Şimdi Ara

= KODI KURULUM VE AYARLARI [ANA KONU] = (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: OMER007 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.041
Cevap
274
Favori
399.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 nolu maddedeki link hatalı, zıp dosyası inmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şu an openelec değil ama windows ve xbmc kullanıyorum. Openelec daha hızlı ve stabil ama windows a başka sebepler yüzünden ihtiyaç duydum. Yukarda birisi torrent olayından bahsetmiş aslında windows kullanıyorsanız addon a pek lüzum yok. Windows da utorrent remote çok iyi iş görüyor. Windows da ki utorrenti seçeneklerden remote kısmını etkinleştirip bu adresten
    remote.utorrent.com
    µTorrent Remote
    https://remote.utorrent.com
    mac, ipad, android ile bağlanıp istediğim yerden koltuktan başka odadan vs torrent dosyası yüklüyorum o listeye ekleyip filmler klasörüne indiriyor. Sonra xbmc den opensubtitles addonu ile altyazıyı da tek tıkla indiriyorum işlem tamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 31 Ocak 2015; 22:09:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar konuya katkılarınız için teşekkürler.

Benim gibi xbmc konusunda çok da bilgili olmayan birinin açtığı başlık, sizlerin de katkısı ile çok daha iyi bir hale geliyor.
  • Selam arkadaşlar,
    Bu xbmc yeni haliyle kodi tvde çok yeniyim.Andeoid tv boxta Türkçe kanal izlemek için ararken internette buldum ancak ne bir anlatım var ne de sağlam bir add on.Ben CS918 android tv box a Türk kanallarını izleyebileceğim bir program yüklemek istiyorum.Kodi tvyi pcde yeni sürümüyle hicbir şekilde kullanmadım hata dreamclub ve drascom gibi nette buldugum add onlar fayda etmedi . Kısaca sorum android tv boxta nasıl Türkçe kanalları izlerim biri bir yardım ederse minnettar kalırım. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: western thrace

Selam arkadaşlar,
    Bu xbmc yeni haliyle kodi tvde çok yeniyim.Andeoid tv boxta Türkçe kanal izlemek için ararken internette buldum ancak ne bir anlatım var ne de sağlam bir add on.Ben CS918 android tv box a Türk kanallarını izleyebileceğim bir program yüklemek istiyorum.Kodi tvyi pcde yeni sürümüyle hicbir şekilde kullanmadım hata dreamclub ve drascom gibi nette buldugum add onlar fayda etmedi . Kısaca sorum android tv boxta nasıl Türkçe kanalları izlerim biri bir yardım ederse minnettar kalırım. Şimdiden teşekkürler.

Xbmcye seyirturk kurabilirsin. Android tvgo plus
    Tv izlemek için

• tesekkurler pphammer

• gidakontrol G kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim. Bilgi paylaştıkça çoğalır. Saygılarımla.
  • PPhammer ,xbmc ile iptv izlemek için en kolay yol nedir?bunun içinde rehber yayımlarmısın zahmet olmazsa,internette hep programlar üzerinden anlatılmıs ama xbmc ye kanal listesi nasıl yuklenır vs ayrıntılı rehber yok

XBMC YE İPTV M3U LİSTEMİ NASIL EKLERİM?

MARA TV, iptvi tvgo plus size yeterli gelmediyse aşağıdaki yöntemle xbmc ye iptv.m3u listenizi ekleyebilirsiniz.

şuradaki yöntemi uyguladım. Süper oldu.
    https://seo-michael.co.uk/how-to-setup-livetv-pvr-simple-xbmc-kodi/

linktekinden farklı olarak sadece location kısmını m3u dosyanın bulunduğu yere çevireceksin.
    m3u playlist path: /sdcard/iptv.m3u

Benimki /sdcard/iptv.m3u

iki kere plugini yüklemek ve enable ermek zorunda kalabilirsini.
    KOdi ana menusune TV olarak ek geliyor.

Eğer ülke ülke hazır listeli istersen

https://github.com/HalowTV/HALOW-LIVE-TV/blob/master/plugin.video.Halow.zip?raw=true

bunu indirip, flash belleğe atarak (veya benim gibi g4 ün içindeki sdcarda atarak)
    https://seo-michael.co.uk/how-to-install-halow-live-tv-for-kodi-xbmc/
    adresindeki gibi yükleyebilirsin. Son resim ülkeleri gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pphammer -- 2 Şubat 2015; 1:16:34 >

• Merhaba arkadaşlar, Win 8 kurulu bilgisayara Openelec kurabilir miyim? Bu şekilde kullanan var mı?

• Arkadaşlar ,

Ugoos UT3 Android TV Box'ımda yeni yeni XBMC ile tanışan birisi olarak öğrendiklerimi paylaşayım istedim.

Öncelikle dün akşam Andoid telefonuma yüklediğim Yatse adlı programı tavsiye ederim.

Bu programla telefonunuz üzerinden XBMC'yi mükemmel bir şekilde yönetebiliyorsunuz.

Jacob Södermanyoutube
    XBMC, Yatse, iPad, Android, UPnP
    https://www.youtube.com/watch?v=-iVvlO96KPc

Üstelik Yatse Unlocker denilen paralı ek paketi de alırsanız cihazlar arasında stream olayını da yapabiliyormuşsunuz.

Bilginize...

Papirus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 2 Şubat 2015; 9:44:15 >

• yatse süpermiş,resmen kumanda ihtiyacı kalmadı.macos sistemdede calısıyor haberınız olsun.
    Hallowline update yapmıyor,script hatası veriyor ama diğer yöntemı bugun denıyecegım,tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gidakontrol -- 2 Şubat 2015; 11:54:30 >
    bende kodi 15, g4 mini 1.1.4 var
    hallow live update hata vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper.ayd

Merhaba arkadaşlar, Win 8 kurulu bilgisayara Openelec kurabilir miyim? Bu şekilde kullanan var mı?

Ewet hocam mevcut durumda ben kullanıyorum usb belleğe direk kurulum yapıyorsun pc açılışında Alt + F8 kombinasyonu ile boot select yaparak istediğin işletim sistemini çalıştırabiliyorsun. Takıldığın bi yer olursa detaylı bilgi paylaşabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pphammer

seyirturk.com

seyirtürk de film içerik bilgisi için özel bir eklenti göremedim kendi film arşivimin için Türkçe içerik olan eklenti varmı bulamadım desteklerinizi bekliyorum

• Filmlerinize icerik icin xbmc lazim. Ama hic denemedim

• Seyirturk güzel ama film arama seçeneği olmaması kötü, sayfalar arasında kayboluyorum. Rain Man i türkçe dublajlı izleyebilmek için 30-40 sayfa aradım ama bulamadım. En sonunda genesisten iki saniyede buldum

güncel filmlerde dizicu da iyidir.
  • Bugün gelen android tablete satın aldıgım arkadasın tavsıyesıyle pulsar kurdum.Torrentten dosyaları indirmeden izletiyor,altyazıyı vs kendı eklıyor,siz sadece secıyorsunuz fılmı,1080p film sectım denemek için(boyhood) ve soorunsuz oynattı.dns ayarı vs ıle ugrasmanıza gerek yok xbmc hepsını ayarlıyor.Nasıl kurulacagı ile ilgili anlatım linki EK'te.popcorntime programının xbmc sürümü gibi program

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gidakontrol -- 3 Şubat 2015; 21:03:58 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.