Şimdi Ara

= KODI KURULUM VE AYARLARI [ANA KONU] = (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.032
Cevap
274
Favori
397.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Diskleri ağda hiç görmeme ile görüp içinin boş olması durumu farklıdır. Uygulama'nın izinlerini kontrol edin.
    "Dosyalar ve medya" iznini "Her zaman izin ver" olarak ayarlayın. "Yalnızca uygulama kullanılırken" izni yeterli olmuyor. Benimle birlikte pekçok kişinin başına gelmiş bir durumdur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. Sayenizde çözmüştüm.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Resimi nerden cektiniz

bu ayar pc de nerde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hangi uygulamanin izinleri bu resimdeki

ben windowstan paylasim ile tam yetki veriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    IMDB ID is not provided diye bir hata alıyorum bu eklentide altyazı aratırken

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ender E kullanıcısına yanıt
    Keşke en başta Windows'da olduğunu belirtseydiniz. Benim ekran alıntım Android'den...

Evde Keenetic Hero DSL modem/router'a USB3.0 2TB HDD bağlı, smb olarak ayarlı. Kızımın Windows PC'sindeki kurulu olan Kodi v21.1 ile sorunsuz olarak ağda ayarlı HDD'ye ulaşabiliyoruz.

Windows'ta çok farklı varyasyonlar var, bu şekilde tespiti zor olur.

Windows için şu linktekileri okuyup sizdeki ayarlar ile karşılaştırın lütfen:
    forum.kodi.tv
    HOW TO - Configure & Add SMB/Samba Network shares
    https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=362113

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 10 Aralık 2024; 21:20:58 >

• tonmaister T kullanıcısına yanıt
    Bazen bende karşılaşıyorum, belki içerik isimlendirmesinde uygunsuz karakter olduğundan IMDB'de karşılığını bulamıyordur. Ama genel olarak memnun kaldığım bir eklentidir...

• Fen light bi film açıyorum mesela 40 gb atmos 7.1 truehd. Soundbarda atmos surround yazıyor. Başına gelen var mı?
    Atmos yazan bi film örneği isteyecektim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dostlar Shield TV'de Kodi ile tüm medya işlerini çözme derdindeyim. Film-dizi (video), müzik, fotoğraf tamam, canlı tv (m3u playlist ile *) tamam... Bir radyo kaldı. Kodi'ye live TV gibi gireceğim bünyesinde Türk radyolarının derlendiği bir m3u playlist arıyorum. Duyan eden, bilen varsa lütfen haberdar etsin...

* Not: daha öncede paylaştığımı sanıyorum, paylaşmadıysam aşağıdaki sayfada bir arkadaşımız kendi emeği ile uydudaki şifresiz Türk kanallarını bir playlist'te toplamış. Bu playlist'i oynatmayı destekleyen herhangi bir oynatıcıya girdiğinizde (örneğin, PVR eklentisi ile Kodi) canlı tv yayınlarını çanaksız, çömleksiz izlersiniz:

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/148828775

• Evet...
    Linkletin aynı olması; @Muhalif09 ve @UzunMuhalefet nick benzerliği ile aynı arkadaş sanırım 🙂... Kendiside onaylarsa tam olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 12 Aralık 2024; 9:39:46 >
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.