gg den makina almayı planlıyorum (ikiside refused) ama hansini alsam karar veremedim z915 daha geniş özellikli 10xzoom ama 10 mp ve şuan satışta değil :S m580 14 mp ve 8x zoom kısaca arada makro çekim falnda yapıcam anlayan kullanan birilerinden yardım bekliyorum
Not:bütçe 200 tl not2:öğreci bütçesidir dalga geçmeyelim ve esneyemez
up up bide manuel odaklanma önemli bi etken mi
anlayan bilen hiç yok mu....
<<< ** z915: 1- 35mm geniş açı 2- kodak lens 3- AA pil (pil ve şarj cihazını ayrıca alman gerekiyor)
** m580. 1- 28mm geniş açı 2- schneider lens 3- lityum-ion pil (makina ile beraber veriliyor) << benim nacizane görüşüm m580'den tarafa.
cevap için teşekkürler bende z915 e ısınmıştım de manuel mod falan yine kafam karıştı :))
konuyu hortlatayım bari ben de z925 kullanıyorum faka t m580 bana da sıcak geldi . manuel odaklama demişsin o sadece slr makinalarda mevcut. ama manuel mod var enstantane ve diyafram ayarlarını değiştirebilirsin ama kısıtlı aralıklarda ve macro için cok umutlanma biraz uğrastırır bunula macro cekmek
Valla ben m 580 aldım ama pişman oldum sürekli kitlenme oluyor ve aşırı yavaş çalışıyor.HD kayıt çok iyi ama oda kayıt bitince kitlenme yapıyor sürekli.Napıcam bilmem.