Şimdi Ara

KODAMANLAR TOPLULUĞU(PS4 PS5);BATTLEFIELD 2042 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.760
Cevap
81
Favori
579.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son oyunda yasin abi ali kaldık ve kaybettik :)

herkese iyi geceler 🙂🙂

• quote:

Orijinalden alıntı: engnavci

son oyunda yasin abi ali kaldık ve kaybettik :)

herkese iyi geceler 🙂🙂

Adamlar duman etti bizi :D
  • Şerif abiyle ben olmayınca yenilmeniz normal şaşırmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Pratik Adam

Şerif abiyle ben olmayınca yenilmeniz normal şaşırmadım

Abi düzgün bir tane manga yoktu son oyunda perişan olduk harita da büyük olunca biz de birşey yapamadık

Dün gece Şerif abi erken cıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

Ekibi kurduk oyundayiz :)

Ali PS3 döneminde oynardık seninle. Şimdiki Chat de taktik maktik var mı yoksa sırf laf olsun diye mikrofonlar mı açık ? Mikrofonda taktik mi konuşuluyor yoksa birinin bebek ağlaması diğerinin küfürleri geğirmeleri mi? Yabancılar bu yönde çok ileride taktik ile oynuyorlar Sesli Chati amacına uygun kullanıyorlar bizde bu yok . Takım yense bile sesli chat ile değil bireysel başarı ile yeniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ps4_Neo

quote:

Ali PS3 döneminde oynardık seninle. Şimdiki Chat de taktik maktik var mı yoksa sırf laf olsun diye mikrofonlar mı açık ? Mikrofonda taktik mi konuşuluyor yoksa birinin bebek ağlaması diğerinin küfürleri geğirmeleri mi? Yabancılar bu yönde çok ileride taktik ile oynuyorlar Sesli Chati amacına uygun kullanıyorlar bizde bu yok . Takım yense bile sesli chat ile değil bireysel başarı ile yeniyor.

Kardeş grubumuz genelde 30 yaş üstü seviyeli, saygılı ve kaliteli insanlardan oluşuyor. Yoğun olarak taktik konuşulur. Bahsettiğin şeyler bizde olmaz.

• Pratik adamdan pratik cevap yarın akşam varım

• quote:

quote:

Öncelikle merhaba.

Forumdaki nickiniz den çıkartamadım,acaba psn deki nickiniz neydi o zamanlar?Ben ps3 te sadece Bad Company 2 oynadım uzun soluklu.Yanilmiyorsam 240 saate yakın online oynamıştım.Bf3 ü kısa süre pc de oynadım,Bf 4 ü ise 1 hafta ps4 de oynayıp sattım.

Sesli chat olayına gelince tüm samimiyetimle söylüyorum muhteşem bir ortamimiz var.Gercekten çok düzgün birbirine saygılı ve iyi insanlardan oluşuyor.Sahsen ben herşeyin oyunu kazanmak yada kaybetmek olduğunu düşünmüyorum.Genellikle taktik ağırlıklı mubabbetler oluyor fakat arada havadan sudan muhabbetler mutlaka oluyor ve olmalida.Bu havadan sudan olan muhabbette ortamın getirdiği samimiyetten kaynaklı zaten.Insanlar samimi olmasa birbirine alismasa böyle konuşmazlar.

Birde birlikte oynaya oynaya o kadar alışmışız ki birbirimize kim ne yapıyor,hangi sınıfta iyi biliyorsun zaten.Biz takım oyunu oynuyoruz ve abartmıyorum Harki bir takimiz

• quote:

quote:

quote:

Öncelikle merhaba.

Forumdaki nickiniz den çıkartamadım,acaba psn deki nickiniz neydi o zamanlar?Ben ps3 te sadece Bad Company 2 oynadım uzun soluklu.Yanilmiyorsam 240 saate yakın online oynamıştım.Bf3 ü kısa süre pc de oynadım,Bf 4 ü ise 1 hafta ps4 de oynayıp sattım.

Sesli chat olayına gelince tüm samimiyetimle söylüyorum muhteşem bir ortamimiz var.Gercekten çok düzgün birbirine saygılı ve iyi insanlardan oluşuyor.Sahsen ben herşeyin oyunu kazanmak yada kaybetmek olduğunu düşünmüyorum.Genellikle taktik ağırlıklı mubabbetler oluyor fakat arada havadan sudan muhabbetler mutlaka oluyor ve olmalida.Bu havadan sudan olan muhabbette ortamın getirdiği samimiyetten kaynaklı zaten.Insanlar samimi olmasa birbirine alismasa böyle konuşmazlar.

