Şimdi Ara

= KODI KURULUM VE AYARLARI [ANA KONU] = (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.032
Cevap
274
Favori
397.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turuncu55

playercorefactory dosyalarını bana atarmısın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncu55

Mediaplayer'a 300-400tl gibi bir rakam verecekseniz bence htpc kurun. Ha 100tl'lik bir cihaz alacaksanız denemekten zarar gelmez.

Elinizdeki güç kaynağını silverstone gd05'te rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ben de benzer bir güç kaynağı kullanıyorum. Böylelikle htpc daha da ucuza gelir yada rami 8gb yaparsınız. Sadece ilk yazdığım kasa çok küçük olduğu için modüler psu kullanmak şart, böylelikle kasanın içinde fazladan kablo olmaz ve parçaları yerleştirmek kolay olur.

Bu arada silverstone kasayı koyacağınız yerin arkasının kapalı olması çok dert değil. Çünkü kasanın fanları yanlarda. Kasayı üniteye yerleştirdikten sonra yanlarda 5-6cm boşluk kalması yeterli olur.

Fanlar sessiz sayılır. 3 tane fan var. Bende 1 tanesi anakarta bağlı, diğer 2'si psu'ya bağlı. Psu'ya bağlı olanların arasına bir tane 1tl'lik çıt çıt anahtar koydum. Bu iki fanı sadece oyun oynayacağım zaman çalıştırıyorum. Böylelikle normal zamanda hiç fan sesi olmuyor. Şu an Pc açık ve hiç fan sesi yok.

Aşağıda resimlerde görebilirsiniz.
    Önerileriniz için teşekkürler hocam. Almayı planladığım medyaplayer 300-400 tl arası, işimi görmezse 200-250 satılır heralde çok büyük kayıp olmaz benim için.
    Öncelik medya oynatıcı özelliği ve internette gezinme. Bakalım yeni çıkan oynatıcılarda umut var gibi, inşallah işimizi görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mühbir -- 13 Ekim 2014; 21:23:42 >

• turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Müzikle pek işim yok açıkcası. Benim merakım canlı bitkili akvaryumlar ve sinema. Çalışmadığım zamanlarda buradada değilsem akvaryum forumlarında geziyorumdur veya film izliyorumdur. Şayet filmler için fark edilir bir değişimi sağlayacaksa önümüzdeki ayın başında temin edeceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar xbmc ye m3u dosyasını nasıl göstereceğiz
    şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • askiseven A kullanıcısına yanıt
    m3u müzik mi, tv mi?
  • m3u tv

ikinci bir seçenek olarak, videolar> dosyalar da klasör ekler gibi içinde m3u dosyası olan klasörü, film klasörüymuş gibi ekle gibi ekle. sonra yine film oynatır gibi videolar dosyalardan tv kanallarını çalıştır.
  • Teşekkürler arkadaş

birşey değil, oldu mu, işine yaradı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dirgen

birşey değil, oldu mu, işine yaradı mı?

