Şimdi Ara

KODAMANLAR TOPLULUĞU(PS4 PS5);BATTLEFIELD 2042 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
21.734
Cevap
80
Favori
574.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaş 30 bf1 indirime girerse bende katılmak isterim origin:mralizaz :D
  • Merhabalar gerekli olan bilgileri dramkow'abimize gönderdim değerlendirme aşamasında sanırım şuan :)
  • Hayırlı haftalar hayırlı işler kodomanlar ailesi

• quote:

Orijinalden alıntı: omeryucel

Merhabalar gerekli olan bilgileri dramkow'abimize gönderdim değerlendirme aşamasında sanırım şuan :)

Hocam siciliniz ile ilgili kapsamlı bir çalışma yapacaktır,mahallenizdeki akrabalariniza,komsulariniza söyleyin haberleri olsun Onlara sizin hakkınızda bikaç soru sorulabilir

• Gece topluca düştük oyundan 🔫

• Slm Abilerim küçüklerim ben hasan 31 ps4 dünyasında yeniyim Rainbow six siege,The divicion,Bf1,Overlock oyunlarnı oynuyorum tabi calısdıgım ıcın sadece gecelerı oyuna gırıyorum ve beraber oynayacak arkadaş arıyorum Hepimize iyi oyunlar.

psn adım: immortalCypr

beraber oynamak için ekleyın benide

• quote:

Orijinalden alıntı: uyykucu

Slm Abilerim küçüklerim ben hasan 31 ps4 dünyasında yeniyim Rainbow six siege,The divicion,Bf1,Overlock oyunlarnı oynuyorum tabi calısdıgım ıcın sadece gecelerı oyuna gırıyorum ve beraber oynayacak arkadaş arıyorum Hepimize iyi oyunlar.

psn adım: immortalCypr

beraber oynamak için ekleyın benide

@dramkow komutanımız ile irtibata geçmeniz gerekiyor 😊😊

• Arkadaşlar rica ediyorum bana sadece arkadaşlık teklifi olarak başvurmayınız..ilk mesajda da belirtmiştik lütfen kendinizi 2 cümleyle tanıtınız..henüz nufus kağıdı fotokopisi istemiyoruz sözünüz yeterli..24 kişi şu an bekleme de ve bu gidişle sonsuza dek bekleyecekler..PSN mesajınıza 2 kelime eklemek bu kadar zor olmamalı.

KODAMANLAR topluluğuna uygun iseniz sizi zaten dahil ederim..totomuz kalkıncaya dek kriterlere uyan,seviyesi ve zekası standardın az da olsa üstünde olan tüm arkadaşlara topluluğumuz açıktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

quote:

Orijinalden alıntı: omeryucel

Merhabalar gerekli olan bilgileri dramkow'abimize gönderdim değerlendirme aşamasında sanırım şuan :)

Hocam siciliniz ile ilgili kapsamlı bir çalışma yapacaktır,mahallenizdeki akrabalariniza,komsulariniza söyleyin haberleri olsun Onlara sizin hakkınızda bikaç soru sorulabilir

Abartma leyn

• Biraz şaka yapayım dedim abi

Bu arada yukarda gruba katılım ile ilgiki yazdiklarini bende birkaç sefer mesajlarimda belirttim fakat millet ya okumaya eriniyor yada birkaç cümle yazmaya

• EliteMaka kullanıcısına yanıt
    Hiç sormayın,oyundan düşmeyi geçtim de o kadar çaba emek boşuna gitti bide liderdim ben Engin abi ve şerif abi hariç takımın yarısına yakını düştü Tabi daha sonra tekrardan girdim bi dinamizm getirdim ama iş işten geçti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali_80 -- 6 Şubat 2017; 20:10:22 >
  • Evet,yine ekibi kurduk ve oyuna girdik.İki manga 2-3 oyunu domine ettik maşallah

Buda bizim ekibin sıralaması,İki manga ilk 7 yi kaptık.Kemal abi (regu) oyuna maalesef bizden geç girdi yoksa ilk 8 bizimdi

KODAMANLAR TOPLULUĞU(PS4 PS5);BATTLEFIELD 2042

• Valla 8 kişi olunca rakibe nefes aldırmıyoruz gerçekten herkesin eline sağlık

• herkesin eline sağlık bugün son iki oyun dışında çok iyi oynadık.Eminim ki son oyunlarda 8 kişilik mangamız olsaydı onları da bertaraf ederdik.Neyse tüm kodomanlar ailesine iyi geceler 😊😊

Ömer Yücel de aramıza hoşgeldin @omeryucel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engnavci -- 7 Şubat 2017; 3:12:59 >
  • Mobil internet ile girsem kasarmi ping cikarmi deneyen varmi

• Akıyorduk maşşallah

• Öncelikle kabul ettiğiniz için teşekkür ederim gerçekten keyifliydi fakat oyunun tam ortasında ps kendini kapatınca resmen çöktüm dondum kaldım tepki veremedim yeni 2 tb disk taktım 1 haftadır kullanıyordum fakat dün ilk defa böyle bişey yaptı hemen disk onarım vs yapıp oyunun son 5 dakikasında girdim ama bu seferde yarım saat uğraş verip çatır çatır ezdiğimiz adamların takımına verdi oyun sonunda bozgunu da yemiş oldum :D
  • Günaydın herkese

• Günaydın 2 kadar oynayınca sabah uyanmak çok zor oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.