Şimdi Ara

Kodak Z1085 IS önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Kodak Z1085 almayi dusunuyorum. almak istememin sebeplerinden biri hd video çekimi olması.
    örn video 20mb
    http://www.dcresource.com/reviews/kodak/z1085-review/100E0143.MOV

Bursa Media Markt. fiyatı 479tl + hdtv doc. ünitesi hediyeli.
    hafıza kartı olarkda 4 gb trenscend sdch class 6 düşünüyorum(25tl).

Hizli alda 488tl
    http://www.hizlial.com/foto-kamera/fotograf-makineleri-aksesuarlar/kodak-z1085-is-10-mp-5x-optik-zoom-25-lcd-hd-dijital-fotograf-makinesi_03.003.1440.0051.htm

Sizin önereceğiniz başka bir makine var mı. Bütcem max. 530 tl civarı. önerilerinizi bekliyorum.

• hiç yorum yok mu? bugün almayı düşünüyorum bursa media markt dan. varsa başka öneriniz bekliyorum arkadaslar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: squall82

hiç yorum yok mu? bugün almayı düşünüyorum bursa media markt dan. varsa başka öneriniz bekliyorum arkadaslar.

eğer o makineyi alana kadar başka modellere bakmanızı öneririm örnek Canon A570-590 serisini alabilirsiniz yada o bütçeye A1000-2000 serisini alabilirsiniz bunların fiyatı senin dediğin fiyata olmazsa SX100 var onada bir bakarsanız iyi olur.
    hiç olmazsa kaliteli ve net fotograflar elde edersiniz.. ama tek diyorum kodak z1085 i önermem.
  • neden önermiyorsun....biraz daha para yaparsam benimde almayı düşündügüm makinelerden..
    özellikleri iyi bi makineye benziyor....
  • beyler benım bı problemım var z1085 aldım ama ıcındekı aa kalem pıl yarım saat gıttı..
    gp marka 2700 sarjlı pıl aldım 5 saat sarj edıyorm oda 15 dk gıdıyoo..
    alette problem varmı acaba kodak pıl mı lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.