Şimdi Ara

Kodak Z serisi Kullanan Ve almayı düşünenler BURAYA..! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
8.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resimler küçük olmuş pek bişi belli olmuo kalite ve ayrıntı gözleme açısından.
    Benim pek ihityacım yok ama çünkü Z700 kullanıcısıyım ve çok memnunum.
  • arkadaşlar bu yağmur lekelerini lensten nasıl silebiliriz .. zarar vermeden forumda baktım fırçalar felan diyo ama bunu ankarada bulma ihtimalim varmı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: canyagar

arkadaşlar bu yağmur lekelerini lensten nasıl silebiliriz .. zarar vermeden forumda baktım fırçalar felan diyo ama bunu ankarada bulma ihtimalim varmı acaba

benim makineyi aldığım yer var Tripod Fotoğraf,YKM in arka sokağında,Mavi Bilgisayarın yanındaki apartmanın altında,baya geniş bi yer,sanırım orda bulabilirsin,denemedim ama gözlük silme beziyle filan hohlayıp silsek nasıl olur acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: canyagar

ankara gece

Kodak Z serisi Kullanan Ve almayı düşünenler BURAYA..!

hocam çok güzel bi foto olmuş gerçekten,exif ayarlarını yazabilirmisin zahmet olmazsa,bide nerden çektin acaba bunu,bana Cebeci tarafı gibi geldi,Çamlık'tan mı çektin yoksa?
  • "çamlık" tarafından çektim tmm exif ayarlarını gondereyim sana..
  • ankara gece manzarasının exif bilgileri

• sagol dostum da,ben asıl şunu ögrenmek istemiştim,fotoğrafı hangi diyafram ve enstantene ayarıyla çektin,bende gece fotosu çekmek istiyorumda tam istedğim gibi olmuyo ışık olayı,fotoğrafın orjinali bilgisayarda yada makinedeyse bunları görebilirsin,bide şunu tavsiye ediyorlar,bi çekimi manuel denemeden önce,makineyle otomatik modda çekim yapıp,onun kullandığı degerleri baz alarak kendiniz deneyin diyorlar..neyse bol fotoğraflı geceler:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zefzef -- 30 Ocak 2006 8:29:27 >
  • Gece Odamdan bi resim Z740 ile sadece anstantene 3 SN olarak ayarladım başka bi ayar yapmadım..

• Merhaba yine bende Z700 Kullanıcısıyım z700 e sonradan lens falan takılıomu objektif...vs...
  • z700 sanmıyorum ama z740 ta takılıyor bende ole bi aparat var ayrıca üzerine takılıyo ona balık gözü lenler felan yerleştirebiliyosun ancak çok pahalı 150 doalr civarı
  • Ama önüne dişli yapmışlar bende bi tane var evde zatan almama gerek yok ama du bakalım...Saol...
  • walla aparat seçeneklerinde göremedim ama olursa süper olur senn için
  • quote:

Orjinalden alıntı: onteo

Merhaba yine bende Z700 Kullanıcısıyım z700 e sonradan lens falan takılıomu objektif...vs...

http://www.kodak.com/eknec/PageQuerier.jhtml?pq-path=6554&pq-locale=tr_TR&mainProductSelected=false

http://www.kodak.com/eknec/PageQuerier.jhtml?pq-path=6553&pq-locale=tr_TR

ilk link Z700 için,ikincisi Z740 için,Z740 için objektif filan listelemişler ama Z700 için bişi gözükmüyo

• canyagar,objektif temizleme meselesi noldu,halledebildin mi?
  • z700 ile çektiğim deneme fotoğraflarım:

• evet hepsiburada.com dan 10 milyona bi bez bulup satın aldım ankatda bole bişiye rastlamadım

• @Finney biraz daha Z700 ü görebilir miyiz?
  • @Finney gelene kadar Z730 kuş fotoları var buyrun

• Z730 deneme çekimleri.(su damlası yakalama,ateşle isim yazmaca,mpx200,kocatepe cami,akan trafik denemesi)

• ya Z700 real markette 299 liraymış duyduğum kadarıyla bilgisi olna,intten sipariş verebilirmiyiz acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.