Birde birlikte oynaya oynaya o kadar alışmışız ki birbirimize kim ne yapıyor,hangi sınıfta iyi biliyorsun zaten.Biz takım oyunu oynuyoruz ve abartmıyorum Harki bir takimiz

ps3slim sonymania persi_ali vs... bir sürü psn var şu anki psn (alee) ama oynadığımızı hatırlıyorum. Ok ben ekliyorum seni tam aradaığım ortam o zaman yaş 35

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ps4_Neo -- 3 Şubat 2017; 20:25:32 >

• quote:

quote:

quote:

Kardeş grubumuz genelde 30 yaş üstü seviyeli, saygılı ve kaliteli insanlardan oluşuyor. Yoğun olarak taktik konuşulur. Bahsettiğin şeyler bizde olmaz.

KArşılaştığım için yazdım. Yoksa sorun yok bende aranıza katılıyorum

• Ps4_Neo P kullanıcısına yanıt
    Bad Company 2 yi oynayali 6-7 yıl oldu K.bakmayin hatırlayamadım :) :)

Eğer gruba girmek isterseniz Şerif abi (dramkow) ye psn den arkadaşlık isteği ginderin ve istekte de durumu belirten bir mesaj belirtin.Eger mesaj yazmadab istek atarsanız onaylamiyor ve kodomanlar grubuna eklemiyor.

Biz oyun oynarken bi keresinde 25 kişi var demişti sırada bekleyen.Hicbiri mesaj atmadığı için onaylamiyor.Nedeni ise yaşını,kim olduğunu bilmediği için.En önemli nedeni ise gruptaki samimi ortamın bozulmaması için

Sadece sizin için değil gruba katılmak isteyen herkes dediğim gibi komutanimiz dramkow ü psn den ekleyip durumu belirten mesaj yazmalı.

Saygılar,sevgiler

Aramıza hoşgeldin. Emin ol çok kaliteli bir grup

• Bugün Yasin abi,Kemal abi ve ben başladık.Daha sonra ekibe yüksel abi ve engin abi de katıldı.Takim olarak çok iyiydik. Bir tek suveys de kaybettik.Onda da bizim takımdaki aptal herif yüzünden yoksa fark 60-70 di kapanmayacak fark yoktu.Adam B nin sağ tarafındaki tepeye tankı dikmiş yerinden kımıldamadi.Oyun bitince yüksel abi ve ben amblemini şikayet ettik

Son oyunda o öfkeyle efsane oynadık baslamamizla oyunun bitmesi 10 dk yi bulmamistir.Bu sefer bizdeki aptal tankci rakipteydi

Şöyle son oyundan ekran goruntumuzu de koyalım

KODAMANLAR TOPLULUĞU(PS4 PS5);BATTLEFIELD 2042

Bu arada şerif abi suveys de sensiz yapamıyoruz abi,sen olunca suveys de başka bir oynuyoruz

• quote:

Bugün Yasin abi,Kemal abi ve ben başladık.Daha sonra ekibe yüksel abi ve engin abi de katıldı.Takim olarak çok iyiydik. Bir tek suveys de kaybettik.Onda da bizim takımdaki aptal herif yüzünden yoksa fark 60-70 di kapanmayacak fark yoktu.Adam B nin sağ tarafındaki tepeye tankı dikmiş yerinden kımıldamadi.Oyun bitince yüksel abi ve ben amblemini şikayet ettik

Son oyunda o öfkeyle efsane oynadık baslamamizla oyunun bitmesi 10 dk yi bulmamistir.Bu sefer bizdeki aptal tankci rakipteydi

Bu arada şerif abi suveys de sensiz yapamıyoruz abi,sen olunca suveys de başka bir oynuyoruz

Süveyş ve kızgın kumlar denince akla ben gelirim bu gece bir aksilk olmazsa katılırım

• Ali_80 kullanıcısına yanıt
    Rakip heralde istifini bozmayıp sadece oyunu seyretmiş

• quote:

Bugün Yasin abi,Kemal abi ve ben başladık.Daha sonra ekibe yüksel abi ve engin abi de katıldı.Takim olarak çok iyiydik. Bir tek suveys de kaybettik.Onda da bizim takımdaki aptal herif yüzünden yoksa fark 60-70 di kapanmayacak fark yoktu.Adam B nin sağ tarafındaki tepeye tankı dikmiş yerinden kımıldamadi.Oyun bitince yüksel abi ve ben amblemini şikayet ettik

Bizde oynadık ya bizi niye saymıyonuz

• yüksel abi son oyunda sırf o avel tankçıya çalıştı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ua_hector -- 4 Şubat 2017; 12:35:30 >
  • quote:

Rakip heralde istifini bozmayıp sadece oyunu seyretmiş

Abi suvesys de o kadar sinirlendikki,yüksel abi acımak yok bastırın diyodu,Biz her bölgeyi aldık adamlar E yi gecemiyorlardi artık

Bu arada bahsettiğim harita Monte Grappa

Merhaba sizi ilk oyundan sonra göremedim,İlk oyunda chat açmadan oynadık.Ikinci oyunda chat açtık size de davet atacaktım ama çıktınız hergalde :)

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.