Şimdi Ara

KODAMANLAR TOPLULUĞU(PS4 PS5);BATTLEFIELD 2042 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.734
Cevap
80
Favori
575.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dramkow

quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

Topluluk üzerinden Party chat i kurdum, 3 kişi olduk basliyoruz

Döndün mü sahalara Ali ?

Dün döndüm abi, fazla etkili olamadık, oyun bizim takımdaki adamları attı durdu

Zaten bizim manga skorboard da başı çekiyordu ama bizden başka kimse iş yapmayınca sonuç hüsran 😞

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• EliteMaka kullanıcısına yanıt

• quote:

Dün gece siz çıkınca biraz daha oynayayım dedim. Yine oyundan attı. Bu sefer hiç geri gelmedi. Söve Söve kapatıp yattım. :D
  • Bende ttnet kullanıcısıyım. İki gece önce saat 1 gibi bendede oldu oyundan atmalar. TTneti telefonla aradığımda bölgesel alt yapı çalışması olduğunu söyleyen otomatik mesaj çıktı. Piyango hep gececilere vuruyor galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mangayı kurduk,oyundayiz

• Hayırlı cumalar herkese
  • Şerif abi dün seni sahalarda göremedim
  • Bu gece uzun olacak sanırım.
  • Dün gece maşallah bayağı bereketliydi ya Bir kere yenildik sadece. Şerif abi siz çıkınca surklase ettik inan İlginçtir hep 32 v 32 sabit oynadık. Bazen ya rakip takım eksik oluyor ya biz :)

• quote:

Dün gece maşallah bayağı bereketliydi ya Bir kere yenildik sadece. Şerif abi siz çıkınca surklase ettik inan İlginçtir hep 32 v 32 sabit oynadık. Bazen ya rakip takım eksik oluyor ya biz :)

Ya kardeşim siz girmeyi biliyosunuz çıkmayı bilmiyosunuz bu gece girersem bende daha uzun kalırım yarın cumartesi

• quote:

Orijinalden alıntı: engnavci

Şerif abi dün seni sahalarda göremedim

Nasıl göremedin? la var ya iyi ki seni gözcülükten döndürdük ha..yoksa manga olarak yanmıştık1.30 ta yattım gene yardırmaktan bitap düştüm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dramkow

quote:

Orijinalden alıntı: engnavci

Şerif abi dün seni sahalarda göremedim

Nasıl göremedin? la var ya iyi ki seni gözcülükten döndürdük ha..yoksa manga olarak yanmıştık1.30 ta yattım gene yardırmaktan bitap düştüm :)

Fifa da maç yapıyordu abi senin oyunda olduğun sıralar Sen çıktın 1-2 oyun daha attık ondan sonra geldi engin abi

• dramkow kullanıcısına yanıt
    Abi çıkılır mı bu oyundan sabaha kadar yolu var. Adamlar yapmış yani gece rüyalarıma bile giriyor artık

• Benim cuma günü dersim yok allahtan o yüzden saat 03:50 ye kadar oynadık sonra dağıldık.

Perşembe,Cuma,cumartesi sıkıntı olmuyor benim için çok şükür Diğer günler sıkıntılı ama

• Hep aynı mesajı yazirmusum gibi oluyor K.bakmayin ama bu oyunu ekiple oynamak harika ya

Yine muazzam bir başlangıç ve takım oyunu Şu yeni haritalar da bi gelseydi

• Gece güldük ve eğlendik hele mikrofondan her oyun sonu güçlü bir rakip gelseydi diyen abime selam

• İlk defa aranıza katıldım. Müthiş zevkliydi. Aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler. Yalnız beraber oynaya oynaya ölüm makinasına dönüşmüşsünüz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PM attım konu sahibi abi :)
  • Ali_80 kullanıcısına yanıt
    EliteMaka kullanıcısına yanıt
    Bu hafta sonu maalesef ben oyuna giremiycem. Takımdan ayrılınca üzüldüm valla Size iyi oyunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: EliteMaka

Gece güldük ve eğlendik hele mikrofondan her oyun sonu güçlü bir rakip gelseydi diyen abime selam

Ve aleyküm selam
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.