Şimdi Ara

KODAMANLAR TOPLULUĞU(PS4 PS5);BATTLEFIELD 2042 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.734
Cevap
80
Favori
574.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grubu 2 ye bölersek oyun içinde anlaşırken sıkıntı yaşıyoruz. Herkesin aynı grupta olması oyunu kazandırıyor. Ps gruptaki Max. Kişi sayısını artırsa sorun çözülecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pratik Adam kullanıcısına yanıt
    Sony kişi sayısı arttırana kadar grup 8 kişilik o zaman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cutanis

Sony kişi sayısı arttırana kadar grup 8 kişilik o zaman

Ben sana özel gruba davet mesajı gönderdim kardeşim..sanırım ya görmedin yada çıkmıştın.
  • dramkow kullanıcısına yanıt
    Anlatmak istediğim zaten bu durumdu. 8 kişiye göre yapılınca biri eksilmeden gruba dahil olamıyoruz. Davetinizi aldım saat 2 gibiydi sanırım. Hatta dışardan destek veririm diyerek grubun oynadığı oturuma katıldım. Ancak grupta gözükmediğim için mangaya giremedim. Yani arkadaşlar yabancı sanarak oyun başında mangadan attı Beni yanlış anlamayın sakın. Sadece sonrada girecek arkadaşlarda sıkıntı olduğunu belirmek istedim

• quote:

Anlatmak istediğim zaten bu durumdu. 8 kişiye göre yapılınca biri eksilmeden gruba dahil olamıyoruz. Davetinizi aldım saat 2 gibiydi sanırım. Hatta dışardan destek veririm diyerek grubun oynadığı oturuma katıldım. Ancak grupta gözükmediğim için mangaya giremedim. Yani arkadaşlar yabancı sanarak oyun başında mangadan attı Beni yanlış anlamayın sakın. Sadece sonrada girecek arkadaşlarda sıkıntı olduğunu belirmek istedim

Kodamanlar grubunun bir üyesi olarak sende topluluk sayfasına girerek bir grup açabilirsin..ali yada velinin açmasını bekleme kardeşim..açtıktan sonra grubu davet et butonunu tıklarsan ben dahil gelecek arkadaşlarla gümbür gümbür yardırırsın..bu grup kurulmadan önce kimse kimseyi tanımıyordu oynaya oynaya samimi olduk aynı şey yeni gelen tüm arkadaşlar için geçerli..yani kendi ipimizi kendimiz keselim..birinin çıkmasını beklemene gerek yok..bir grup doluysa sen bir grup aç sen davet et.

Not: Hafta içi oyunlar bu kadar KALABALIK olmuyor ve uzun sürmüyor..önümüzdeki hafta beraber yardırırız..sen silahının paslanmasına izin verme

• dramkow kullanıcısına yanıt
    Bağlı olduğumuz topluluğun içinde yönetici haricinde grup açılabildiğini bilmiyordum İlk fırsatta denerim Halı sahada lifleri kopardığım için bol bol zamanım var Ayrıca bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim

• quote:

Bağlı olduğumuz topluluğun içinde yönetici haricinde grup açılabildiğini bilmiyordum İlk fırsatta denerim Halı sahada lifleri kopardığım için bol bol zamanım var Ayrıca bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim

Yönetici benim ama dikkat edersen benden başka herkes grup açıyor:)ben aidat toplama kısmındayım..gerisine karışmam

Rica ederim.

• Dün akşam yanlışım yoksa 10-12 kişi vardık oyunda fakat maalesef chat 8 kişilik olduğu için 8 kişi konusabildik.

Oynadığımız bir iki oyun hariç diğer tüm oyunlarda oyunu domine ettik.Her oyunda ilk 6 - 8 de skorboard da biz vardık.

Saat 3:30 A kadar 8 kişi takıldık daha sonra 5 kişi kaldık 4:00-4:10 gibi de oyundan çıktık.

• Bu arada dün chat i kim kurdu ya başlık "Kodamanlar yardiriyorrrr" çok iyi ya

• Ali_80 kullanıcısına yanıt
    Bu başlığı yazsa yazsa şerif abi yazar

• quote:

Orijinalden alıntı: Pratik Adam

Bu başlığı yazsa yazsa şerif abi yazar

Aynen öyle

• 3 kişiyiz gelen var mı

• 2-3 gündür yardiramiyorum

• Ağır tank ile ilk amatör videomu çektim. İyi seyirler

Bu kez sadece 1 uçak düşürebildim

• Pratik Adam kullanıcısına yanıt
    Güzel çalışma olmuş hocam. Uçağı vurduktan sonraki 5:12 saniyede ölen pilotun uçuşuna dikkat :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ua_hector -- 13 Şubat 2017; 13:12:50 >
  • ua_hector kullanıcısına yanıt
    Aynen çok fena fırlıyor arkaya doğru

• Ps3 ü sattık pro alacaz diye pro yuda bulamadık 2-3 haftadır armut gibi kaldık bilgisaya a neyse onumuzdeki hafta geliyor Allah ın izniyle kaldığımız yerden devam. :):)
  • Hayırlı haftalar hayırlı işler herkese
  • Haftanın ilk günü sıkıntılı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EliteMaka

Haftanın ilk günü sıkıntılı oluyor.

sabah ilk bir saat sıkıntılı daha sonra problem olmuyor
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.