Şimdi Ara

KODAMANLAR TOPLULUĞU(PS4 PS5);BATTLEFIELD 2042 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
21.734
Cevap
80
Favori
574.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: engnavci

quote:

Orijinalden alıntı: EliteMaka

Haftanın ilk günü sıkıntılı oluyor.

sabah ilk bir saat sıkıntılı daha sonra problem olmuyor

Bana her dakikası zulüm ama yapacak bir şey yok yaşam kalitesini düşürmemek için katlanıyoruz.

• PS4 pro versiyonunu bulabilirsem katılacağım topluluktur. 31 yaşındayım. :)
  • En sonunda hellriegel 1915 i açtım Ne mükemmel bir silahmış ya ilk defa bir oyunda premium pass aldım. Umarım pişman olmam
  • Beyler yenu gelen guncelleme ile server a ayar cekmisler bi ara mac yapalim aramiz da
  • Arkadaşlar dün paris-barca maçından dolayı gelemedim. Oyuna Güncelleme çıkmış sanırım.Varmı oyuna artısı veya eksisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ua_hector

Arkadaşlar dün paris-barca maçından dolayı gelemedim. Oyuna Güncelleme çıkmış sanırım.Varmı oyuna artısı veya eksisi ?

Yüksel abi ile bir fark bulamadık bulan bildirsin bizlere
  • quote:

Arkadaşlar dün paris-barca maçından dolayı gelemedim. Oyuna Güncelleme çıkmış sanırım.Varmı oyuna artısı veya eksisi ?

Bende maça baktim abi efsane maç oldu

Psg ye helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

quote:

Bende maça baktim abi efsane maç oldu

Psg ye helal olsun

Aynen öyle valla. Efsane oynadı paris .İlk kez bu kadar ezilen bir barca gördüm.
  • quote:

quote:

Yüksel abi ile bir fark bulamadık bulan bildirsin bizlere

O zaman devam taktik maktik yok :D
  • ua_hector kullanıcısına yanıt
    Saçma sapan şerit rozetler gelmiş. Sınıfların seviyeleri 10 a kadar çıkıyordu onları 50 yapmışlar. Bazı silahların tepmelerini artırmışlar. Revive olunca silahın çalışmaması sorunu ve oyun bitince ana menüye 1 saatte dönememe sorunu devam ediyor. 5 gb güncelleme geldi ama anlayacağın dişe dokunur bir değişiklik yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pratik Adam

Saçma sapan şerit rozetler gelmiş. Sınıfların seviyeleri 10 a kadar çıkıyordu onları 50 yapmışlar. Bazı silahların tepmelerini artırmışlar. Revive olunca silahın çalışmaması sorunu ve oyun bitince ana menüye 1 saatte dönememe sorunu devam ediyor. 5 gb güncelleme geldi ama anlayacağın dişe dokunur bir değişiklik yok.

Desene boşuna güncelleme yapmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pratik Adam

Zaten tek silahla oynuyodum (mg 15) onun da tepmesi artmış..adama nişan alıp habire karga vuruyorum.
  • Ana konuyada yazım ama burdanda yapan olmuştur diye buraya da yazayım.Şahin nişanını alan varmı ? Gözcü olarak gözlem sonucu 10 düşmanı öldürt görevini bir türlü yapamadım.Bir yerde hatamı yapıyorum anlamadım.Önüme geleni spotladım, öldülerde. Hatta bulma bonusundan neredeyse 2500 puana yakın puan aldım hiç adam öldürmeden. Yapan biri yardım edebilirmi ?
  • Topluluk üzerinden Party chat i kurdum, 3 kişi olduk basliyoruz
  • Gece 3. Kez atınca kızıp kapadım makinayı ve çıktım
  • Dün gece neydi öyle ya.Bir türlü doğru düzgün oynayamadik

Sizi atması yüzünden rahat 2 - 3 oyun kaybettik. Mesela Fao kalesinde 5 kişi eksik 1000-993 yenildik siz olsanız oyun bizimdi.
  • quote:

Dün gece neydi öyle ya.Bir türlü doğru düzgün oynayamadik

Sizi atması yüzünden rahat 2 - 3 oyun kaybettik. Mesela Fao kalesinde 5 kişi eksik 1000-993 yenildik siz olsanız oyun bizimdi.

Bir bize oldu anlamadım ttnet kullanan yokmu başka
  • quote:

quote:

Dün gece neydi öyle ya.Bir türlü doğru düzgün oynayamadik

Bir bize oldu anlamadım ttnet kullanan yokmu başka

Ben de Ttnet kullanıyorum bir sıkıntı olmadı çok şükür :)
  • Abdest alayım bari akşam
  • quote:

Topluluk üzerinden Party chat i kurdum, 3 kişi olduk basliyoruz

Döndün mü sahalara Ali ?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.