 çözünürlükte 30 fps video çekiyor..schnieder lens dünyanın en iyilerindenn.. fiyatı da çerçeveyle 559 ytl..çerçevenin tek başına fiyatı 170 ytl..

casio z1050 0.5 cm daha ince..Boyutlar : 91.1 x 57.2 x 24.2mm..video kalitesi 640x480 25fps..ve normal casio lensi..fiyatı da 450 civarı..
    ..
    sence hangisi tabii ki kodak bence..
  • bıde seceneklerımde nikon s80 var baqım ona ne dersınız ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.