Bende cevap vereyim. Benim önereceğim direk olarak kodi için bir launcher. İçinde crew, fen light, asgard ,umbrella gibi aklına gelecek tüm video içerik sağlayıcılar var. Kullanımı da basit. Trakt ile entegre ne ararsan bulabilirsin içinde. Bende tek tek repo ile onu indir bunu dene uğraşıp duruyordum ancak bununla birlikte hepsi bir yerde herşeyi çok rahat bulup realdebrid ile sorunsuz izliyorum. Stremio giresim bile gelmiyor. Sizde nvidia Pro var canavar gibi çalışır. kurulum talimatları videoda var. GurooGuyyoutube Newest Diggz Xenon Install Guide September 2024!
—————————————
GET IPVANISH!
STAY SAFE AND PROTECT YOURSELF WHEN STREAMING THESE TYPES OF APPS! USE A VPN! GET UP TO 83% OFF OF IPVANISH BY CLICKING THE LINK BELOW!
https://bit.ly/IPVanishSALES
——————————————
Make sure you are subscribed to the channel, like the video, and comment to be entered into the IPTV 1 month giveaway! New giveaways every video!
RUMBLE CHANNEL: https://rumble.com/c/c-6502464
NEW YOUTUBE CHANNEL: / @gurooguyfirestick
get real debrid at: real-debrid.com
Thank you all for your continued support!
My favorite apps in APKTIME:
OnStream (movies/tv shows)
Cyberflix (movies/tv shows)
HDOBox (movies/tv shows)
My favorite addons in KODI:
Asgard (movies/tv shows)
Rising Tides (live sports)
Mad titan sports (live sports)
live tv guide PVR.
download to install then merge. https://www.youtube.com/watch?si=H0XFLJrzDr7WVi8y&v=VlqUIK3f_BQ&feature=youtu.be |
= KODI KURULUM VE AYARLARI [ANA KONU] = (100. sayfa)
-
-
Eyvallah dostum Çok makbule geçti .bugün geç oldu yarin mutlaka ilgileneceğim.cok teşekkür ederim. -
Ne demek rica ederim takıldığın bir yer olursa sorarsın
-
Eyvallah kardeşim baştacisin -
Yukarıdaki videoda yapılan işlem ile Kodi'nizin mevcut eklentileriniz ve ayarlarınız siliniyor, değişiyor; haberiniz olsun. Sonra benim gibi bir anda skinlenmiş gibi kalmayın 😆...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 5 Ekim 2024; 14:56:13 > -
Forumda Soundbar [ANA KONU]'su var, orayıda takip ettiğinizi düşünüyorum. Ben 2019 serisi arka kitlerini ayrı almış olduğum q70r'den q990d'ye geçtim. Tabiki fark çok vardı. Beklentiniz nedir bilmiyorum ama q990b'den d'ye geçişte o kadar olmayacağı kesin. Soundbar sayfasında sorun b ve c'den geçen arkadaşları hatırlıyorum. Rıdvan diye bir arkadaştı sanırım b, c ve en son d almıştı hem de AVR tecrübeside vardı, O'nun değerlendirmesini isteyebilirsiniz. Okuduğum tecrübelere göre diğer marka ve modeller fiyat/performans adına geride kalıyor. Yani bütçeniz daha yukarıya çıkmaya müsait ise AVR'lere yönelmeyi öneriyorlar. Hele arka kitsiz olup sonra tamamlamak niyeti ile almaları önermiyorlar, ya q990d fiyatını ya da giriş seviyesi AVR parasını bulduğu söyleniyor.
Arkadaşın paylaştığı Kodi skinini dün sabaha karşı kısa bir sürede denedim. Vakit ayırıp özelleştirirseniz güzel bir şey ortaya çıkar gibi... Bu kısa süredeki ilk izlenimime göre ne yalan söyleyeyim karışık geldi biraz... Derleme eklentiler bazen tasarım bütünlüğünü de bozuyor. Stremio'da o yok, tasarım bir bütün şeklinde, gözü yormuyor. Siz ikisini de denersiniz, hoşunuza giden ile devam esersiniz.
Diğer yandan soundbarı efektif kullanma adına Dolby TrueHD Atmos veya DTS-HD MA içerikleri tüketmenizi öneririm. Zaten 500Mbps internet ve real-debrid ile akış şeklinde izlemenizde sorun olmayacaktır.
-
Evet videoda farkettim launcher değişiyor onun yerine arkadaşımızın önerdiği umberella fenlight asgari eklentilerini kodinin arayüzünü bozmadanda kurulabilir. Stremio beğenmedim onun için crew ve buna benzer birkaç eklentiyle devam ederim . Sonuçta film izlenecek. -
-
-
Kanalların tek tek ayarı odanın yerleşimine bağlıdır diye düşünüyorum. O yönü ile herhangi bir ayar tavsiye edemem. Zaten ben de de hepsi şu an flat, ince ayar çekmedim daha, çok da ihtiyaç duymadım. Olası ihtiyaç duyulacak durumlar içeriklerdeki müzik ve efektlerin sesi bastırması durumu ki Samsung bu yönü ile başarılı zaten. LG SN11R o yönü ile çok eleştiri almıştı, hatırlıyorum. LG'nin nerdeyse her yıl çıkardığı modelde de center, konuşma berraklığı eleştirildi. Bir de arka kitlerin izleyici konumuna uzalık/yakınlığı durumunda ön sesler ile dengelemek için ayar çekmek gerekir diye düşünüyorum.