evet arkadaşım dediğin gibi yaptım simdi tv kanallarını izleyebiliyorum
    yanlız türkçe belgesel kanalları listesi veya m3u dosyasını bulamadım hep yabancı dil
  • türkçe birşeyler izlemek istiyorsan seyirturk addonu var onu yükle. tv, filmi,dizi müzik felan baya bişe var. tavsiye ederim.
    google yap bulursun..
  • arkadaşlar bende tv box var (DVB-S2 Android AML8726-MX Dual core Andorid 4.2.2 HDMI Media Player 3G AV Smart TV Box DVB S2 android google tv box)
    Hardware Specifications
    Chipset AML8726-MX
    GPU Mali-400
    FLASH 8 GB NAND FLASH
    SDRAM 1GB DDR3
    Power Supply Specifications
    Power Supply DC5V/2A
    Power Indicator (LED) Power ON :blue; Standby :Red
    Main Features
    OS Android 4.2.2
    3D Hardward 3D graphics acceleration
    Support Decoder format HD MPEG1/2/4,H.264, HD AVC/VC-1,RM/RMVB,Xvid/DivX3/4/5/6 ,RealVideo8/9/10
    Support Media format Avi/Rm/Rmvb/Ts/Vob/Mkv/Mov/ISO/wmv/asf/flv/dat/mpg/mpeg
    Support Music format MP3/WMA/AAC/WAV/OGG/AC3/DDP/TrueHD/DTS/DTS/HD/FLAC/APE
    Support Photo format HD JPEG/BMP/GIF/PNG/TIFF
    USB host 2 High speed USB 2.0,support U DISK and USB HDD
    Card reader SD/SDHC/MMC cards
    HDD file system FAT16/FAT32/NTFS
    Support Subtitle SRT/SMI/SUB/SSA/IDX+USB
    High Difinition video output SD/HD max.1920x1080 pixel
    OSD type of languages English/French/German/Spanish/Italian/ etc multilateral languages
    LAN Ethernet:10/100M, standard RJ-45
    Wireless Built in WiFi
    Mouse/ Keyboard Support mouse and keyboard via USB;Support 2.4GHz wireless mouse and keyboard via 2.4GHz USB dongle
    HDMI HDMI 1.4 up to 1080p
    AV AV
    3G Support
    DOLBY TrueHD and DTS HD DOLBY TrueHD and DTS HD Bypass through HDMI
    DVB-S2 Support
    Software Specifications
    Network Function Skype chatting,Picasa,Youtube,Flicker,Facebook,Online movies,etc
    Other feature Free Internet searching,thousands of android applications,many kinds of games,etc.

XBMC sitesine girdiğimde android için ikitane seçenek var ARM + X86 acaba ben hangisini kullanmalıyım

• Arkadaşlar x86 çalışmadı diğerini yükledim çalışıyor

• arkadaşlar Icefilms eklentisi nedir nasıl kullanılır bilen varmı
  • Arkadaşlar xbmc minix neo x8-h c,hazımda mükemmel çalışıyor. herkese tavsiye ederim. alın bir minix rahar edin :)
  • Arkadaşlar xbmc veya openelec üzerinden torrent indirebilen varmı. Daha öncedende söylediğim gibi birtane işe yaramaz netbook var elimde openelec yükleyerek medya server olarak kullanıyorum bu Server üzerinden torrent dosyalarınıda indirmek istiyorum. Bilen birisi varsa ve bana yardımcı olursa çok sevinirim bir haftadır uğraşıyorum.

• Arkadaslar merhaba. Kafama yatiramadigim bir iki sorum var yardimci olursaniz sevinirim.
    XBMC icerisindeki dogrudan gecis ayarlari tam olarak ne sekilde olmalidir. Ses sistemim dtsleri cozuyor ancak dolby leri cozmuyor sanirim. Minix neo X8h plus a sahibim. Dogrudan gecis yaptigimda sesi işlemeden direk ses sistemine mi gondermis oluyorum. Bu sekilde yaparsam ses sistemim dolbyleri cozmedigi icin ses alamiyorum. Digrudan gecisi dolby icin kapatirsam da xbmc icinde 5.1 kanalli ses alamiyorum. Isin icinden cikamadim

• xbmc de Türkçe film içeriklerini alabileceğim eklenti varmı arkadaşlar üzerindekiler cok az film için buluyor
  • seyirturk.com
  • xbmc ye nasıl eklenti yükleyebilirim?

1.

Her seferinde tekrar repo yükleyip, eklentileri ekleyebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=102109518

2. Aşağıdaki zip dosyasını usb belleğe atıp eklentileri instal .zip seçeneği ile yükleyebilirsiniz.
    http://www.mediafire.com/download/p33l70szi7lnw8c/30+ocak+eklentiler.zip
    tabii ki ana zipi açtıktan sonra.

3.

http://addons.tvaddons.ag/category/video/
    http://addons.tvaddons.ag/author/lambda/

http://addons.tvaddons.ag/category/featured/

buradan tek tek indirebilirsiniz.

