Şimdi Ara

KOENIC (+) Super WMF9100W 9 kg 1000 Devir A++ Enerji Sınıfı Çamaşır Makinesi 999TL - MediaMarkt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.870
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9kg için iyi fiyat sanırım. Son gün 25 Kasım diyor. Marka Vestel üretimi diye biliyorum.

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_koenıc-super-wmf9100w-9-kg-1000-devir-a-enerji-sınıfı-çamaşır-makinesi-beyaz-1182184.html
    KOENIC (+) Super WMF9100W 9 kg 1000 Devir A++ Enerji Sınıfı Çamaşır Makinesi 999TL - MediaMarkt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben zaten 9-10 kg makine arıyordum. direkt kaptım. 9kg 999 tl daha da bulunmaz böyle fırsat.
  • bu markayı ilk defa duyuyorum ne dersiniz alınır mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

bu markayı ilk defa duyuyorum ne dersiniz alınır mı?
    vestelin diye hatırlıyorum.
  • İhtiyaç var beyler. Geçenlerde a101 segin benzer makinesini 999 a satmıştı. Ona bakarsak bu alınır sizce?

• Anında indirimle 899 tl ye geliyor, indirim yapmıyor.

Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/lloki4

alsak daha sonra ödeme yaparlar mı 100 tl yi :D

• Aldım bi tane dayanamadım, inşallah çok sesli çalışmıyordur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

Anında indirimle 899 tl ye geliyor, indirim yapmıyor.

http://prntscr.com/lloki4

alsak daha sonra ödeme yaparlar mı 100 tl yi :D
    hocam ben aldım ürünü ama dediğiniz gibi bir şey çıkmadı hiç. ne yapsam acaba iptal edip yeniden mi alsam yoksa iptal ettiğimle mi kalırım. 100 lira fena değil elbette.
  • Bu markanın bulaşık makinesini geçen sefer almıştım 799 tl idi. Malzeme kalitesi olarak çok iyi değil. Düğmesi bozuk çıktı iki hafta parça bekledik en sonunda aradılar size vestelin şu bulaşık makinesini fark almadan verelim dediler 2500 tl lik makineyi getirip kurdular. Alanlara hayırlı olsun benimki gibi bir durum yaşarsanız kârli çıkarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: V-for-vandetta

Bu markanın bulaşık makinesini geçen sefer almıştım 799 tl idi. Malzeme kalitesi olarak çok iyi değil. Düğmesi bozuk çıktı iki hafta parça bekledik en sonunda aradılar size vestelin şu bulaşık makinesini fark almadan verelim dediler 2500 tl lik makineyi getirip kurdular. Alanlara hayırlı olsun benimki gibi bir durum yaşarsanız kârli çıkarsınız

ben daha kurdurmadım
    düğmeyi nasıl kırdınız

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Taşınırken darbe almış büyük ihtimalle. Servis elemanıda fark etmedi bağlantıları falan yaptı çalıştıracagı zaman düğmenin dönmedigini fark etti

• arkadaşlar ürünü aldıkta, acaba ürün vestel garantili mi olacak? kurulumu ücretsiz mi olacak? kargo kata kadar getirir mi yani taşır mı?

kafada deli sorular belirmeye başladı bende

işin aslı beni en çok ürküten durum bazı kargolar binanın önüne koyup gidiyorlar ürünü. bende romatizma hastasıyım öyle tutupda taşıyamam asansör olsa bile. umarım sorunsuz getirip kurup giderler de başımızı ağrıtmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 23 Kasım 2018; 4:59:54 >
  • quote:

Taşınırken darbe almış büyük ihtimalle. Servis elemanıda fark etmedi bağlantıları falan yaptı çalıştıracagı zaman düğmenin dönmedigini fark etti

Hocam hangi düğmeymiş söyleyinde kıralım.

Bu arada vestel . 2500lük makina mı verilirmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

quote:

Hocam hangi düğmeymiş söyleyinde kıralım.

Bu arada vestel . 2500lük makina mı verilirmiş.

Alıntıları Göster
    Program Ayar düğmesi hocam

• Ben bunun buzdolabını almaya niyetlenmiştim vaktinde..

Mağazaya gidip göreyim dedim..

Ben hayatımda bu kadar kalitesiz, çöp bir buzdolabı görmedim diyebilirim. Malzeme kalitesi, kapıları, her yeri baştan aşağı berbat ötesiydi.

Çamaşır makinesinin de çok farklı olacağını zannetmiyorum.

Gidin Regal, Altus, Finlux falan alın derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle ürün vestele servisine gelmiş, Vestel servisi eve kadar getirdi. Eski makineyi kendileri çıkardı, yeni makineyi kendileri kurdu. Ellerine sağlık buradan onlara sonsuz teşekkür ederim. Makineyi anneme almıştım, inşallah sorunsuz kullanırız.

• Bizim evdeki whirlpoola benziyor, Türkiye'de satış ve servisini vestel vermişti, biraz o makineden esinlenmişler, program düğmesi birebir aynı. Bizimki awm9100, bu wmf9100

• ürün cuma günü kargo ile geldi, cumartesi vestel servisi gelip ücretsiz kurulumu yaptı ve şuan kullanıyoruz.

kozmetikte veya çalışmada herhangi bir problem yok, oldukça güzel duruyor.

ses olarak çok sesli değil fakat çok sessizde değil onu söylemek lazım. 999 liraya 9 kg vestel üretimi bir çamaşır makinesi açıkçası çok iyi yakaladık. +4 sene garanti yapılabiliyormuş 189 liraya.

onu da yapmayı düşünüyorum önümüzdeki günlerde. hayırlısı bakalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.