Şimdi Ara

= KODI KURULUM VE AYARLARI [ANA KONU] = (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.041
Cevap
274
Favori
399.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kodi Helix yükledim gerekli tüm adımları uygulayarak Pulsar 0.4.7 eklentisini kurdum fakat "you must restart xbmc before using pulsar" şeklinde bir hata mesajı aldım. Son sürümle alakalı bir sorundur diyerek Pulsar 0.3.2 kurdum yine aynı hatayı aldım Kodiyi silip Xbmc Gotham kurup yine Pulsar 0.4.7 ve 0.3.2 denedim yine aynı hatayı aldım. Çok araştırdım çözümünü de bulamadım var mı yardımcı olabilecek biri?
  • Bf5 B kullanıcısına yanıt
    hata değil bu "pulsar ı kullanmadan önce xbmc yi yeniden başlat" demek istemiş.
  • dirgen kullanıcısına yanıt
    Evet öyle diyor ama yeniden başlatınca da aynı uyarıyı veriyor keşke yeniden başlatınca düzelse
    Siz Pulsar kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız nasıl yüklediniz Xbmc ve Pulsar'da hangi sürümleri kullanıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bf5 -- 24 Şubat 2015; 2:42:15 >
  • Bf5 B kullanıcısına yanıt
    yok ben kullanmıyorum, şu konu yu incelerseniz bir fikir sahibi olursunuz.

not:
    xbmc/kodi için pulsar alternatif addonlar;
    xbmctorrent
    yify movies hd
    stream
    kmediatorrent
  • dirgen kullanıcısına yanıt
    Bende attığınız linkteki kılavuzu kullanarak yapmıştım yükleme işlemini ama olmadı maalesef.
    Addonları inceleyeceğim teşekkürler.
  • Farklı Addon'lar denedim hiçbirşey çalıştıramadım. Youtube ve Divxplanet addonlarından da betik hatası alıyorum. Genel bir sorun olduğu bariz fakat araştırmalarım sonucunda da hiçbir şey elde edemedim.
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Paylaşım için teşekkürler. Çok detaya girmeden ana kurulumu yaptım. Ve en beğendiğim özelliği AVR'nin otomatik DTS ya da DD geçmesi oldu. Sesi otomatik tanıyınca AVR'nin işe yaradığını hissettim.
  • gnroses G kullanıcısına yanıt
    İşinize yaradığına sevindim. Yalnız medya oynatıcı olarak mutlaka mpc kullanın derim. Xbmc'nin kendi oynatıcısına göre görüntü gerçekten daha iyi oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba bende birşey sormak istiyorum. Xbmc de film izlemek için i media player i değiştirmek mümkün mü? mümkünse nasıl yapmamız gerek. Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooopsss -- 4 Mart 2015; 16:46:46 >
  • @xtreme4495

dostum openelec te olur kodibuntuda olur

malumunuz xbmc de sınır yok hele birde yazılımcı iseniz daha da güzel :)

@turuncu55

güzel konu açmışsın arkadaşım.

ben kodibuntu kullanıyorum komple bir xbmc media center .yaptıklarım torrent kullanımı , youtube da gezinme, ve arşivleme yaklaşık 7 tb var . ip tv eee tv kartı alırsam oda olacak ama abartmaya gerek yok ip tv olayı süper yüksek internet varsa .

@turuncu55

arkadaşım bende vlc yi external player olarak tanımladım. fakat tüm ses ayarlarınıda bu sefer vlc playerdan yapılandırdım ..

external player tanımlarken dikkat passthrough yapmadan amfiye aktaranlar xbmc ses akışında daha iyi .
  • bende de raspberry pi b+ var, TV ye bağlı şekilde openelec ile birlikte xbmc kullanıyorum, gerçekten de çok memnunum. kablosuz klavye ile birlikte sorunsuz kullanıyorum,

bir de live tv yi çalıştıramamıştım, o da belki yukarıdaki öneriler ile çalışır :)

teşekkürler herkese.
  • xbmc de betik hatalarının sebebi nedir
  • arkadaşlar konu açmak istemeden buraya yazayım dedim

xbmc de tv kartı denemelerimde zorlanıyorum . uydu alıcımdaki kanalı izlerken kendi tv kartını bile görmüyor . bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa yazsın lütfen
  • Yararlı bir konu

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

Kodi versiyonlarda Alt yazı ayarlarında karakter set ayarları bulunmuyor. Bu sebeple de Alt yazı dili Türkçe iken ğşİı gibi harfleri düzgün göstermesi için gereken Türkçe ISO8859-9 seçimi yapılamadığı için bu harflerde sorun oluyor. Birçok yerde font dosyasının değiştirilmesi v.s. gibi bir sürü şeyler anlatılmış ama bunlara hiç gerek yok.
    Yapılacak işlem şu:
    System --> Settings --> Video --> Subtitles sekmesine gidilir.
    Settings level Basic'te ise aşağıdaki seçenekler görünmez bu yüzden Standard, Advanced yada Expert seçeneklerinden birisine getirilir. Bunun için üstüne tıklamak yeterlidir.

= KODI KURULUM VE AYARLARI  [ANA KONU] =

Languages to download subtitles for
    ve
    Preferred subtitle language
    seçenekleri Turkish yapılır.
    En önemlisi; Charecter Set seçeneği Turkish (ISO) olarak seçilir.

İsteğe bağlı olarak ki ben tavsiye ederim,
    Default TV Service ve Default Movie Service seçenekleri Divxplanet olarak seçilebilir.

Sonuç:

= KODI KURULUM VE AYARLARI  [ANA KONU] == KODI KURULUM VE AYARLARI  [ANA KONU] =

Divxplanet genelde hep bende sorun cıkartıyor .. bulamıyor vs..vs ama opensubtitle sorunsuz calısıyor... sizde divxplanet sorunu olmuyor mu ?

• arkadaşlar, .wmv vs aaçması için kodek satın almak mı lazım yoksa satın almadan da bu kodeklere ulaşma imkanı var mıdır?

kodek edinirsek, bunları nasıl yükleyeceğiz bende openelec kurulu sadece, pc den ip adresi girerek openelec e ulaşarak uzaktan mı göndermek gerekiyor?

ben alete bir şey atmak istersem bu yöntemle atıyorum (alt yazı ya da canlı tv için yeni kanal listesi vs) bunun daha kolay bir yolu var mı?

teşekkürler.
  • ender E kullanıcısına yanıt
    İlk zamanlar sorun olmuyordu ama şimdi zaman zaman sorun oluyor. Alt yazıyı indiremiyor. Opensubtitles böyle zamanlarda imdada yetişiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

XBMC'yi Windows'lu laptopuma yükleyerek kullanıyorum. Popcorn Time programındaki gibi XBMC'deki filmi / diziyi laptopda açıp kablosuz olarak, ağ üzerinden LG Smart TV'ye aktarabileceğim bir addonn var mı?
  • pulsar var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar xbmc izlediyim ip tvlerde çogu yayınlar kesik kesik donma oluyor bazı yayınlarda ise böyle bir sorun yok gayet akıcı çalışıyor
    ınternet hızım 10 mgb yayın yapan kanallamı ilgili diyecem çoğunda bu sorun oluyo herhangi bir ayarla düzeltilirmi bu yoksa yayınlamı ilgili
    yada bu sorunu aranızda yasayan varmı bu yayınları düzeltme gibi bır imkanımız varmı akıcı bir hale getıre bilirmiyiz ayarla bu yayınları
    yoksa kaldıracam pprogramı donma olduğundan hiçbir tat alamıyorum yayından sinir bozucu herkeze k.g
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.