Şimdi Ara

KODAMANLAR TOPLULUĞU(PS4 PS5);BATTLEFIELD 2042 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.734
Cevap
80
Favori
574.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cutanis

İlk defa aranıza katıldım. Müthiş zevkliydi. Aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler. Yalnız beraber oynaya oynaya ölüm makinasına dönüşmüşsünüz

Sohbet grubuna seni de davet etmek için epey çaba sarfettim ama senin de gördüğün gibi full doluydu..biri gitti hemen başka bir arkadaş geldi..Bir dahakine kodamanlar topluluğuna mutlaka gir ve orda açılmış bir grup varsa hemen katıl.davet bekleme kardeşim..bizim ekip yaşını başını almış gayet düzgün arkadaşlar dan oluşur..tanıt kendini sonra ak gitsin:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Pratik Adam

Bu hafta sonu maalesef ben oyuna giremiycem. Takımdan ayrılınca üzüldüm valla Size iyi oyunlar.

Sende tam zamanını buldun be Emre..dün gece ben bile 3 e kadar yardırdım:)
  • Çok sağolun. Misafirlerim olduğu için geç girdim. Girdiğimdede grup doluydu ama mangaya dahil olmamda yeterli oldu zaten. Yaşlarınız kaçtır saygıda kusur etmemek için soruyorum ben 36 yaşındayım. Birde ali bey nasıl bir oynama şekildir o. Resmen katliam yaptınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çok sağolun. Misafirlerim olduğu için geç girdim. Girdiğimdede grup doluydu ama mangaya dahil olmamda yeterli oldu zaten. Yaşlarınız kaçtır saygıda kusur etmemek için soruyorum ben 36 yaşındayım. Birde ali bey nasıl bir oynama şekildir o. Resmen katliam yaptınız

Mikrofon açtığımızda detay konuşuruz:) ali pompalı yı aldımı doğrar ..affetmez
  • Makinayı aldık sonunda kaldığımız yerden devam :)
  • Dün aksam harbiden çok iyiydi ya hem oynadık hem de sakalastik, güldük,eğlendik. Dünkü oyundan kesitler :

Biraz önce bahsettiğin bölge varya ordayım abi

Malum bolgedeyim abi

Malum bölge 1, Malum bölge 2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pratik Adam kullanıcısına yanıt
    Hocam biz oynaya oynaya birbirimize de alıştık artık, inan kazamasan bile chat deki muhabbet için yine oynanir

Dün ben gerçekten iyiydim ya maşallah diyelim takım halinde aktık gittik Birtek st quentin kayaligi idi sanırım orda yenildik ama orda fazladan 1 dk olsa oyun bizimdi 5-6 farkla yenildik.

Ben de grubun en genç üyesiyim.Daha oyun betadayken ben şerif abi ile 2-3 defa oynamıştım oyunu, sağolsun o da grubu kurunca bana da davet atmış ve eklemiş.Cok güzel bir ortam var

-----

@Pratik Adam

Emre abi keşke sende olsaydın ya valla çok iyiydik dün.

Bu arada ben bugün gelirim ama mic acamayabilirim,hayırlısı bakalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali_80 -- 18 Şubat 2017; 16:8:35 >

• 10 gibi gelirim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: EliteMaka

10 gibi gelirim ben

Bende 11-12 gibi oyunda olurum fakat mic acamayacagim sanırım :)

• Ali_80 kullanıcısına yanıt
    Yarın akşam girebilcem ben. Şehir dışındayım. Size iyi oyunlar

• Party chat kurduk basliyoruz
  • Yeni arkadaşlarla 2 manga yaptık gülmeli vurmalı oldu.

• quote:

Yeni arkadaşlarla 2 manga yaptık gülmeli vurmalı oldu.

Evet dün güzeldi yine

Bu arada yeni katılacak arkadaşlar için söylüyorum komutanimiz artık Manga Xp Takviyesini şart koşuyor, gelmeden önce mutlaka 2-3 tane stok yapın

• Bugünden itibaren sahalara tekrar dönüyorum

• Ali_80 kullanıcısına yanıt
    Kötu gunler için biriktirdigim butun xp takvilerim fedaa olsun canimmmm kodamanlarimaaa...

Aynen yeni katilimcilardan xp takviyesi sarti getirilsin.

Önerge veriyorum.

Kabul edenler? Etmeyenler?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

quote:

Yeni arkadaşlarla 2 manga yaptık gülmeli vurmalı oldu.

Evet dün güzeldi yine

Bu arada yeni katılacak arkadaşlar için söylüyorum komutanimiz artık Manga Xp Takviyesini şart koşuyor, gelmeden önce mutlaka 2-3 tane stok yapın

Dün ben böyle bişey söyledim cidden dimi?

Evet bunu olmazsa olmaz kriterler arasına ekliyorum

• Herkese hayırlı haftalar En sonunda chatli grupta oynabildim Uçağın bile öldüremediği bir komutanımız var Şerif abi saygılar

• Prestigi10 kullanıcısına yanıt
    Girgirina diyordum hocam,dün şakasını yaptık kendi aramızda

• dramkow kullanıcısına yanıt
    Milletin kurşuna kafa atan komutani varsa bizim de uçaga çelme takan komutanimiz var.

Turkish Ironman = @dramkow

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prestigi10 -- 20 Şubat 2017; 15:23:1 >

• quote:

Herkese hayırlı haftalar En sonunda chatli grupta oynabildim Uçağın bile öldüremediği bir komutanımız var Şerif abi saygılar

Efsane olmuş..uçak saatte 200 km hızla üstüme düşüyor,patlıyor,alevler heryanı sarıyor ama ben silahımı dahi bırakmadan etrafımı saran o kızgın ateşin içinden çıkıyorum..ileri de torunlarıma izleteceğim bir sahne..dedeleriyle gurur duysunlar

Eline sağlık en yeni kodaman

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.