Onların haricinde SpaceFit açık, diğerlerine ihtiyaç duymuyorum. Sound Mode olarak q70r'de Adaptive Sound kullanıyordum, q990d'de inatla standat kullanıyorum, kulağımı zorluyorum. Arada adaptive geçtiğimde çok kanallı olmasından mıdır nedir sesler karışıyor beni yoruyor. Arkalar daha zayıf ve daha az kanala sahip olduğundan mıdır nedir q70r'de öyle hissetmiyordum.
Tabiki herşeyden önce performansı hissedecek TrueHD Atmos'lu içerikler tüketmeye çalışıyorum. Kayıplı Atmos'la zaten tadı çıkmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 5 Ekim 2024; 18:3:55 >
-
Kodi neden açmıyor bu sıralar. crew yüklü. Filmleri göstermiyor. Serverlere bağlanmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz -- 7 Ekim 2024; 10:2:11 > -
Ben unuttum onu söylemeyi iyiki hatırlattınız hocam
-
teşekkür ederim kardeşim eyvallah sagulasin. -
Selamlar herkese. Passtrough seçeneklerinde aşağıdaki resmini eklediğim ayarlarda üstteki kodi olanı seçinde dolby true HD olan videolarda ses senkronize olmuyor ve video katılıyor 2.seçenek olan raw çıkışa aldığımda düzeliyor ancak raw olunca da dts x dts hd olan sesleri oynatırken sorun çıkarıyor yada sadece dts olarak çıkış veriyor.
Bunun bir çözümü var mı acaba?
Kodi sürümü 21.1 Omega
Diggz arayüzü kurulu
Cihaz Fire tv cube 3rd gen
Soundbar samsung q990d
Paugge 2.1 hdmi kablo
Cihaz soundbar a bağlı soundbar e arc ile tvye bağlı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axXxo -- 22 Kasım 2024; 20:19:35 >
-
Paylaşımınıza Kodi sürümü ve hangi cihazda çalıştırdığınızla ilgili bilgi eklerseniz karşılaştırma adına daha sağlıklı sonuç alırsınız. Örneğin ben Nvidia Shield TV Pro 2019'da Kodi'nin resmi Google Play sürümü 21.1.0 (Omega) da kullanıyorum. Shield, Paugge HDMI 2.1 kablo ile direkt Samsung hw-q990d soundbara bağlı. Bu setup ile önerilen ayarda kayıpsız seslerde sorun yaşamıyorum:
-
Mesajı düzenledim hocam teşekkürler bilgilendirmeniz için.
Ayarlarımız aynı , sizinle tvbox farklı diğer herşey aynı bir türlü şu kodiyi düzgün kullanamadım.
siz kodi de hangi depoyu kullanıyorsunuz. Diggz yerine başka birşey kurayım sıfırdan bir o kaldı denemediğim
-
Kendi sorunumun cevabını yazayım eğer aynı sorunu yaşayan olursa diye.
Kodi 21.1 Omega sürümünde Fire Tv Cube 3.Jenarasyon (Wifi 6, 6E) kullananlarda Passthrough kısmında Audio Track IEC, Kodi IEC packer seçili iken oluşan ses görüntü senkron probleminin çözümü,
Öncelikle bilgisayarda yeni bir "advancedsettings" adında xml dosyası oluşturuyoruz,
xml dosyasının içerisine;
<advancedsettings>
<audio>
<superviseaudiodelay>true</superviseaudiodelay>
</audio>
</advancedsettings>
yazıyor ve kaydediyoruz, ardından oluşturduğumuz xml dosyasını bir usb belleğe atarak cihaza usb belleği bağlayın,
ardından cihazınıza bir dosya yöneticisi (örneğin File Manager veya ES File Explorer) yükleyin.
Dosya yöneticisi ile usb bellekte bulunan "advencedsetting.xml" dosyasını kopyalayın,
kopyaladığınız dosyayı /storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/ dizininde bulunan userdata klasörünün içine yapıştırın.
Sorunun çözümü bu kadar arkadaşlar.
Ayrıca https://kodi.wiki/view/Audio_quickstart_guide burada bulunan siteden ses çıkış cihazınızın türüne göre hangi ayarları kullanmanız gerektiğine de bakabilirsiniz.
Ek bilgi olarak,
2 hoparlör kullananların kanal sayısı olarak 2.0,
6 hoparlörden az ve 2 hoparlörden çok kullananların 5.1,
6 veya daha fazla hoparlör bulunanların ise 7.1'i seçmesi gerek.
Kaynak:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axXxo -- 25 Kasım 2024; 9:55:3 >
-
Sorununuzun çözülmesine sevindim 👍🏻... -
Teşekkür ederim, inan bende çok sevindim yoksa istemeyerekte olsa gidip nvidia shield tv pro alacaktım
-
Herkese selamlar
Cihaz Amazon 4k Stick , Kodi son sürüm yüklü.
Repo olarak Crew yüklü. Yaklaşık 2 senedir sorunsuz izliyordum. Yaklaşık 1 haftadır linkler açılmıyor
Realdebrid ekli ve süresi daha var.
Başınıza geldi mi bu durum ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X