Yükleme yöntemihttp://www.tvaddons.ag/addon-installer-kodi/

4.. Ekleme: Aşağıdaki seçenek asus 176cx tablette sıkıntısız çalıştı.

Ama g4 mini de filmleri açamayıp programdan attı.

tvmc gotham 13.2 ile geliyor. İlginçtir g4 mini kodi 14, 15 ile ve genesis gibi eklentilerle sorunsuz çalışıyor. 13.2 svmc ile çalışmıyor. Sistemimde kodi 15.0 yüklüydü. Xbmc yüklemeden direk svmc yükleyip denemek lazım.

Mükemmel ötesi bir seçenek. kodi 15 ile bile çok güzel çalışıyor ancak henuz film açamadım. Programdan atıyor. Denemelerim devam ediyor. gotham 13.2 ile tam uyumluymuş.

Sanırım bu yöntem en iyisi olacak. Bir apk indiriyoruz. xbmc için ayarları yapan tvmc.apk

Tvmc.apk yı bulup kuruyoruz. Çalıştırıyoruz. Finalize ediyoruz (bu önemli). Eklentiler yükleniyor.

Başarılı olursa bu yöntemi kullanacağım.

http://www.tvaddons.ag/tvmc-android/

5. Yöntem
    kodi 14, 15 üzerine eklenti.

"ÇALIŞTI ÇALIŞTI ÇALIŞTI"

Ben KODİ 15 üzerinde kullandım. İlk denediğim genesis sorunsuz çalıştı.

Dördüncü yöntem yani tvmc düzgün çalışmayınca bu yöntemi araştırdım.
    5. yöntem pcde, mac de, bir çok değişik cihazda çalışır.

1. aşama fusion reposunu tanıtma
    2. aşama config-wizard-kodi
    http://www.tvaddons.ag/config-wizard-kodi/

1. aşama fusion reposunu tanıtma

"system>dosya yöneticisi>kaynak ekle>hiçbiri yazan kısmahttp://fusion.tvaddons.ag yazıp alt kısmına geliyoruz,buraya isim girmemiz gerekiyor,fusion yazıp tamam diyoruz,kaynağı ekledik,

2. aşama
    "
    Step 1: Navigate to the “Settings” tab under the “SYSTEM” menu.

Step 2: Select the “Add-ons” option from the left side menu bar.

Step 3: Select the “Install from zip file” function.

Step 4: Select the “fusion” folder from the listing.

Step 5: Select the “start-here” folder listed.

Screen Shot 2014-06-23 at 3.44.13 PM

Step 6: Click on the “plugin.video.hubwizard-1.1.5.zip” file.

Screen Shot 2014-06-23 at 3.44.19 PM

Step 7: Return to the main menu, then Navigate to the “PROGRAMS” menu.

Screen Shot 2014-06-23 at 3.44.33 PM

Step 8: Launch the “Config Wizard” program add-on listed.

Screen Shot 2014-06-23 at 3.45.11 PM

Step 9: Select your desired platform from the options listed.

Screen Shot 2014-06-23 at 3.45.20 PM

Step 10: Click the “Yes” button when prompted to confirm the process.

Screen Shot 2014-06-23 at 3.45.23 PM

Step 11: Wait a few minutes while the Config Wizard does it’s magic.

Screen Shot 2014-06-23 at 3.46.51 PM

Step 12: Once completed, you’ll be returned to the main menu. You’ll now need to Click on the little square power button on the lower left side of your screen.

Screen Shot 2014-06-23 at 3.49.44 PM

Step 13: If prompted, press the “Exit” option at this point.

Screen Shot 2014-06-23 at 3.49.47 PM

Step 14: Relaunch the “XBMC” application, then wait about five minutes for any available updates to be installed upon first run.

Screen Shot 2014-06-23 at 3.51.58 PM

Congratulations! You’ve now automatically configured your Kodi with a custom setup which would have conventionally taken hours of learning to to achieve.
    "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pphammer -- 31 Ocak 2015; 22:24:48 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.