Şimdi Ara

KODAMANLAR TOPLULUĞU(PS4 PS5);BATTLEFIELD 2042 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.760
Cevap
81
Favori
579.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dün akşam yurt dışında oynayan vardı. Baya beğendim haritayı çok güzel olmuş. Hele o tank bohemot nedir ya, devasa birşey olmuş. Türkiye için mart diyorlar ama başımı sonumu bilmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Premium passa 2 hafta once gelicek ama bulamadim. Verdigimiz para bi ise yarasa bari bide utanmadan kampanya yapip pre. Alanlara deluce paket hediyilar sinir ettiler beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugünki oyundan

KODAMANLAR TOPLULUĞU(PS4 PS5);BATTLEFIELD 2042

• Party chat i kurduk ve başladık

• Buraya yazmayalı baya olmuş burası da baya çoşmuş vay bea helal size. İş güç giremiyoz artık çok fazla ahh ahh nerde o ezki günler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhem

Buraya yazmayalı baya olmuş burası da baya çoşmuş vay bea helal size. İş güç giremiyoz artık çok fazla ahh ahh nerde o ezki günler :)

Başıma bu işi sar sonra kaybol..güzel taktik

• Herkesin eline sağlık bu gece yine süper oynadık

• ARKADAŞLAR 30 YAŞIN ALTIN DA KİMSEYİ ALMIYORUZ..''25 İM AMA BEYİN YAŞIM 35'',''26 YIM 40 GÖSTERİYORUM'',''YAŞITLARIMDAN TAD ALMIYORUM'' GİBİ MESAJLARLA YADA HİÇ KENDİNİ TANITMADAN DİREK ÜYELİK İSTEĞİYLE LÜTFEN BANA GELMEYİN..KABUL EDİLMEYECEK..BÜYÜK HARF YAZAYIM DA ANLAYIN ARTIK YA.

38 KİŞİ SONSUZA DEK BEKLEMEYE DEVAM EDECEK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dramkow

ARKADAŞLAR 30 YAŞIN ALTIN DA KİMSEYİ ALMIYORUZ..''25 İM AMA BEYİN YAŞIM 35'',''26 YIM 40 GÖSTERİYORUM'',''YAŞITLARIMDAN TAD ALMIYORUM'' GİBİ MESAJLARLA YADA HİÇ KENDİNİ TANITMADAN DİREK ÜYELİK İSTEĞİYLE LÜTFEN BANA GELMEYİN..KABUL EDİLMEYECEK..BÜYÜK HARF YAZAYIM DA ANLAYIN ARTIK YA.

Şerif abimizi kızdırmayın sonra savaş da bizi azarlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: engnavci

quote:

ARKADAŞLAR 30 YAŞIN ALTIN DA KİMSEYİ ALMIYORUZ..''25 İM AMA BEYİN YAŞIM 35'',''26 YIM 40 GÖSTERİYORUM'',''YAŞITLARIMDAN TAD ALMIYORUM'' GİBİ MESAJLARLA YADA HİÇ KENDİNİ TANITMADAN DİREK ÜYELİK İSTEĞİYLE LÜTFEN BANA GELMEYİN..KABUL EDİLMEYECEK..BÜYÜK HARF YAZAYIM DA ANLAYIN ARTIK YA.

Şerif abimizi kızdırmayın sonra savaş da bizi azarlıyor

Nokta alın burası team death match değil kardeşim..nokta alın

• dramkow kullanıcısına yanıt
    Abi bide oyunu Call of Duty gibi oynayan,bayrak almayan,medic olup canlandirmayan,Mermi atmayan,Düşman tankları cirit atarken avare avare gezenlere de bir iki laf söylesen.Adami hasta ediyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

Abi bide oyunu Call of Duty gibi oynayan,bayrak almayan,medic olup canlandirmayan,Mermi atmayan,Düşman tankları cirit atarken avare avare gezenlere de bir iki laf söylesen.Adami hasta ediyorlar

Hepsini esefle kınıyorum Kodamanlar dan uzak olsunlar.

• Bugün de muhteşem oynadık.Monte Grappa hariç estik maşallah :)

Bu arada son iki haftadır neredeyse hergün Party chat doluyor maşallah,hatta dolu olduğu için dışarıda kalanlar bile oluyor.

• quote:

Bugün de muhteşem oynadık.Monte Grappa hariç estik maşallah :)

Bu arada son iki haftadır neredeyse hergün Party chat doluyor maşallah,hatta dolu olduğu için dışarıda kalanlar bile oluyor.

Ya popomuz dan yeni yeni kural koyup üye alımını daha da sınırlandıracağız ya da (yakın da isyan çıkacağı için) savunma tedbirleri alacağız

Dün ben oyun da olduğum sıra da dışarda kalanlar,henüz 5 kişiyken bizimle olan arkadaşlar:) darbe olur bu gidişle
  • Şerif abiye mi isyan yoksa sisteme mi :)

• quote:

quote:

Bugün de muhteşem oynadık.Monte Grappa hariç estik maşallah :)

Ya popomuz dan yeni yeni kural koyup üye alımını daha da sınırlandıracağız ya da (yakın da isyan çıkacağı için) savunma tedbirleri alacağız

Dün ben oyun da olduğum sıra da dışarda kalanlar,henüz 5 kişiyken bizimle olan arkadaşlar:) darbe olur bu gidişle

Şerif Abi bence Premium alanlara öncelik verilmeli :D

• Valla yeni gelen arkadaşlarla birlikte grupta 8 kişi hep oluyor. 8 kişi limitini artırsa sony iyi olacak.

• ua_hector kullanıcısına yanıt
    Evet premium pass ve deluxe edition alanlar ilk giriş hakkını elde etsin..çölde kum yutmaya devam edecekler de yer kalırsa ve üstünü başını temizlerse chate girsin

İyi fikir Yasin
  • Para veren düdüğü çalar hahah şerif abi dice felan mı çalıyon nabıyon

• dramkow kullanıcısına yanıt
    Şerif abi bir önerim var.Biz premium grubu olarak vaux kalesi ve rupture haritasında takılırken diğer arkadaşlar orman çöl falan takılsınlar:D ne dersin ?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.